hirdetés
265.jpg

Augusztus 20-a gyerekszemmel

A tűzijáték a felnőtteket is rabul ejti, a gyerekekről nem is beszélve. Seres Zsolt augusztus 20-i képei minden eddiginél jobban visszaadják, milyen is lehet a tűzijáték gyerekszemmel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2013. augusztus 24.


hirdetés

Seres Zsolt képei

Emlékeztek még arra a pillanatra, amikor először láttatok tűzijátékot? A sziporkázó fényzuhatag még a felnőtteket is elbűvöli, gyerekként pedig szinte maga a valóra vált álom. Arra a pár perce megszűnik a külvilág, az itt és most kérlelhetetlen valósága semmivé foszlik.

Seres Zsolt augusztus 20-i képein ez a gyermeki álomvilág elevenedik meg. A képeket nézve talán nektek is visszaidéződnek azok a pillanatok, amikor kisgyerekként hasonló néma áhítattal meredtetek az égre, a tűzijátékot bámulva.

Amikor újabb és újabb monumentális fényvirágok színes bóbitái pukkannak egymás után az égen, a gyermeki szemek némán falják a csodás látványt, és nem számít semmi más. Amikor végül az utolsó rakéta is eldurran, és az utolsó fénypászma is kialszik, minél kisebb valaki, annál nehezebb beletörődni, hogy a varázslat véget ért...13456789101112

131415

Ha tetszenek a képek, nyomj egy lájkot!

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
family-2610205_1280.jpg

Teljesen online igényelhetsz babaváró hitelt

A babaváró hitel, megjelenésével egyidőben, szinte az egyik legkeresettebb kölcsönné vált a piacon. Most pedig itt az első bank, melynél teljesen biztonságosan, online intézhető az igénylése.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2020. szeptember 23.


hirdetés

Ma már egyre több mindent elvégezhetünk otthonról, csupán egy számítógép és internetkapcsolat segítségével. Azonban hiába a modernizáció, sok helyen a hivatalos eljáráshoz még mindig szükséges a személyes jelenlét. Ez pedig általában egyet jelent a sorban állással, ami időigényes.

A banki ügyintézés és azon belül is a hitelfelvétel tipikusan ilyen procedúrának számít. Most azonban itt az első bank, ahol az egész folyamat online elintézhetővé vált.

A Sberbank Magyarország Zrt. az első bank a hazai piacon, ahol teljesen online igényelhető a babaváró hitel.

A babaváró hitel nagyon népszerű a friss házasok körében. Csak a Sberbanknál több mint négyezer igénylést nyújtottak be tavaly július óta. A bank újítása révén, biztonságosan, videóazonosítással lehet végigvinni az online adminisztrációt, megszabadulva a rengeteg papírmunkától és személyes ügyintézéstől. Így a házaspár akár otthonról is felveheti a babavárót, mely nemcsak kényelmesebb, de a jelenlegi járványügyi helyzetet is figyelembe véve nagy terhet vehet le az igénylők válláról.

A hitelfelvétel megkezdése előtt azonban mindenkinek javasoljuk, hogy tanulmányozzák a megfelelőségi kritériumokat és nézzék át a vonatkozó jogszabályi előírásokat és rendelkezéseket. Ezeket és a szükséges dokumentumok listáját itt érheted el. A Sberbank újításának köszönhetően a kapcsolatfelvételtől kezdve, az elektronikus aláírással bezárólag a teljes hitelfelvétel immáron online működhet, ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos ügyintézés feltételeinek megteremtésére, ezért az ügyfelektől beérkező dokumentumokat is egy külön, biztonságos felületen fogadják. Ha inkább otthonod kényelméből intéznéd a hitelfelvételt, az online babaváró igényléséről itt találhatsz meg minden szükséges információt.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!