iai
Az Instagramon kér tanácsot magyar nyelvvizsgájához a brit nagykövet
Iain Lindsay a pécsi egyetemen még lenyom egy párnapos intenzív nyelvtanfolyamot, a jövő héten pedig vizsgázik. Viszi a szerencsezokniját is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. szeptember 28.Iain Lindsay, a brit nagykövet magyarból nyelvvizsgázik a jövő héten, amiről Instagramján számolt be.

Azt is elárulja a videóban, hogy a következő napokban még elvégez egy gyors, intenzív tanfolyamot Pécsen, a kommentelőktől pedig szívesen fogad jótanácsokat, és

annak is örülne, ha minél többen odamennének hozzá sok szerencsét kívánni.

Érkeztek is hozzászólások: volt, aki azt írta, sosem gondolta, hogy egy nagykövetnek egyszer ezt fogja írni, de ez tök cuki. Emellett, mivel ő maga nagyon izgulós, és volt, hogy pusztán az idegessége miatt kis híján megbukott egy vizsgán, az a legfőbb tanácsa Iainnak, hogy maradjon nyugodt. Vigye el a kedvenc tollát, és vegye fel a kedvenc nyakkendőjét és zokniját.

A nagykövet erre azt felelte neki, hogy nyakkendő nem lesz rajta, de a szerencsezokniját veszi majd fel.

Volt, aki magyar filmeket javasolt Iiannak, aki erre azt válaszolta, hogy többet is megnézett már, például Antal Nimród Kontrollját, vagy Szabó István Apa c. alkotását.

Olyan hozzászólás is érkezett, ami a tanulás közbeni lazítás fontosságát hangsúlyozta, és ajánlott egy szuper pécsi cukrászdát és sörözőt. Mr. Lindsaynek azonban nehéz újat mondani: a cukrászdában is volt már, nem is egyszer, hanem rengetegszer, ugyanis elég édesszájú.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x