Átlátszó csipkés ruhában fotózták a várandós Tápai Szabinát
Nagyon szép képek készültek a csinos kismamáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 12.


Kucsera-Tápai Szabina már második gyermekét várja Kucsera Gáborral. Terhessége során már többször állt kamera elé, nemrég nagyon romantikus hangulatú fotósorozat készült róla.

Most viszont szexi fehérneműben fotózták a csinos kismamát. Az egykori kézilabdázó fekete melltartóban és bugyiban, és egy áttetsző, mintás csipkeruhában látható az Instagramon megosztott képeken.

Kukuccs ? #photo #photoshoot #pregnant #pregnantlife @sminkfotobypuhaliza

6,125 Likes, 15 Comments - Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) on Instagram: "Kukuccs ? #photo #photoshoot #pregnant #pregnantlife @sminkfotobypuhaliza"

Azt hiszem ez a fotó minden jelenlegi érzésemet kimutatja! ❤️ Nagyon boldog vagyok, hogy kislányom születik! Otthon a 2 csodapasim vár minden nap! Beni és @kucseragabor! Azt hiszem kívánni se kívánhatnék jobb és boldogabb életet! Szeretlek titeket! ❤️ #love #babyiscoming #shooting #mydream #pregnant

14.3k Likes, 53 Comments - Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) on Instagram: "Azt hiszem ez a fotó minden jelenlegi érzésemet kimutatja! ❤️ Nagyon boldog vagyok, hogy kislányom..."

"Azt hiszem ez a fotó minden jelenlegi érzésemet kimutatja! Nagyon boldog vagyok, hogy kislányom születik! Otthon a 2 csodapasim vár minden nap! Beni és @kucseragabor! Azt hiszem kívánni se kívánhatnék jobb és boldogabb életet!"

- írta a fenti fotóhoz Tápai Szabina.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x