hirdetés
baratok-kozt2.jpg

Barátok közt 6000.

Ma este 6000. részéhez ér az ország legnépszerűbb sorozata, a már 14. éve futó Barátok közt, amit kivételesen a megszokott reklámok nélkül, egy teljes órában élvezhetünk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2012. március 07.


hirdetés

Ma este 6000. részéhez ér az ország legnépszerűbb sorozata, a már 14. éve futó Barátok közt, amit kivételesen a megszokott reklámok nélkül, egy teljes órában élvezhetünk.

, Csomós Éva

161 025 oldalnyi forgatókönyv, 16,3 kg púder, 599 üveg körömlakk, 3,2 kg rúzs, 79,4 liter cipőtisztító, 841 liter mosópor, na és persze a Rózsában felszolgált 6402 pohár ital – hogy csak néhány adatot említsünk a kedvenc sorozatunk hatezer része alatt elfogyó kellékekből.

hirdetés

1998. október 26. óta várjuk szinte minden hétköznap izgatottan, hogy bekukkanthassunk a Mátyás tér lakónak mindennapjaiba, ami átlagosan 1.745.800 embert jelent estéről-estére a tévé előtt.

Az elmúlt 6000 rész alatt életünk részévé váltak a szereplők, és mi is számon tartjuk sorsuk alakulását. Kívülállók szemében felfoghatatlan módon tudjuk követni Miklós és Claudia örök harcát, a fiatalok párcserélési sebességét, s azt is joviálisan nyugtázzuk, hogy a Rózsa presszóban Claudián kívül szinte senki sem fizet.

Íme az első rész:

A szemünk előtt nőtt fel és teljesedett ki Berényi Kata, Hoffer Eszter és Misi sorsa, aggódva néztük végig Berényi Ákos halálát, Berényi Zsuzsa és András házasságának válságát, Andriska felcseperedését, ott voltunk, amikor Tilda Erikkel Szegedre költözött, majd megszoktuk, hogy Ulmann Mónikát, Janza Katát, Farkasházi Rékát, Deutsch Anitát és Magyar Bálintot azóta máshol is látjuk.

Éveken át fogtuk a fejünket Tihanyi-Tóth Csaba szövegmondási képességétől, sosem untuk meg Kertész Géza és Barta Zsolt simlisségét, és legnagyobb fájdalmaink közé tartozott, amikor Magdi anyus, a minden lében kanál házmesterné halálos sérüléseket szerezve leesett a lépcsőn, magára hagyva az ő jóságos Vili bácsiját.

Mára mindez történelem. A sorozat szereplői a kezdetek óta alaposan felcserélődtek, de a nézők az újonnan érkezőket is gyorsan szívükbe zárják.


De ugyanúgy nagy örömet jelent, ha - csak átmenetileg is - felbukkannak máshonnan ismert szereplők, így nagyon sok művész között Pécsi Ildikó, Szerednyei Béla, Zoltán Erika, Hujber Ferenc és Lola is a sorozat szereplője volt.

A szereplők mára valódi sztárrá nőtték ki magukat, akik népszerűségüket felhasználva karitatív szolgálatokat is felvállalnak. Ruhákat gyűjtenek és adakoznak rászorulóknak, menhelyes állatokat segítenek gazdához juttatni, vagyis igazi barátokként viselkednek, hétköznapi életünk részeként.

Elmondható, hogy ebben a históriában minden a néző szórakoztatásáért történik, ezért ma este is számíthatunk arra, hogy a készítők megajándékoznak bennünket.

Persze, ígérik, ma sem maradhat el a szenvedély, az érzelem és a már-már krimibe illő kaland, de hogy pontosan mit is értenek ezalatt, arra egészen estig várnunk kell.

Ha te is várod a ma esti 6000. részt, nyomj egy lájkot! :)


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
baba-2.jpg

Álarcos énekes: A Baba lepleződött le, két nyomozó is jól tippelt

A következő adásban kiderül, ki nyeri meg a versenyt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 29.


hirdetés

A vasárnapi elődöntőben a Röfi, a Banán, a Baba és a Zebra állt a színpadra. A végén a Baba és a Röfi közül a nyomozók végül a Röfit engedték tovább, így a Babának kellett lelepleznie magát.

A zsűriből Gáspár Laci és Csobot Adél is jól tippelt, a Baba jelmezében az X-Faktorban megismert Manuel rejtőzött.

A Baba produkciója:

És ezeket a nyomokat hagyta:

Majd a leleplezés:

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
baratok-kozt-cimkep1.jpg

Már biztos, hogy véget ér a Barátok közt, az is kiderült, miért

A Blikk értesüléseit Kolosi Péter is megerősítette. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója szerint rengeteg kísérletet tettek arra, hogy a sorozat erre a szintre ne tudjon eljutni, de ez sajnos nem sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 30.


hirdetés

Ma reggel derült ki, hogy jövő nyáron befejeződik az RTL Klub 22 éve futó sorozata. A Blikk értesülései szerint az RTL Klub azért döntött a szappanopera befejezése mellett, mert már nem jövedelmező számukra. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója nem sokkal később a SorozatWikinek adott interjújában megerősítette a hírt.

"A Barátok közt a magyar televíziózás egyik legsikeresebb vállalkozása, korszakalkotó produkció. Bármi történik, ez mindig így marad. Az, hogy a Barátok közt ilyen régóta képernyőn van és ebből több mint másfél évtizedig hatalmas siker volt, sőt volt olyan időszak amikor több mint 70 százalékos közönségarányt hozott, elképesztő teljesítmény" – mondta Kolosi Péter, aki szerint a műsor nézettsége viszont ma már nem éri el a kívánatos szintet.

"Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült."

- fogalmazott.

hirdetés

Kolosi azt mondta, hogy a sorozat nézettsége azután kezdett romlani, hogy Kalmár Tamás producer távozott.

"Ezt követően a sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani" - fogalmazott a programigazgató.

"Sokszor szóltunk a gyártó vezetőnek, hogy ha ezt az irányt folytatják, akkor el fogjuk veszíteni a Barátok közt nézőit, de nem hallgattak ránk. Később, amikor az Ufa Magyarországnak új német vezetése lett, ők rögtön megértették, hogy mi a problémánk. Nagyon hamar változtattak is a produkció vezetésén, de sajnos úgy tűnik, hogy már késő volt."

Erről a szappanopera jelenlegi producerével is egyeztettek.

"A tartalmi változtatások az év elején megtörténtek, elégedettek voltunk a stáb munkájával és bíztunk a sikerben."

Csakhogy a várt sikerek elmaradtak, mert a nézők nem szoktak vissza a sorozatra. Kolosi szerint már a nyári számokból látszódott, hogy a Barátok köztnek meg kell szűnnie.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
baratok-kozt-cimkep1.jpg

Blikk: véget ér a Barátok közt 22 év után

Egy bennfentes szerint a sorozat írói már elkezdték elvarrni a szálakat, jövő nyáron kerülhetnek adásba az utolsó részek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 30.


hirdetés

22 év után befejeződik a Barátok közt - írja a Blikk több egybehangzó forrásra hivatkozva.

A lap szerint a legendás magyar sorozat már nem éri meg a 23. születésnapját, jövő nyáron kerülhetnek adásba az utolsó részek.

A lezárás oka az, hogy bár hosszú évekig ez volt az ország legnépszerűbb szappanoperája, az utóbbi időben azonban már nem hozza az elvárt nézettséget.

A Blikknek egy bennfentes elárulta, hogy

az RTL Klub állítólag már közölte a Barátok közt íróival, hogy kezdjék el elvarrni a történetszálakat, hogy a széria méltó befejezést kapjon. Ez a folyamat december végéig be is fejeződhet, legkésőbb tavasszal pedig a forgatásnak is vége lehet.

hirdetés

A lap szerint már a sorozat színészei is gyakran beszélgetnek arról, hogy mi lesz a sorsuk.

"Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben"

- mondta egy, az élő szerződése miatt neve elhallgatását kérő szereplő.

Egy szintén névtelenségbe burkolózó kollégája szerint is "egy süllyedő hajón" ül a csapat. Úgy gondolja, a mai világban már nincs létjogosultsága egy ilyen típusú sorozatnak, amit már nem néznek a fiatalok, ezért sem hoz jó nézettséget.

Az RTL Klub és a Barátok közt produkciója egyelőre nem kommentálta a lap értesüléseit, ahogy még hivatalos tájékoztatás sincs arról, hogy valóban véget ér-e a sorozat.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
demcsak-stohl-nicsak-ki-vagyok.jpg

Nicsak, ki vagyok?: Stohl András Apáca jelmezben énekelt, Demcsák Zsuzsa Egérként rappelt

Pataki Attila pedig Kalózként lépett fel a TV2 jelmezes-éneklős műsorában, egyedül őt nem találták el a zsűricsapatok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 30.


hirdetés

Ismét három híresség lepleződött le a Nicsak, ki vagyok? című műsor második adásában. A TV2 jelmezes-éneklős showjában ezúttal az Apáca, a Kalóz, az Egérke és a Diszkógömb lépett színpadra, közülük pedig csak a Diszkógömb kiléte maradt rejtve.

Miután mind a négy versenyző énekelt egyszer, a zsűricsapatok úgy döntöttek, hogy

az Apácának kell először levennie a maszkot, aki pedig nem más volt, mint Stohl András.

Kajdi Csaba csapata jól tippelt, Ábel Anitáék viszont nem szereztek pontot, mert ők Feke Pálra gondoltak.

VIDEÓ: így leplezte le magát az Apáca, vagyis Stohl András

hirdetés

A második kör után a Kalózról hullt le a lepel, aki Pataky Attila volt.

Ábel Anita foghatta a fejét, mert ő az Edda frontemberét érezte a jelmez alatt, de csapatával végül mégis Delhusa Gjonra esett a választásuk. Az jelentett csak vigaszt a műsorvezetőnek, hogy a rivális csapat sem szerzett pontot, ők ugyanis Hevesi Tamást mondták.

VIDEÓ: így vette le Kalóz-maszkját Pataki Attila

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!