hirdetés
2-4-1.jpg

„Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért” - megszólalt LL Junior volt élettársa, Csilla

LL Junior ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna.
Kép: MTI, Balázs Attila - szmo.hu
2019. szeptember 03.


hirdetés

Saját Facebook oldalán, a nyilvánosságnak szánva, "Nyílt levél" címmel írt hosszú, kemény hangú üzenetet LL Junior elhunyt kisfiának édesanyja, akivel a tragikus baleset pillanatában Dávidka együtt volt.

Ahogy korábban megírtuk: L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Az énekes második gyermeke 2015-ben született, és szeptemberben töltötte volna be a negyedik életévét.

Korábban LL Junior jogi képviselője azt nyilatkozta: ügyfele, azaz LL Junior ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
junior-Copy.jpg

L.L. Junior élőben válaszolt volt élettársa levelére, majd törölte a videót

A rapper a temetőből jelentkezett be, amiért később elnézést kért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.L.L. Junior élőben jelentkezett be, miután a tragikus balesetben elhunyt kisfia temetésével kapcsolatos ügyeket intézte. A videót később eltávolította, majd volt még egy bejelentkezése, amit szintén törölt.

A Blikk beszámolója szerint a rapper arra reagált, hogy gyermekei anyja nyílt levet írt hozzá. Ebben azt írta, hogy L.L. Junior el akarná venni tőle a gyerekét. A zenész elmondása szerint azonban Lacikát nem elvenni akarja, hanem közös felügyeletet szeretne, azaz a hét egyik felében az édesanya, a másik részében az édesapa vigyázna rá.

A rapper azt mondta, hogy nem szeretne "mocskolódni", és azt kérte, hogy hagyják őket békésen gyászolni.

A temetésről elcsukló hangon elmondta, hogy pénteken helyezik örök nyugalomra a kisfiút.

Azt is mondta, hogy nagyon valószínű, hogy nem az autót vezető volt a hibás.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

A temetői bejelentkezést később törölte, és egy újabb felvételen azt mondta, hogy hiba volt az előző élőzése, és bocsánatot kért volt párjától, mert

azt szeretné, ha békésen rendeznék az ügyet.

Később ez a videó is eltűnt az oldaláról.

Ahogy korábban megírtuk: L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Az énekes második gyermeke 2015-ben született, és szeptemberben töltötte volna be a negyedik életévét.


KÖVESS MINKET:hirdetés
2-4.jpg

„Dávidka már a mennyben van...” – L.L. Junior nagyobbik fia már tudja, hogy testvére meghalt

A kisfiú végignézte a balesetet.
Kép: MTI, Balázs Attila - szmo.hu
2019. szeptember 03.Korábban mi is megírtuk, hogy L.L. Junior hároméves kisfia szombaton autóbaleset áldozata lett. Zuglóban gázolta halálra egy autó, amikor édesanyja mellől kirohant az úttestre. Két órán át küzdöttek érte a mentők, sajnos hiába.

A család mellett az autó sofőrje és felesége is összeomlottak a tragédia után.

A Blikk beszélt a zenész menedzserével, aki elmondta: a pár idősebb fia, Lacika már tudja, hogy testvére nem megy haza többé.

"Lacika most az apukájával van, és ez így van jól. Végignézte az egész balesetet és ahogy a mentők küzdenek a testvéréért. Sokáig azt hitte, életben van és a mentő kórházba vitte, oda akart menni.

Amikor az apukája elmondta neki, hogy Dávidka már a mennyben van, Lacika csak annyit mondott: „akkor menjünk mi is utána”. Megszakad az ember szíve..." – csuklott el Junior menedzserének, Száva Ritának a hangja, aki hozzátette: a család úgy döntött, hogy pszichológus segítségét kérik majd, hogy Lacika feldolgozhassa, amit látott.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
justin-bieber2.jpg

Élete sötét titkairól vallott Justin Bieber: „20 éves koromig minden rossz döntést meghoztam”

Az énekes őszinte vallomásában beszélt drogokról, eldurvult párkapcsolatairól és az öngyilkosság gondolatáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.Őszinte vallomásban árulta el élete legsötétebb titkait Justin Bieber, aki egy Instagram-posztban fakadt ki. A popsztár az utóbbi időben mentális problémákkal küzdött, erről is beszámolt követőinek. Március elején így írt az állapotáról:

"Mostanában sokat szenvedek. Szétesettnek érzem magam, és ez fura. De ne aggódjatok, mindig visszatérek, csak tudatni akartam veletek, hogy mi a helyzet, és arra kérlek titeket, hogy imádkozzatok értem!"

Nem sokkal azután, hogy feleségül vette szerelmét, Hailey Baldwint, bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstől, mert csak magára és a házasságára akar koncentrálni.

Az énekes azóta valóban visszafogottabban él, a magánéletére fókuszál, most viszont újabb őszinte posztban vallott érzéseiről. Bieber kendőzetlenül leírta, mivel járt az nála, hogy már nagyon fiatalon világhírnévre tett szert.

Azzal kezdte, hogy nehéz minden reggel felkelnie és jó pofát vágnia mindenhez az embernek, amikor úgy érzi, felemészti az élete, a múltja, a munkája, az érzelmei és az, hogy meg kell felelnie a családjának, a felelősségeinek és a kapcsolatainak. Szerinte ilyenkor mindig úgy érezzük, hogy egyik gond jön a másik után, az élet pedig tele van csalódással, ezért néha megfordulhat az ember fejében az is, hogy már nem akar élni.

Az énekes tudja, milyen helyzet ez, és bár vannak az életében olyan emberek, akik tartják benne a lelket, de nem tudja megváltoztatni a gondolkodásmódját.

Ezután arról ír, hogy a gyereksztárok élete lehet, hogy kívülről szépnek és csábítónak tűnik, de ennek is megvan az árnyoldala. A negatív hatásokat saját életében is tapasztalta.

A további részletekért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
svarci.png

Elegánsan osztott le egy netes trollt Arnold Schwarzenegger lánya

A 29 éves Katherine íróként kezdte el karrierjét, és az állatok megmentését is támogatja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.Nem jellemző, hogy a sztárok válaszolnak a kommentekre, főleg nem olyan barátságosan, ahogy Katherine Schwarzenegger tette a napokban.

A 29 éves Katherine íróként kezdte el karrierjét, és az állatok megmentését is támogatja. A Terminátor lánya nemrégiben osztott meg egy fotót az Instagramon, amin kedvesen mosolyog egy csinos fekete felsőben. Ekkor támadta le valaki, aki azt gondolja, hogy a nőnek ebből állnak a mindennapjai.

"Emlékeztek, amikor Kennedy tett valamit a társadalmunkért? Ez a lány csak a túlfényezett szelfiket rakja föl magáról, amiknek az elkészítése órákba telhet... Úgy hiszem, csak azért csinálja mindezt, hogy ne feledkezzenek meg róla az emberek"

- írta a kommentelő és a válasz sem váratott magára sokáig.

"Az utolsó simításokat végzem a negyedik könyvemen, ami hamarosan meg is jelenik, és most készülődöm egy interjúra, amely a menhelyi állatok érdekében fog készülni. Isten áldjon téged!" - vágott vissza a híresség legidősebb gyermeke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beauty breakdown by these ladies coming soon ??‍♀️

Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x