hirdetés
fonat.jpg

Ártatlan hajfonatnak készült, de a végeredményről mindenkinek valami egészen más jut az eszébe

A Twitteren óriási sikere van a meglehetősen félreérthető hajkölteménynek. Szerinted? :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 04.


hirdetés

Sok hajszobrász büszkeségére válna az a különleges, fonott hajkorona, amiről egy fotó kezdett futótűzként terjedni az interneten.

Azonban a kép nem az előkelő technika miatt zsebelt be 34 ezer like-ot és közel 11 ezer megosztást, márpedig simán elmenne például a Trónok harcás Daenerys Targaryen frizurájának.

Hanem sokkal inkább azért, mert első ránézésre szinte mindenkinek egy bizonyos felnőtt tartalom, egészen pontosan egy férfi nemiszerv jut az eszébe.

Még csak különösebben piszkos fantázia sem kell ehhez, a végeredmény magárt beszél.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csecsemo.jpg

A rendellenességeket egy rutinvizsgálat során kiszűrték a terhesség alatt, de az anya nem járult hozzá az abortuszhoz.
képünk illusztráció, Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. október 12.Úgy néz ki, hogy teljesen normális életet élhet végül az a kisfiú, aki még tavaly júliusban született három lábbal, két pénisszel és végbélnyílás nélkül Oroszországban.

A csecsemőn születése után több sikeres műtétet is végrehajtottak, a 14 hónapos gyerek azóta már megtanult járni is

- írja a Mirror.

A kisfiú extra végtagjai és nemi szerve senkit nem ért váratlanul: már az anya terhességének ideje alatt kiderültek a rendellenességek, a nő azonban nem járult hozzá az abortuszhoz, sőt, természetes úton szülte meg a csecsemőt.

A bébi harmadik lába pontosan a két normálisan elhelyezkedő lába között nőtt ki. Az extra végtagnak két sarka volt. A moszkvai orvosok szerint valószínűleg a kisfiú ki nem fejlődött ikertestvérétől származott a harmadik láb, amit egy hónappal a születése után távolítottak el.

Idén februárban újabb műtét várt a gyerekre: ekkor az urológusok a második nemi szervétől és a duplán kifejlődött húgyszervektől szabadították meg. Ezzel még nem értek véget a megpróbáltatások, ugyanis három hónapon belül egy újabb operációra lesz szükség a végbélnyílás normál használatának kialakításához.

A gyerekről ebben a videóban több kép is látható:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
eskü_vé-1000x638.jpg

A magyar lány kitart amellett, hogy ő bézs színű, nem fehér ruhát vett fel, ami szerinte nem bűn. Már az angol bulvársajtó is vele foglalkozik.
Fotó: Illusztráció (Unsplash) - szmo.hu
2019. október 15.A brit Mirror bulvárlap arról számol be, hogy egy Reddit-es fórumon, ami "esküvői szégyenek" név alatt fut, egy magyar influenszer fotójától hangos, amit az Instagramra töltött fel.

A lány ugyanis egy fehérre nagyon hasonlító színű ruhában fényképezkedett a barátnője esküvőjén a menyasszonnyal, amiért az internet népe szétszedte a lányt.

A Noémiként megnevezett lányt megszólaltatta a brit lap:

"Az egész dolog igazából nevetséges. A ruhám BÉZS, nem fehér. A weboldal konkrétan barnának hozza a ruhámat, és bár van fehér verziója is, én nem azt vettem meg."

A fórumon kommentelőket azonban nem hatotta meg az influenszer érvelése, elég nekik, hogy "törtfehérnek tűnik" a ruha a képen, amivel a dressz viselése szerintük máris helytelenné válik.

A magyar Instagram-influenszer követői azonban a lány védelmére keltek.

"Ne törődj az irigy beszólásokkal! Akinek nem tetszel, az ne nézze a képeidet !"

"Szerintem se kell ezen vitázni, minden esküvőn van valaki amúgy is, aki túl világos ruhában vagy pirosban jelenik meg, neki az tetszik, és ha nem fehér, nagy baj nem lehet!"

"Komolyan egy ilyen vidám kép alatt egy ruha színe a téma? Remélem a vendégeknek és a párnak is jól telt a nap, és ismeretlenül is sok boldogságot kívánok nekik!"


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
fly.png

És igen, teljesen komolyan gondolták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Alapszabály a repülőn, hogy a hívógombot nyomogatni tényleges ok nélkül nem illik. Apróságokért nem szép ugrasztani a személyzetet, és főleg nem akkor, amikor nekik is ülve kell maradniuk.

Vannak, akik mégis megteszik, néhányan közülük ráadásul fura okokkal. Ezekről szóló beszámolókból készítette el összeállítását az Insider, akiknek egy légiutas-kísérő mondta el, mik voltak a legérdekesebb okok, amik miatt valaki megnyomta a hívógombot.

Shawn Kathleen volt stewardess videót készített "Hagyd abba a hívógomb nyomkodását"-címmel, amiben kedvenceit szedte össze.

"Bárcsak az egész kitalált lenne, de sajnos nem az" - mondta Kathleen az Insider-nek hozzátéve, hogy a gomb leginkább veszélyhelyzetekre és segítségkérésre van kitalálva.

Lapozz a kérdésekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
sms_telefon-1000x667.jpg

A brit rendőrök a dílerek mobiljaiban találták meg a számokat. Arról írták az ügyfeleknek, hol kaphatnak segítséget a leszokáshoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Nyolc hónapig figyeltek egy albán drogkereskedő-hálózatot a londoni rendőrök. Miután végül

lecsaptak a tizenkét bűnözőre, két telefonban összesen kétezer ügyfél elérhetőségét találták meg. A rendőrség úgy döntött, hogy SMS-t küld valamennyi vásárlónak.

Az üzenetben az állt, hogy a bandát lekapcsolták, és egy honlap linkjét is mellékelték, ahol a drogfogyasztók segítséget kaphatnak. A weboldalt 1852-en nyitották meg az sms-ből a Daily Mail beszámolója szerint.

A honlapon leszokással kapcsolatos tanácsokat olvashattak a kereskedők ügyfelei. A lap szerint az eset nem egyedi, országszerte hasonló módszerrel próbálja meg elérni a rendszeres drogfogyasztókat és az alkalmi vásárlókat is a rendőrség.

Az albánoknál a letartóztatás alkalmával 1,2 kg kokaint - melynek értéke 144 ezer font, vagyis kb. 55 millió forint - és 20 ezer font (7 millió forint) készpénzt találtak. A banda két főnöke mellett nyolc futár és két telefonos ügyintéző dolgozott.

Az albán banda elsősorban kokainban utazott, és a brit főváros üzleti negyedére specializálódott.

Képünk illusztráció, fotó: Unsplash


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!