hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Az egyik leghíresebb mém szereplői kerülhettek a kormány legújabb plakátjára
A megcsalós-flörtölős pár ezúttal a babaváró támogatást népszerűsíti – még a ruhájuk is ugyanaz, mint a világhírűvé vált mémben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 13.


hirdetés

A Kreatív Online szúrta ki egy fotó alapján, hogy stockfotóval hirdeti a babatámogatási programját a kormány, ráadásul

a plakát az egyik legnépszerűbb internetes mém szereplőivel készült.

"Főleg a fiatalok körében meglehetősen népszerű humorforrás egy stockfotó, amin egy fiú és egy lány kézenfogva sétál, a fiú pedig hátrafordulva mustrál egy elhaladó lányt, miközben párja értetlenül néz rá, hogy „és ezt most így hogy". A humor forrása az, hogy rengeteg kontextust lehet gyártani a képhez, attól függően, hogy milyen szöveget illesztünk az egyes karakterekre" - írja a Kreatív Online.

A mémekben szereplő párossal egy egész sorozat készült. Ezek egyik darabját vásárolhatta meg illusztrációként az az ügynökség, amelyik a plakátot készítette a családtámogatási plakáthoz – már amennyiben valódi a kép, és nem médiahackkel állunk szemben. Mi is kerestük az említett plakátot, de egyelőre nem találtunk egy példányt se belőle az utcákon.

"A kormány nagy hirtelenjében volt kénytelen lecserélni a Jean-Claude Junckert támadó plakátokat valamire, miután a Néppárt közölte Orbán Viktorral, hogy ez már túl sok. Az első ötlet még arról szólt, hogy Frans Timmermans kerül a plakátokra Soros mellé Juncker helyett, majd inkább amellett döntöttek, hogy a családtámogatási lépéseket fogják hirdetni ettől a héttől kezdve" - írja a plakátokról a 444.hu.

Az alábbi képpárt több oldal és profil is megosztotta Facebookon:

Online Marketing Akadémia - OMA.hu

Íme egy példa arra, hogy egy marketingesnek szakmai kötelessége ismerni a mémeket! És feladata tudatosan használni, vagy tudatosan elkerülni azokat. Maradjunk annyiban, hogy a mémet és a kampány...


KÖVESS MINKET:

Mindenki sírva fakadt, amikor széllel szemben gázsprézett a bolgár rendőr
A kollégák szívták meg a buzgó akciót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

A 444 szúrt ki egy bolgár rendőri akciót, amibe egy kis hiba is csúszott. A parlament közelében előrehozott választásokat követelő tömeget oszlatták volna fel, amikor az egyik kolléga széllel szemben sprézett egyet.

Meg is lett az eredménye:


KÖVESS MINKET:
A menyasszonyi cipőn küldött üzenetet férjhez menő lányának a halott anya
A gyönyörű cipőt az ara postán kapta meg, zokogott, amikor meglátta a talpán édesanyja sorait.
Independent. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Emma Letts, az angliai Leicestershire-ből 2016 decemberében mondott igent szerelmének. Nem sokra rá az ifjú jegyespár megtudta, hogy Emma édesanyja tüdőrákban szenved, és az orvosok maximum egy-két évet jósolnak neki. A következő hónapok az egész család számára a betegség elleni küzdelemmel teltek, de sajnos az édesanyát nem tudták megmenteni: 2017-ben meghalt.

Emma és vőlegénye csak a gyászév leteltével kezdték szervezni esküvőjüket, amely most augusztusban lesz. A fiatal nő elmondása szerint sokszor sírva fakadt a szervezés ideje alatt, annyira fájt neki, hogy édesanyja mindebben már nem vehet részt. Aztán olyasmi történt, amire senki se számított. A menyasszony egy csomagot kapott a híres cipőkészítő cégtől, a Lace and Love-tól, amelyben egy gyönyörű, kézzel varrt menyasszonyi cipő volt. Még az édesanya rendelte életében, teljes titokban, és azt kérte, a halála után küldjék el a lányának. A cipő talpára a következő üzenet volt arany betűkkel ráírva:

"Szerettem volna egy ajándékot adni neked az esküvőt napján. Hát fogadd el tőlem ezt a cipőt. Legyen számodra varázslatos az a nap. Sok-sok szeretettel és öleléssel, Anya."

Emma azt nyilatkozta a BBC-nek: "Egyszerűen se megszólalni, de még lélegzetet venni se tudtam. Darabjaimra hullottam szét, csak sírtam és sírtam."

A cég alkalmazottja, Amanda Weise, aki a cipőt tervezte és készítette, azt mesélte az Independentnek, hogy az édesanya már nagybetegen rendelte meg a cipőt, és kifejezetten azért esett a választása rájuk, mert meg tudták oldani, hogy ez a személyes üzenet rajta legyen a cipő talpán. "Szó szerint azt írtuk, amit a hölgy átküldött nekünk, még a kézírását is lemásoltuk" - mondta Amanda. Az édesanya azt is feltételül szabta, hogy a cipőt teljes titokban készítsék el, és meglepetés-csomagként küldjék el a lányának.


KÖVESS MINKET:

Viccesen reagált egy utas a bunkó fiúra, aki feltett lábakkal utazott a metrón
A szituációt egy fiatal férfi oldotta meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

A Mirrorban jelent meg az egyrészt bosszantó, másfelől rém vicces történet egy bunkó fiúról, akit egy vele együtt utazó férfi leckéztetett meg a metrón.

A történet szerint a fiatal srác három nála idősebbnek sem volt hajlandó átadni a helyet, sőt, nemhogy a helyét nem adta át, de még a lábát is feltette az ülésre. A szituációt egy fiatal férfi oldotta meg, aki lazán leült a fiú lábára, akinek ez láthatólag nem tetszett.

Az esetet sikerült felvenni videóra is, bár azon már csak az látszik, ahogy a tinédzser okvetetlenkedik azon, hogy ráülnek a lábára:


KÖVESS MINKET:

Életre kelt az X-Men: emberek, akiket elképesztően megviccelt a genetika
Azt egyelőre nem tudjuk, hogy szuperhősök-e, de naggyon furán néznek ki...
Bored Panda. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Amekkora a világ, annyi féle ember él benne. Ezt már tudjuk, ahogy azt is, hogy vannak, akik sokkal jobban különböznek az átlagtól, mint mások. Ezek az emberek különleges genetikai adottságokkal, születési rendellenességekkel jöttek a világra, és bár szerintünk lenyűgözőek, olykor elég ijesztőek is tudnak lenni. Íme egy kis "X-Men" válogatás – a való életből.

#1 "Egy barátnőm kisbabája pont olyan fehér tinccsel jött a világra, mint amilyen az anyukájának van"

My friends newborn baby was born with the same birthmark in her hair as her mother from r/interestingasfuck

#2 "A sógorom az egyik kezén az apja, a másikon az anyja hüvelykujját örökölte"

My brother-in-law got a thumb from each parent from r/mildlyinteresting

#3 "A barátom fél arca szeplős, a másik fele nem"

My boyfriend has freckles on only half of his face, I think it's cool. from r/mildlyinteresting

#4 "A kisfiamnak két, szimmetrikus forgója van a feje búbján"

My son has symmetrical Hair Whorls which go in opposite directions. This allows him to grow a natural Mohawk. from r/mildlyinteresting

#5 "A barátnőm szeme két színű: szürke és barna"

My left eye is about 1/3 grey from r/mildlyinteresting

#6 "Egy barátom hátrafelé is képes megmarkolni a dolgokat"

A friend of mine can grab things backwards from r/mildlyinteresting

#7 "A kislányom egy 2-es számmal a fején született"

My daughter was born with a perfect number 2 on her head. from r/nevertellmetheodds

#8 "Az egyik szempillám fele fehér"

Half of the eyelashes on my right eye are white [further info in comments] from r/mildlyinteresting

#9 "A kisfiam elfnek született"

My son was born with natural elf ears from r/mildlyinteresting

#10 "Nincs orrcsontom"

I was born without a bridge in my nose from r/mildlyinteresting


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x