hirdetés
bereczki.jpg

Balhé a Sztárban sztár leszek zsűrijében: Bereczki Zoltán borzasztóan kiakadt Horváth Tamásra

„Tomika, te nem vagy normális!” – vágta hozzá nemes egyszerűséggel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 07.


hirdetés

A Sztárban sztár leszek elődöntője Bereczki Zoltán és Horváth Tamás csapatának összeállításával folytatódott. 3-3 versenyzőt kellett kiválasztaniuk, akiket magukkal visznek az élő adásokba. Nem alakult zökkenőmentesen az este - szúrta ki a Life. A két zsűritag egy kicsit összebalhézott.

Bereczki Zoltán akkor akadt ki Horváth Tomira, amikor kollégája egy olyan versenyzőt cserélt le, akit nagyon tehetségesnek tartott. A színész nem csak "letomikázta", de burkoltan le is hülyézte ítésztársát.

Egészen pontosan ezt mondta:

"Tomika, te nem vagy normális!"

Tóth Gabi szóhoz sem jutott, Horváth pedig nem reagált a tomikázásra, de később elmondta: "nem érezte a köteléket" a versenyzővel.

Itt látható a drámai összecsapás:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
8d53f329-9d3c-4756-ba27-a1a8b0811098-I_B0_lohan_freaky_dcov_06.jpg

8 sztár, akikről nem mindenki tudja, hogy híres emberek leszármazottai

Van, akik le sem tagadhatnák egymást, máshol azonban meglepő a családi szál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.Újra és újra bebizonyosodik, hogy mennyire kicsi a világ, különösen akkor, ha például két kedvenc színésznőnkről kiderül, hogy valójában rokoni kapcsolatban állnak, és mi nem is tudtunk róla. Persze elképzelhető, hogy a legfrissebb generációk számára már nem lesz minden név ismerős, de mégis jó belegondolni, hogy például mennyi színészlegenda tehetsége öröklődött tovább mostani kedvenceinkbe.

"Ma van az évfordulója annak, amikor rendkívüli anyám elhagyta ezt a Földet. Különleges volt. Távozásával ez egy kevésbé gyönyörű hely lett"

- tette közzé tegnap édesanyja fotóját Jamie Lee Curtis, és ez a rokoni szál is egészen sokakat meglepett.

#1 Janet Leigh és Jamie Lee Curtis

Janet Leigh-re sokan Alfred Hitchcock klasszikus thrillerjéből, a Psychóból emlékezhetnek, de közös filmben is játszott lányával, Jamie Lee Curtisszel, egészen pontosan a Halloween H20 - Húsz évvel később c. alkotásban. Jamie a horror-sort továbbra sem szakította meg, a 2018-as Halloweenben is szerepet kapott, de összességében vidámabb karaktereiről ismert. Az apuka se kisebb név, mint a magyar származású Tony Curtis.

#janetleigh #janetleighblonde?

18 Likes, 2 Comments - Tris Sia (@il_etait_une_fois_hollywood) on Instagram: "#janetleigh #janetleighblonde?"

Last @tiff_net portrait. @celestesloman makes beautiful light. @riancjohnson made a great film. Feeling grateful for my creative life. @knivesout @seanjameshair @camillemarieclark @cathywaterman

34k Likes, 584 Comments - Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) on Instagram: "Last @tiff_net portrait. @celestesloman makes beautiful light. @riancjohnson made a great film...."

#2 Tom Hanks és Abraham Lincoln

A népszerű amerikai színészt, aki sokunk szívébe Forrest Gumpként zárta be magát, rokoni szálak fűzik az egyik legnagyobb amerikai elnökhöz.

Tom harmadunokaöccse a legendás államfőnek, négy generációt átugorva.

Tom Hanks in Ellen Show He is the best? #tomhanks #actor #legend #ellen #ellenshow #film #movie

1,787 Likes, 38 Comments - Tom Hanks Fans (@tomhanksfansite) on Instagram: "Tom Hanks in Ellen Show He is the best? #tomhanks #actor #legend #ellen #ellenshow #film #movie"

Alexander Gardner, Abraham Lincoln (1809-1865), 1865 (detail). Internal dye-diffusion print copied from a 1865 albumen silver print. #nationalportraitgallery #washingtondc #alexandergardner #photography #iconic #crackedplate #portrait #abrahamlincoln #february #1865 #civilwar #exhaustion #realism #etched #lines #enigmatic #iconic #portrait #president #mythological #solemn #figure #realism #19thcentury #american #history

25 Likes, 0 Comments - Ridha Moumni (@ridhamoumni) on Instagram: "Alexander Gardner, Abraham Lincoln (1809-1865), 1865 (detail). Internal dye-diffusion print copied..."

#3 Oona Chaplin és Charlie Chaplin

Az alma ezúttal nem esett messze a fájától, mégsem tudják túl sokan: a Trónok harca és a Black Mirror 33 éves színésznője Charlie Chaplin unokája. Édesanyja a szintén színésznő Geraldine Chaplin.

@moviebadnews ظاهرا استقبال زیادی از نوه آقای چاپلین شده -------------------- . . . . . FOLLOW??? @moviebadnews فالو فراموش نشه?? @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews @moviebadnews . . . . . . #میسی_ویلیامز #میسی #اولی_جکسون #گیمافترونز #گات #گیم_آف_ترونز #آریااستارک #آریا_استارک #گات #گیم_آف_ترونز #شرلوک_هولمز #شرلوک_هلمز #شرلوک #بلک_میرور #آینه_سیاه #maisiewilliams #sherlockholmes #got #gameofthrones #aryastark #got #gameofthrones #sherlock #blackmirror #oonachaplin FOLLOW??? @moviebadnews فالو فراموش نشه??

153 Likes, 3 Comments - | movie bad news | (@moviebadnews) on Instagram: "@moviebadnews ظاهرا استقبال زیادی از نوه آقای چاپلین شده -------------------- . . . . . FOLLOW???..."

Charlie Chaplin performing "The Nonsense Song" in MODERN TIMES (1936) This is the first scene in which Charlie Chaplin allows the Tramp to speak on camera but insisted that what the Tramp says be universal. Therefore, the song the Tramp sings is in gibberish, but it is possible to follow the story he tells by watching his hand gestures.

2,435 Likes, 37 Comments - CLASSIC FILMS & TV (@hollywoodgoldennage) on Instagram: "Charlie Chaplin performing "The Nonsense Song" in MODERN TIMES (1936) This is the first scene in..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
vasvari-vivien-mell.jpg

Új udvarlója van Vasvári Viviennek? – Egy moziban látták őket

Még fotók is készültek a párról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.Vasvári Vivien nemrég azt nyilatkozta, hogy nem unatkozik a szétköltözést követően, hiszen sokan udvarolnak neki. A Blikk egyik olvasója le is fotózta a Feleségek luxuskivitelben sztárját, aki egy fiatal férfival töltötte az estét.

– Együtt érkeztek a moziba, sokat nevettek, nagyon aranyosak voltak. Teljesen egyértelmű volt, hogy randiznak, hiszen Vivi szinte megállás nélkül mosolygott, a fiú pedig roppant udvarias és kedves volt vele. Ő vette a jegyeket és a popcornt is - mondta a lapnak.

A Blikk megkereste Vivient, aki ezt mondta:

– Egyik nap tényleg voltunk moziban, de szerintem ennyi elég is egyelőre, idővel úgyis minden kiderül.

– Nem zárkóztam be a négy fal közé, és nem is vonultam apácazárdába. Másfél hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik ágyba, azért most már randizom - korábban ezt nyilatkozta a Blikknek Vivien.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mnlside.jpg

ByeAlex máris intézett egy klipet az X-Faktorban versenyző MnlSide-nak

A 18 éves fiú négy igent kapott a zsűritől a 9. évad első adásában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Szombat este elstartolt a tehetségkutató 9. szériája - volt, aki a mentorok szívébe lopta magát, de természetesen ennek az ellenkezőjére is született számtalan példa.

A zsűri - Dallos Bogi, Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex - zömében keményebb arcát mutatta, de a 18 éves, hányattatott sorsú rapperfiú előadása őket is levette a lábukról.

Gödöllei Emánuelt, művésznevén MnlSide-ot eleinte Gáspár Laci próbálta "betörni", de produkciója után Laci és Alex is állva tapsolt.

"Különleges srácoknak tartogatjuk a négy igent és te meg is kapod"

- összegezte Puskás Peti.

ByeAlex azt is kijelentette, hogy idén miatta szeretné megkapni a fiúk csapatát.

Azt, hogy ezek nem csak üres szavak voltak, rövid úton bizonyította is.

A fiú Messziről jöttem c. szerzeményéhez ugyanis intézett egy videoklipet.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nia_gabor_loveisland.jpg

Máris szakított a Love Island szerelmespárja: alig két hétig voltak együtt

A való életben nem tartott sokáig a szerelem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Nia és Gábor szerelme a Love Island nevű társkereső műsorban sem volt teljesen zökkenőmentes.

Az álomszerűen kezdődő kapcsolat fölé felhők tornyosultak, amikor Nia egy hirtelen lépéssel leváltotta játékbeli párját.

Azonban akkor úgy tűnt, a drámai szünet végül még inkább összekovácsolta őket és amikor Gábornak egy súlyos sérülés miatt el kellett hagynia a műsort, így nyilatkozott:

"Félig győztesként megyek el, mert megtaláltam, amiért jöttem."

Szeptember 23-án aztán szerelme is kiesett a játékból és a fiú a villa ajtaja előtt várta.

A romantikus összeborulás után be is jelentették, hogy a kinti világban is adnak egy esélyt a kapcsolatnak - habár sokan már akkor is azt rebesgették, hogy a vonzalom valójában egyoldalú, legalábbis Gábor sokkal szerelmesebb, mint párja.

A Blikk mindenesetre Instagram-bejegyzéseikből kiszúrta, hogy a románcnak vége szakadt.

"Gáborral úgy döntöttünk, külön válnak útjaink. Barátságban ültünk le megbeszélni és így is váltunk el egymástól. Nem szeretnénk magyarázkodni, kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt a döntésünket. Gábor egy nagyon jó ember és örülök, hogy a Love Island-ben megismerhettem és a párom volt a műsorban! Egy dolgot kívánnék neked Gábor! Találd meg a szerelmet!"

- írta Nia közösségi oldalán.

Kedves Mindenki! Egy fontos dolgot szeretnénk megosztani veletek. Gáborral úgy döntöttünk, külön válnak útjaink.Barátságban ültünk le megbeszélni és így is váltunk el egymástól. Nem szeretnénk magyarázkodni, kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt a döntésünket?? Gábor egy nagyon jó ember és örülök, hogy a Love Island-ben megismerhettem és a párom volt a műsorban! Egy dolgot kívánnék neked Gábor!: Találd meg a szerelmet! ☺️? @_molnargabor

7,568 Likes, 251 Comments - Nia Even ?? (@turi_xenia) on Instagram: "Kedves Mindenki! Egy fontos dolgot szeretnénk megosztani veletek. Gáborral úgy döntöttünk, külön..."

Majd a másik fél is megszólalt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x