hirdetés
 
 
Azonnali hatállyal megszűnt a Zoom.hu
A főszerkesztő szomorú üzenetben búcsúzott el az olvasóktól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 21.


hirdetés

Szűkszavú közleményben tudatta a Zoom.hu tulajdonosa, hogy a mai naptól, december 21-től megszűnik a portál.

"A Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti. A cég továbbra is folytatja tevékenységét, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul" - írják a portálon.

A szerkesztőség nevében Farkas Csilla megbízott főszerkesztő búcsúzott el az olvasóktól, Azt írta, hogy a tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja.

"Sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását. A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. (...) Megtisztelő volt ennek a szerkesztőségnek a tagja lenni, hálával tartozom a Zoom.hu csapatának!"


KÖVESS MINKET:

Orbán Viktorral és a 4 gyermek utáni szja-mentességen élcelődik egy holland karikaturista
A rajz címe: 'Magyar idill'.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Twitteren jelent meg egy karikatúra, ami Orbán Viktoron gúnyolódik, és a nemrég bejelentett 7 pontos családvédelmi akcióterven.

A rajzon egy szülőgépként (vagy automataként) ábrázolt nő áll, akit átkarol a miniszterelnök.

A kép címe: Magyar idill.

Joep Bertrams egyébként senkit sem kímél, nemrég David Cameron volt a céltáblája, illetve II. Erzsébet angol királynő, de gúnyt űzött már a venezuelai elnökből, Donald Trumpból és Theresa May szerepléséből, illetve a Brexitből is.

Nem ez az első külföldi reakció a magyar kormány által bejelenetett intézkedés-csomagra, és a 4 gyermek után járó szja-mentesség hírére. Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszter Twitter-üzenetében a 30-as évek Németországához hasonlította Magyarországot, amit Novák Katalin államtitkár nyílt levélben kért ki magának.


KÖVESS MINKET:
Kiderült, hogy vette el a fegyvert a bíróságon a túszejtő
A bántalmazott fegyőr megsérült, de már hazaengedték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Hazaengedték a kórházból azt a fegyőrt, akit Sz. Károly a bíróságon lefegyverzett, majd a fegyverrel megfenyegetett és az épületből elmenekült. A bűnözőt a rendőrség fél órás hajsza után meglőtte, a férfit jelenleg kórházban ápolják.

A fegyőrt a kórházból való távozása előtt Tóth Tamás, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának parancsnoka is meglátogatta. Kollégáját arra kérte, hogy csak akkor kezdjen újra dolgozni, ha már úgy érzi, hogy rendben van, fel tudta dolgozni a történteket - írta a Bors.

A lap információja szerint Sz. néhány pillanat alatt fegyverezte le a bíróságon a fegyőrt. A bűnözőt a tárgyaláson egy korábbi ügye miatt ítéleték el, de az ítélethirdetést követően nekitámadt a fegyőrnek.

A támadón a bíró rendelkezésének megfelelően nem volt bilincs, így tudta nagy erővel arcon ütni a fegyőrt, akitől elvette 9 milliméteres kaliberű fegyverét, amit nem csak rá, hanem a bíróra is ráemelt.

Ezek később súlyosbító körülmények lehetnek majd.

A fegyőr rutinos, már régóta szolgál a testületnél - írta a lap. Az eset megviselte, de lelkileg jól bírja, a támadás során viszont könnyebb sérülést szenvedett, ezért tartották a kórházban megfigyelésre.

A vizsgálat szerint szabályosan járt el a bíróság, amikor levetette a bilincset a fogolyról. Nem jelezték a bírónak, hogy veszélyes bűnözőről van szó, a tárgyalásra is csak egy biztonsági felügyelő kísérte.

A támadó őrizetben van, de állapota miatt altatásban tartják.


KÖVESS MINKET:

Valentin-nap alkalmából kirándulni indultak, holttestet találtak a Bakonyban
'Még soha nem láttam halottat, főleg ilyen körülmények között, nagyon megviselt az eset' - mondta el a férfi, aki rátalált a tetemre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Valentin-napon egy romantikus erdei sétát terveztek, de megdöbbentő dolgot találtak az erdőben Várpalota mellett.

Egy ösküi férfi és felesége a gyerekeket a nagymamára bízva indult neki a túrának, mikor Bánta-pusztánál egy hátizsákot vettek észre, melyet egy hegymászó kötéllel kötöttek ki két fa közé. Nem messze a helytől pedig egy ruhakupac feküdt a földön.

"Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt" - mondta el a történteket a Veol.hu-nak a férfi. A ruhadarabok mellett csontok is voltak, így azonnal értesítették a rendőrséget, akik a helyszínelőkkel és mentőkkel együtt érkeztek ki.

"Még soha nem láttam halottat, főleg ilyen körülmények között, nagyon megviselt az eset"

- mondta Ferenc a lapnak.

A haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel - írta a Veol.hu.

Címlapkép: illusztráció, forrása: Pixabay


KÖVESS MINKET:

Rákkal küzd a Manchester United 19 éves játékosa
Max Taylor megkezdte a kemoterápiát, és üzent a rajongóknak Instagramon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Instagramon üzent a rajongóinak a Manchester United 19 éves játékosa, May Taylor.

A hátvéd ugyanis a rákkal küzd. A hírt a 24.hu szúrta ki.

Nemrég kezdődött May Taylor kemoterápiás kezelése, amiről az Instagramján jelent meg poszt. Ebben azt kéri, hogy támogassák adományokkal a gyógyulását.

A klub is tudatta, hogy a fiatal játékos servezete jól reagált a kemoterápiás kezelésre, és bíznak benne, hogy visszatér a játékosuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Taylor (@maxtaylor00) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x