Az év legvakmerőbb rablása: kommandósnak öltözve szereztek milliókat
Videó is van a törökbálinti akcióról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 15.Néhány férfi hivatalos eljárást színlelve megállított egy kocsit, és a sofőrtől ezután több millió forintot vettek el - írja a police.hu.

A három férfi 2018. június 11-én egy Törökbálinton lévő telephelyen eljátszott, egy hivatalos eljárást.

Kommandósnak öltözve állítottak meg egy autót, majd a sofőrt arra kényszerítették, hogy több millió forintot adjon oda nekik.

Az RTL Klub értesülései szerint kamionos volt a sofőr, aki áruért ment, és ezért volt nála ennyi pénz.

A fegyveres rablásról videó is készült, a Pest megyei nyomozók most a felvételen látható emberek azonosításához kértek segítséget.Azt kérik, hogy ha felismered a felvételen látható bármelyik személyt vagy van bármilyen információd ezzel az esettel kapcsolatban, hivatali munkaidőben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztály 06-1/443-5120-as telefonszámán tehetsz bejelentést.

Hívhatod a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját is a 06-1/236-2883-as telefonszámon, vagy a következő ingyenes számon: 06-80-555-111- Bejelentést tehetsz még a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is, ha a történtekkel vagy a videón látható emberekkel kapcsolatban bármilyen infód van.

VIDEÓ: Így zajlott a törökbálinti akció:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x