Az esküvőn árulta el férjének, hogy babát vár - videóra vették a reakcióját
Egy videót játszott le a teljes násznép előtt: többen sírva fakadtak a vendégek közül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 16.


Minden vártnál nagyobb meglepetés érte saját esküvőjén Clay Dickinsont, aki a házasságkötés után tudta meg, hogy apa lesz.

A menyasszony két héttel az esküvő napja előtt jött rá, hogy várandós, és úgy döntött, a nagy napig nem árulja el vőlegényének. Miután kimondták a boldogító igent, a lagzin egy kis videóval készült férjének, és a násznép tagjainak. Ebben mondta el, hogy amikor az oltárhoz sétált a sorok között, két szív dobogott a testében.

Az újdonsült férjnek ez még nem volt teljesen egyértelmű, csak pislogott, ám amikor Erica kimondta, hogy várandós, leesett Clay álla és hihetetlen öröm ült ki az arcára. Sokáig megszólalni sem tudott.

Az újdonsült feleség elmondta, azért gondolta, hogy az esküvő lesz a nagy bejelentésre a legjobb alkalom, mert így azokkal ünnepelhetik meg a hírt, akiket igazán szeretnek, a családjukkal, közeli barátaikkal.

A vendégek közül többen sírva fakadtak, Erica édesanyja a lányához rohant, és zokogva ölelgetni kezdte. Clay mostohalánya, a nyolcéves Alexa is sírt örömében.

VIDEÓ:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x