hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
1
AranyVlog: íme a nyertes videóblogok
40 ezren szavaztak, és a szakmai zsűri is letette a voksát. Nézzétek, kik és milyen filmekkel nyertek a 2014-es AranyVlogon!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 06.


hirdetés

Az olvasást népszerűsítő You Must Read, a YouTube-ot a valóságshow-val ötvöző imagiShow, a beauty-rajongók ezrei által követett FollowAnna és EhsstySmink, a kezek és lábak nélkül vlogoló Kollinger Szabolcs, a virtuális valóság legújabb fejlesztéseit bemutató The VR Tech, a londoni munkavállalásának történetét elmesélő Habzsi Dőzsi, a kémiai kísérleteket végző Antocián, vagy épp a 80-as és 90-es évek retró játékait tesztelő Éjjeli Vakond – többek közt ők az AranyVlog idei szakmai- és közönségdíjasai.

ARANYVLOG 2014 - GYŐZTESEK

VIDEÓ: GAME/TECH KATEGÓRIA

SZAKMAI DÍJAK:

1. Éjjeli Vakond

2. TheVR Tech

3. Mate animations

KÖZÖNSÉGDÍJ: TheVR Tech

VIDEÓ: SZEMÉLYES KATEGÓRIA

SZAKMAI DÍJAK:

1. imagiShow

2. Kollinger Szabolcs

3. Habzsi-dőzsi Londonban

KÖZÖNSÉGDÍJ: imagiShow

VIDEÓ: SZÉPSÉG, OTTHON KATEGÓRIA

SZAKMAI DÍJAK:

1. Follow Anna

2. KarinDragos (Esküvői Smink)

3. EhsstySmink

KÖZÖNSÉGDÍJ: EhsstySmink

VIDEÓ: ZENE, FILM, KULT KATEGÓRIA

SZAKMAI DÍJAK:

1. You Must Read

2. Filmsziget

3. Antocián

KÖZÖNSÉGDÍJ: Kevin a Zolvasó

EXTREME DIGITAL KÜLÖNDÍJ:

TheVR Tech

SZERETLEK MAGYARORSZÁG KÜLÖNDÍJ:

Civil kamera

Chris Nyvelt Films

A Szeretlek Magyarország.hu azzal a céllal indította el az AranyVlogot, hogy minél többen megismerhessék a legtehetségesebb fiatal magyar videós bloggereket, segítsen indulásukban és szakmai fejlődésükben.

A szakmai zsűri – amelynek tagjai voltak: Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere, Szirmai Gergely, az egyik legismertebb hazai vlogger, és Kruzslicz Dávid, a Szeretlek Magyarország.hu főszerkesztője – a pályázatok értékelésénél leginkább azt tartotta szem előtt, hogy kik azok, akik újszerű ötleteikkel, személyes kisugárzásukkal képesek megszólítani közönségüket, és témájukat a technikai lehetőségeket kihasználva sokszínűen mutatják be.

A verseny weboldalán beérkezett több mint 40.000 közönségszavazat is azt igazolja, hogy az internetezők számára sem közömbösek a vlogok, egyre nyitottabbak a videós tartalmak iránt.

Nézzétek meg a Google Groundon tartott AranyVlog díjátadót képekben:

IMG_9326

IMG_9332

IMG_9370

IMG_9384

IMGL9289

IMGL9349

IMGL9361

IMG_9340

IMGL9372

IMGL9378

IMGL9384

IMG_9342

IMGL9409

IMGL9411

„A YouTube a világ legnagyobb színpada, ahol bárki megtalálhatja a közönségét. Magyarországon most van születőben a YouTube sztárok új generációja. Egyre többen próbálják itt ki magukat, és szórakoztatják az internetezők százezreit vagy akár millióit” – mondta el a Google Groundon rendezett díjátadó ünnepségen Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere, aki gratulált és sok sikert kívánt a verseny győzteseinek. „Itt az idő az AranyVlog legsikeresebb vloggerei számára is, hogy bekerüljenek a YouTube sztárok egyre népesebb táborába, és valóra váltsák terveiket, álmaikat.”

Kruzslicz Dávid, a Szeretlek Magyarország.hu főszerkesztője a vlogverseny értékelésekor kiemelte: „Igazán inspiráló volt látni, mennyi fiatal tehetség bukkant fel. Mennyire személyesek, őszinték és közvetlenek tudtak lenni. És a szórakoztatáson túl milyen sok vlogger foglalkozik társadalmilag is fontos célokkal. Például az olvasás népszerűsítésével, a fogyatékkal élők mindennapjainak bemutatásával, vagy épp a tudomány iránti érdeklődés felkeltésével.”

IMGL9475

IMGL9489

IMGL9512

IMGL9573

Fotók: Nagy Szabolcs

A verseny díjazottjai a Szeretlek Magyarország Médiacsoport csatornáin keresztül szélesebb közönséghez juthatnak el, az ősz folyamán pedig részt vehetnek egy speciális YouTube tréningen, és a kategória-győztesek egy éven keresztül élvezhetik egy YouTube sztárok menedzsmentjével foglalkozó cég támogatását is.

A verseny főszponzora, az Extreme Digital különdíjat ajánlott fel a Game / Tech kategóriában indulóknak, amelyet végül a VR Tech vlognak ítélt oda – a 200.000 Ft összértékű E-Digital vásárlási utalványnak így a virtuális valósággal foglalkozó vlogger örülhet.

Ha te is gratulálnál a győzteseknek, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:

A 10 legfurább legális dolog a világon, ami nálunk tilos, de máshol teljesen hétköznapi
Óriási különbségek vannak a törvényekben egyes országok között, annyi biztos...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Tíz durva dolog, amit itthon nem szabad megtenni, de a Föld más részén legálisan megtehettek.

Autós lángszóró, az állati esküvő, az eladó bojler és vese, vagy a tank a közúton...

VIDEÓ: A 10 legfurább legális dolog a világon


KÖVESS MINKET:
Egykor még csodálatos helyek, amelyek a turizmus miatt mentek tönkre
Az ősemberek rajzairól ismert Lascaux-i barlang, illetve a thaiföldi Maya-öböl sem lesz soha olyan már, mint régen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 13.


hirdetés

Valóban életre szóló élmény, amikor a hétköznapokban élő "Jancsi és Juliska" bejárják fél világot, azonban ha a nagyobb képet nézzük, a turizmusnak számos negatív hatása is van. Gondolunk itt a vandálokra, akik több millió éves dolgokat tesznek tönkre egy szempillantás alatt, illetve azokra az ártatlan turistákra is, akiknek a puszta mennyisége a probléma.

A LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] friss videójában egykor csodálatos helyeket mutat be a szerkesztő, amelyeket a turizmus miatt épültek le:


KÖVESS MINKET:

Titkok, amiket nem tudtál hétköznapi dolgokról
Miért van gyűrű a műanyag palackon? Miért nem lehet hosszabb a búvárpipa? Miért vannak üres oldalak egy könyvben?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 24.


hirdetés

Számos dolog létezik a világon, amivel minden nap találkozunk, ennek ellenére fogalmunk sincs arról, hogy ezek milyen titkokat rejtegetnek, vagy hogy mire valók. Miért kell például a banki papírt a vonalon aláírni, vagy miért nem lehet egy búvárpipa két méteres?

A videóból most számos érdekességet megtudhatsz a hétköznapi dolgokról.

VIDEÓ: Titkok, amiket nem tudtál hétköznapi dolgokról


KÖVESS MINKET:

Miért ázik ki a bőröd a vízben?
Nem azért, mert a bőr felszívja a vizet és attól felpuffad... Egészen más okozza a jelenséget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 19.


hirdetés

Benned is felmerült már az a kérdés, hogy amikor egy hosszas fürdőzés után kimászol a kádból, akkor miért hasonlít a bőröd egy aszalt szilva külsejére? Fura módon ez csak a szőrtelen bőrfelületen jelentkezik, a talpunkon és a tenyerünkön, illetve az ujjakon.

Több elmélet is született ennek okára, de végül egészen más lett a valódi megfejtés. Kísérleteket is végeztek, hogy mi mindenre jó a felázott bőr, és meglepő dolgokra jöttek rá.

VIDEÓ: Miért ázik ki a bőröd a vízben?


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x