hirdetés
obama-rajongo-meglepetes.jpg

Barack Obama váratlanul megjelent az egyik legnagyobb rajongója videóhívásában

A nő örömében azt se tudta, hogy sírjon vagy nevessen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 21.


hirdetés

Óriási meglepetést és örömet okozott egy rajongójának Barack Obama. A volt amerikai elnök Jimmy Kimmel amerikai műsorvezető talkshowjában vendégeskedett (igaz, csak virtuálisan) ahol a most megjelent, "A Promised Land" című könyvéről beszélgettek, amit az elnökségéről írt.

Kimmel aztán elmondta Obamának, hogy van egy nő Marylandben, aki az egyik legnagyobb rajongója, és már alig várja, hogy megvegye az elnöki emlékiratot. A politikus belement abba, hogy meglepje Joyce Taylort egy videóhívással.

A rajongója arra készült, hogy megnézhet egy exkluzív, előre felvett felvételt arról, ahogy Obama felolvas a saját könyvéből, de elég hamar rájött, hogy bizony nem felvételről nézheti és hallgathatja őt. Pláne amikor a volt elnök róla kezdett el beszélni.

"Az elnökség kemény munkával és sok lemondással jár. De az egyik legjobb része ennek a munkának az, hogy beutazhatom az államokat, és nagyszerű emberekkel találkozhatok, akik itt élnek" - kezdte Obama, majd így folytatta:

hirdetés

"A kedvenceim a nyugdíjas könyvvizsgálók. Ők mindig odajönnek hozzám és azt mondják: "Ó, istenem! Szeretlek! A nevem Joyce Taylor".

Ekkor a nő már azt se tudta, hogy sírjon-e vagy nevessen, pláne amikor Obama személyesen köszöntötte őt, és megkérdezte, hogy van. Joyce azt is alig tudta kimondani, hogy "jól vagyok", olyan sokkhatás alatt volt, és utána is nehezére esett megszólalni. A volt elnök mosolyogva figyelte őt, és bár szerinte a rajongója "édesen" viselkedett, azért megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e vele.

Joyce még akkor is csak kapkodta a levegőt, amikor Jimmy Kimmel is bekapcsolódott a beszélgetésbe, de láthatóan nagyon örült a váratlan meglepetésnek.

Barack Obama könyve egyébként iszonyú népszerű, már a megjelenése napján majdnem 900 ezer példányban kelt el, így akár ez lehet a legnagyobb példányszámban eladott elnöki emlékirat.

President Barack Obama Surprises Amazing Fan

We found a woman named Joyce Taylor from Maryland and she is one of President Obama's biggest fans. She had no idea that this was for our show. She thought i...hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
majka-koronavirus-2.jpg

Majka: Életek is múlnak a hülyeségen, úgyhogy a hülyéket el kell küldeni a fenébe

A rapper szerint Müller Cecília országos tisztifőorvos is sokszor röviden, tömören elmondaná, mi a helyzet a koronavírussal, ha tehetné.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

Ismét szókimondóan nyilatkozott a koronavírus-helyzetről Majka, aki szinte mindennap élő videóban jelentkezett be, amikor elkapta a fertőzést, majd kórházba is került emiatt. Most már otthonában gyógyul, a HVG-nek adott interjújában pedig beszélt többek közt a kórházak helyzetéről, a hazai járványkezelésről Gődény Györgyről és Müller Cecíliát is megemlítette.

A rapper elmondta, hogy már túlvan a betegség nehezén, de az interjú készültekor (múlt pénteken) még mérhetetlen fáradtsággal küzdött ő is, és párja, Hajni is.

"De ez olyan, amit semmihez sem tudok hasonlítani az elmúlt 41 évemből. Napról napra jobb kicsit, de nagyon lassan. A legkeményebb koncertes időszak utáni kimerültség ennek a húsz százaléka nagyjából"

- mondta.

hirdetés

Elmondta, azért teszteltette magát, mert a szíve miatt lett volna egy vizsgálata, és csak teszttel engedték be a kórházba. Másnap kezdte el rosszul érezni magát, de az eredménye csak két nap múlva jött meg. Először csak gyenge láza volt, és a hetedik napig csak tipikus influenzás tünetei voltak. Aztán rosszabbodott az állapota, kétoldali tüdőgyulladással és mellhártyagyulladással kezelték a kórházban.

Elmondta, hogy a videónaplóval az volt a célja, hogy "az emberek lássák, ez a vírus egy orosz rulett", és mindenkire máshogy hat. Szerinte azonban nem az ő felelőssége tájékoztatni a betegségről, hanem azoknak, akik elbagatellizálják a járványt.

"Most olyan időket élünk, amikor emberi életek is múlnak a hülyeségen, úgyhogy ezeket a hülyéket el kell küldeni a fenébe. Megmondani, hogy ember, te barom vagy. Most nem lehet rájuk hagyni a véleményüket: arról vitázhatunk, csalt-e Biden a választáson, de ha ez a hülye azt mondja, ne vedd fel a maszkot, arról nem"

- jelentette ki.

Szerinte az ő "ereje" abban rejlik, hogy egyszerű érvekkel el tudja mondani, hogy mi történik a világban.

"Nekem nem kell operatív törzsként szépen magyaráznom a hülyéknek azt, amit el lehet két mondatban is. Szegény Müller Cecílián is azt látom, hogy néha megtenné, de ő nem teheti"

- mondta a zenész.

Szóba került Gődény is, akit Majka még a kórházból fel akart hívni, de a gyógyszerész nem vette fel a telefont. Most is elmondta, hogy szeretett volna néhány dolgot kérdezni Gődénytől, ráadásul egyszerűeket, amiket szerinte a gyógyszerész meg tudott volna válaszolni. Ez aztán mégsem jött össze, a rapper szerint azért, mert

"ez a csávó kamus, és ez kiderült volna".

Azt is elmondta, hogy azért a balassagyarmati kórházba ment, mert ott dolgozik egy régi ismerőse, akiben megbízik. Elmesélte, hogy az utolsó ott töltött estéjén a főorvosnő körbevitte őt a kórházban, így láthatta a nála kevésbé szerencsés körülmények között ápolt koronavírusos betegeket. Elmondása szerint akkor látta, "mennyi munka van abban, hogy ezeket az embereket életben tartsák". Hozzátette azt is, hogy ő úgy tapasztalta, rendben van a magyar egészségügy, "van gyógyszer és ellátás".

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
nanasi.jpg

„Tóth Andi elvitte az egészet, sajnos rossz irányba” - csalódás Nánásiék új karácsonyi klipje a kommentelőknek, nem ezt várták

Sokak szerint nem elég ünnepélyes, és úgy vélik, hogy nem illik bele Tóth Andi bulizása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 05.


hirdetés

Az idei a harmadik év, amikor Nánásiék egy családi karácsonyi dallal rukkolnak elő. Most először azonban egy olyan szerzeményt adnak elő, amely kifejezetten nekik készült.

A dalt a Lóci játszik zenekar írta és Tóth Andival együtt adják elő. És persze ott van a teljes Nánási-család, a családfő Nánási Pál, a párja Ördög Nóra és a két gyerekük Mici és Vencel is.

Ördög Nóra közösségi oldalán sokan kritizálják a klipet, mert szerintük nem illik bele Tóth Andi "vonaglása" a családi ünnepbe.

"Ez a dal olyan mint az idei év....vártuk hú de jó lesz különleges meg minden aztán az eleje se volt jó meg a vége se lett jobb. De titeket szeretünk tovább."

hirdetés

"Sajnos nekem ez egyáltalán nem tetszik. Nem Andi személyével van problémám, de szerintem az az orgánum ami neki van nem passzol egy ilyen karácsonyi dalhoz. Az előzőek klasszisokkal jobbak voltak!"

"Tóth Andi elvitte az egészet és sajnos rossz irányba! Pedig jó lehetett volna, egy felnőttebb, komolyabb énekes nővel. Ti ennél sokkal kifinomultabbak vagytok!"

"Jajjj, mikor Tóth Andi szétteszi a lábait, meg ahogy imitálja, hogy mennyire jó a buli! nagyon......áááá nem írom le!"

Lapozz a kliphez és a többi kommenthez!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
ada.jpg

Vicces fotóval adta hírül Ada, hogy újra babát vár

A műsorvezető öt és fél éve ismerte meg Mátét és nyáron ment férjhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 04.


hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, nyáron kötött házasságot Ada. Közel öt és fél év után ment feleségül párjához Pintér Adrienn televíziós műsorvezető. Az első találkozásra Mátéval elég sokat vártak, mivel a férfi már akkor is Németországban élt. Az új férjénél három évvel idősebb Ada már menyasszonyként egy éve költözött Nürnbergbe.

Ada korábban már volt egyszer házas: műsorvezető-társától, a Timó néven ismert Bánszki Lászlótól ikrei születtek még 2006-ban.

Most a pár egy vicces fotóval jelentette be, hogy érkezik közös babájuk.

A fotót az Instagram-oldalán nézheted meg.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
nadai-aniko.jpg

Nádai Anikó jó híreket kapott a műtétje után

Megérkezett a műsorvezetőnő szövettani eredménye.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 04.


hirdetés

Az elsők között számoltunk be róla két hete, hogy sokkoló hírt kapott a ValóVilág műsorvezetője, Nádai Anikó. A volt villalakónál méhnyakrákot diagnosztizáltak, amit azonban korai stádiumban még meg tudtak műteni.

Eddig a szövettan eredményére várt a neki szorító rajongóival együtt, most az Instagramra jó híreket posztolt:

„Megjött a szövettan eredménye. Nagyon boldog vagyok. A műtét sikeres volt! Hálás vagyok mindenkinek aki gondolt rám és szurkolt értem!”

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

A műsorvezető korábban elmondta, azért osztotta meg betegsége hírét a nagyközönséggel, mert fel szerette volna hívni a figyelmet a méhnyakrákszűrés fontosságára. Nádai Anikó egyben szerencsésnek is érzi magát, hogy nála időben felfedezték a kórt, így jó esélye van a teljes felépülésre.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!