hirdetés
Balázsovits Edit kiakadt: két hétig nem beszélt édesanyjával az egyik filmje után
Még felnőtt fejjel is zavarba hozták szülei korábbi filmjelenetei.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.


hirdetés

A színészházaspár - Balázsovits Lajos és Almási Éva - lánya, Balázsovits Edit is a szülők mesterségét folytatja, és bár ismeri a színész pályát, kisebb korában többször is kínosan érezte magát, mikor szülei szerepeit nézte meg.

A #Bochkor című műsorban bevallotta, hogy édesanyja egyik híres szerepe kifejezetten megviselte. A Kreutzer szonátáról azt mesélte:

"Abban volt egy meztelen jelenet, amit anyukám testdublőrrel csinált Kozák Andrással, de nekem ez nem tűnt fel.

Megnéztem a filmet és két hétig nem szóltam hozzá, annyira megviselt.

Tele volt a terem nézőkkel és sokadmagammal néznem kellett, ahogy az anyukám szexel egy bácsival."

Édesapjával a Magánbűnök közerkölcsök című alkotást nézték meg közösen, és ez is okozott neki kínos pillanatokat. Bár felnőttként látta, de a meztelenség zavarba hozta.

"Nem tudtam nézni a filmet, mert folyamatosan bökdösött, állandóan arra hívta fel a figyelmemet, hogy milyen jól nézett ki még fiatalon, amikor a film készült"

- mondta el a műsorban.

"Fantasztikus alkotás, de nyilván zavarban volt, mint ahogy én is" - vélte a színésznő.

Forrás: ATVA műsor vasárnap este lesz látható.

VIDEÓ: Előzetes a műsorból


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
A Metal Lady ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Óriási botrány volt Bíró Ica házánál. A Metal Lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki, a házát elárverezik.

Sokan gyűltek össze, és végül a rendőröknek is közbe kellett avatkozni, mielőtt elfajult volna a helyzet. Egy lakatost kellett hívniuk, hogy a kaput kinyithassák, de a tömeg még ekkor sem oszlott fel. Ezért a rendőrök erőszakkal hurcolták el a tiltakozókat.

Az RTL Fókusznak nyilatkozó Bíró Ica azt mondta:

"Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják".

A lakás után a szalonjában is megjelentek a végrehajtók a rendőrökkel együtt. Itt is csak egy lakatos segítségével tudtak bejutni az ingatlanba.

Bíró Ica több mint tíz év vett fel hitelt, évekig jó adósként fizette is a részleteket. Ám a svájci frank alapú hitel havi törlesztőrészlete egyre magasabb lett, így a végén az eredeti összeg háromszorosa lett. Ezt már nem tudta kifizetni, és fizetésképtelenné vált.

A végrehajtó szerint minden jogszerűen történt.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:hirdetés
Fresh Andi egy kis szlovákiai faluba költözött, hogy szerelmével élhessen
Az énekesnő szívesen főz, és már nem görcsöl azon, hogy mindenáron saját gyereket szeretne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Egy szlovákiai faluba költözött szerelméhez Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi. A régi barátjával egy éve jöttek össze, azóta együtt élnek, és úgy érzi, hogy így tökéletes az élete.

Az énekesnő a Borsnak elárulta, hogy egy elutazása alatt a családja és párja összefogtak és elköltöztették Janihoz. Nem bánja a váltást, és szívesen utazik egy fellépés után akár másfél órát is, hogy hazaérjen.

❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️

1,250 Likes, 9 Comments - Andrea Villányi (@freshandi) on Instagram: "❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️"

A faluban gyakran vannak kisebb összejövetelek, sütögetések. Ő is szívesen főz, nagyon szeret enni, fel is szedett ő is és párja is pár kilót.

Andi többször is beszélt arról, hogy szeretne gyereket, de a kora miatt (37 éves), és mert szingli volt még nemrégiben, kicsi esélyt látott arra, hogy a vágya teljesüljön. Most azonban szerelmes, de mégis meggondolta magát.

"Nem tervezünk gyereket. Minket nem érdekelnek a társadalmi elvárások, teljes az életünk gyerek nélkül is. Szerintem nem minden esetben attól lesz boldog egy nő, hogy gyermeket szül. Egyébként is sok gyerek van körülöttem, akiket imádok. A testvérem kislányát, Jani gyerekeit, talán ezért sem görcsölök sajáton"

- mondta el. Azt azonban nem zárta ki, hogy valamikor mégis lesz gyermeke.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Eva Rezesova egy tizenegy évvel fiatalabb NB II-es focistával jött össze
A szlovák milliomosnő hat évet ült börtönben, de az élete most megváltozott: szerelmes, és luxuslakását is árulja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Nyolc hónapja szabadult a börtönből a most 41 éves Eva Rezesova, ahol hat évet töltött a szlovák örökösnő.

Rezesova élete megváltozott: szerelmes lett, a párja egy tizenegy évvel fiatalabb szlovák focista, Matej Galovic. A férfi egy szlovák NB II-es csapatban játszik.

A mérkőzésein a nő is mindig megjelenik és az első sorból drukkol a focistának. A pár a közösségi oldalain is szívesen mutatja meg kapcsolatukat - írta meg a Blikk.

Közben el akarja adni a palotára hasonlító luxuslakását a nő – tudta meg a cseh Blesk nevű portál.

Mint azt megírtuk, Eva Rezesova 2012-ben okozott súlyos balesetet. Ittasan vezette BMW terepjáróját, és 165 kilométer/órás sebességgel ütközött az előtte haladó autóba. A tragédiában négyen meghaltak. A bíróság kilenc év börtönre ítélte, a jó magaviselete miatt azonban korábban szabadulhatott.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Óriási bulival ünnepelte 30. születésnapját Hosszú Katinka
Rengetegen köszöntötték az úszónőt a zártkörű partin.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Pénteken ünnepelte 30. születésnapját Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnokot hatalmas bulival köszöntötték.

A Red Bull által szervezett, a Kiosk-ban tartott ünneplésről számos fotó és videó is készült, ezeket az úszónő Insta-sztorijában lehet még látni szombat estig, amíg törlődnek.

Ilyen dögös szerelésben indult Katinka a buliba:

Walking into my 30s like...thank you for all the Bday wishes and Red Bull for the awesome party! Így sétálok be a 30as éveimbe...köszönöm a sok köszöntést és Red Bullnak a partyt!

18.7k Likes, 162 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Walking into my 30s like...thank you for all the Bday wishes and Red Bull for the awesome party!..."

Úszótársa Gyurta Dani egy vicces köszöntőt küldött Katinkának. Dani is most ünnepli születésnapját, ő szombaton lett 30 éves.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x