hirdetés
 
 
Az Oscar ideje alatt lesz Andy Vajna Los Angeles-i temetése
A világhírű filmproducert szülei és fia, Justin mellett temetik majd el a Los Angeles-i Westwood Village temetőben.
Címkép: MTI/Balogh Zoltán - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Andy Vajna budapesti temetése után hamvainak egy részét Los Angelesben helyezik örök nyugalomra fia, Justin és szülei mellett - írja a Blikk. A lap információi szerint pedig az időzítés sem véletlen, ugyanis az Oscar-gála hetére esik a temetés időpontja. A Blikk Los Angeles-i forrása azt mondta, hogy még a február 24-ei esemény előtt lezajlik a szertartás.

A család azért ezt az időpontot választhatta, mert így lehetővé teszik, hogy minél többen leróhassák kegyeletüket a világhírű filmproducer előtt, hiszen az Oscar hetében már folyamatosan érkeznek Los Angelesbe a filmes szakma nagyjai.

A Blikk információi szerint Andy Vajna hamvait a héten szállítják Los Angelesbe, temetésén pedig természetesen özvegye, Vajna Tímea is részt vesz.

Andy Vajna családjával 1956-ban menekült el Magyarországról, az Egyesült Államokban kezdett új életet, itt indult filmes karrierje is. Életének jelentős részét Amerikában töltötte, ezért korábban ő is úgy nyilatkozott, hogy azt szeretné, ha ott temetnék el szülei és fia, Justin mellé.


KÖVESS MINKET:

Állandó fájdalommal él a fiatal putnoki nő - egyelőre nem tudnak segíteni rajta
Egyetlen reménye a gyógyulásra egy speciális, infúziós kezelés maradt, de azt eddig nem kapta meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

Állandó fájdalom, izomgörcsök és láz – ilyen panaszokkal él már 5 éve egy fiatal putnoki nő. Az RTL Klub Híradója szerint először Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, egy későbbi zárójelentése szerint viszont egy ritka idegsérüléses betegségben szenved. Többféle kezelést kapott, de semmi nem segített. Egyetlen reménye a gyógyulásra egy speciális, infúziós kezelés maradt, de azt eddig nem kapta meg.

A zárójelentésben azt írták: azért nem kapja meg az infúziót, mert a készítmény belátható időn belül nem érkezik meg.

Nézd meg az RTL Híradó tudósítását!


KÖVESS MINKET:Középiskolai felvételi: leginkább a matekkal gyűlt meg a baja a diákoknak
Január 19-e óta várják az eredményeket a diákok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

Rosszabbul teljesítettek idén a diákok, mint tavaly: a matematikával gyűlt meg a bajuk leginkább a központi középiskolai felvételin. Az Oktatási Hivatal most tette közzé a hivatalos eredményeket – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az egyik pedagógus érdekképviselet elnöke szerint sok volt a feladat, és gyorsan kellett dönteniük a diákoknak. Az Oktatási Hivatal szerint nem érkezett panasz a feladatsorokra.

Nézd meg az összefoglalót!


KÖVESS MINKET:
Unokázós csalók hatmillió forintot csaltak ki az idős asszonytól
Azzal a mesével hívták fel, hogy a lánya balesetet okozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

Hatmillió forintot csalt ki egy idős asszonytól egy társaság Budapesten. Azzal a mesével hívták fel, hogy lánya balesetet okozott, ezért pénzre van szüksége. Az RTL Híradója szerint egyikük rendőrnek, egy ismeretlen nő pedig az asszony lányának adta ki magát.

Társaikat küldték el a pénzért, de miután átvették, a nyomozók elfogták őket. A hatmillió forintot visszakapta az idős asszony.

Nézd meg a tudósítást!


KÖVESS MINKET:

Magyarországra érkezik az amerikai külügyminiszter
A kormányfővel, a külügyminiszterrel és magyar civilszervezetekkel is találkozik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

A korrupció mértékéről és Orbán Viktor orosz elnökhöz fűződő viszonyáról is tárgyalni szeretne a Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vezette delegáció Budapesten. Ezt az Index írta meg, egy olyan háttérbeszélgetésre hivatkozva, amelyen a Trump-kormány két magasrangú tisztségviselője foglalta össze a látogatás céljait. A kormány szerint az amerikai külügyminiszter látogatása azt bizonyítja, hogy Magyarország megbízható NATO-szövetséges.

Az RTL Klub Híradója szerint az amerikai külügyminisztert hétfőn délután Szijjártó Péter külügyminiszter fogadja majd, aztán közös sajtótájékoztatót tartanak. Kiemelt téma lesz az Egyesült Államok és hazánk közötti védelmi együttműködési megállapodás.

Az amerikai külügyminiszter találkozik Orbán Viktor kormányfővel. Pompeo magyar civil szervezetek képviselőivel is tárgyal.

Nézd meg az RTL Klub tudósítását!


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x