Anyaként alázták a trollok, Chrissy Teigen már megint mesterien leoltotta őket
Mikor tanulják már meg végre, hogy ha beszólnak neki, akkor házhoz mennek a pofonért?
Cosmopolitan, fotók: Instagram - szmo.hu
2018. december 05.


Történt a minap – pontosabban két napja, hogy John Legend szókimondó neje arról értesítette a világot közösségi oldalán, hogy kisfia, Miles enyhén problémás fejformája miatt fejformáló sapkát fog kapni – ez az USÁ-ban bevett dolog, a kicsiknek még valamennyire formálható a kobakja ugyanis. Itt van a baba az "eredeti" fejével:

?

1m Likes, 16k Comments - chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: "?"

Ez kellett csak a net népének, azonnal nekimentek s felelőtlennek meg rossz anyának titulálták a szupermodellt, aki visszafogottan ugyan, de alaposan megmondta a magáét, ahogy azt szokta tenni minden ilyen esetben.

my baby bug got his head shaping helmet today! please don't feel bad for him if you see photos. he is a happy bug and we're just fixing his flat!

1.3m Likes, 17.2k Comments - chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: "my baby bug got his head shaping helmet today! please don't feel bad for him if you see photos. he..."

Ezt posztolta ki Teigen ezután: „Jó reggelt, trollok! Csak barátilag emlékeztetlek titeket, hogy bizony, nem tudtok mindent a világon. Miles-szal már jártunk fizikoterapeutánál – nem egyből döntöttünk a sapka mellett. Megpróbáltunk izommunkával javítani a dolgon és továbbra is így teszünk. És naná, hogy a lapos fejű gyerekeitek végül így is jól vannak, igen, igen, igen, egyetértek” – írta.

Amúgy amellett semmiképp mennénk el, hogy a bébi konkrétan úgy néz ki, mint egy mini John Legend.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x