Az asszony épp takarított, amikor megfordult, és leesett az álla - meglett a másfél évtizede eltűnt ékszer
Kinek nem fontos a jegygyűrűje?
Little Things, fotó: YouTube - szmo.hu
2018. szeptember 19.


A Little Things nagyon aranyos történetről számolt be. Nagyjából 15 évvel ezelőtt Lacey anyukája, Kay elveszítette élete legfontosabb ékszerét: a gyémánt eljegyzési gyűrűjét. Mivel már 38 éve volt házas – Dave-hez, középiskolai szerelméhez ment hozzá -, ez a gyűrű kapcsolta össze élete legérzelmesebb pillanataival, s óriási érték volt a számára.

Kay és a család hónapokon át kutattak az ékszer után a lakásban. Borzasztóan csalódottak voltak, hogy nem találták, s arra jutottak, hogy vagy a munkahelyén hagyta el, vagy ellopták.

Kay azonban sosem nyugodott bele, hogy elvesztette a gyűrűt és hitt benne, hogy egyszer még csoda történik.

15 év telt el azóta, hogy eltűnt a gyűrű. Ekkor, egy októberi napon Dave épp DVD-ket keresett a házban, amikor egyszer csak egy szív alakú doboz akadt a kezébe. Na és mi volt benne? Az eltűnt gyűrű.

„Tudtuk, hogy a találkozás elég érzelmes lesz, de apuval még rátettünk egy lapáttal – írta Kay és Dave lánya, Lacey a YouTube-on.

Míg Kay épp a garázsban takarított, Lacey mögésettenkedett egy kamerával, akárcsak a férj. Lássuk, milyen dupla meglepetésben volt része az asszonynak:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x