hirdetés
15136020_1603734642985260_4885605177324140408_n.jpg

Angyalvár, szalmalabirintus, mesekastély: Szeged készül a karácsonyi vásárra

Óriási adventi koszorú és gólyalábas felvonulás is lesz az idei szegedi karácsonyi vásáron, ahol november 25-től téged is várnak.
fotók: Papdi Balázs - szmo.hu
2016. november 18.


hirdetés

A Karácsonyi Ünnepi Hetek színvonalban és látványban sem marad el a prágaitól, a bécsitől vagy a budapestitől - mindenképpen érdemes lesz megnézni, és élvezni a karácsonyi hangulatot.szeged

A kép a hirdetés felett: reméljük idén is ilyen szép lesz Szegeden a karácsony

A vásár négy óra után nyit, hiszen ekkor már besötétedik, és a felgyúló fények csodálatos látványt nyújtanak majd, a Széchenyi tér, a Dóm tér és a Dugonics tér pedig megtelik a vásárosokkal, finom illatokkal és látványos műsorokkal.

Idén is lesz angyalvár a Széchenyi téren sok mesével, a Dóm téren pedig óriási szalmalabirintus várja a kíváncsi látogatókat. Idén először egy 9 méter magas mesekastélyban Csukás István embernagyságú mesefiguráit láthatják majd a gyerekek.15136020_1603734642985260_4885605177324140408_n

Idén is díszítenek óriási adventi koszorút a Dóm téren, melynek gyertyáit vasárnaponként 17 órakor gyújtják majd meg meg.

hirdetés

A karácsonyi vásár december 24-ig tart.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
szeged_-2.jpg

Szegedet így még soha nem láttuk - teljesen kihalt a belváros, a rakpart, üresek a parkok, terek

A koronavírus-járvány miatt az itt élők is otthon maradtak, csak néha-néha halad el egy autó, vagy troli a kihalt városban.
Fotók: Papdi Balázs - szmo.hu
2020. március 27.


hirdetés

"Sír a szívem, hogy ezt a sorozatot készíthettem el ma délután szeretett Szegedemen" - írta a fotós csütörtökön. A Napfény városa megdöbbentően kihalt, a megszokott nyüzsgés, a korzózó fiatalok, a napozó öregek, a szaladgáló gyerekek most mind az otthonaikban várják, hogy elmúljon a járvány.

A koronavírus-helyzet miatt a szakemberek mindenkit arra kértek, hogy ne menjenek az utcákra, csak ha halaszthatatlan dolguk van.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
nyito-6.jpg

Meseszép, ahogy virágzik a mák és pipacs Szeged határában

Nem csoda, hogy sokan megállnak, sétálnak a festői környezetben. Sőt, még néhány ló is feltűnik a virágok között.
Fotók: Papdi Balázs - szmo.hu
2020. május 24.


hirdetés

Erre a látványra sóhajt fel az ember: festői. Mert valóban, ezeken a törékeny virágokon átszüremlő napfény egészen különlegessé varázsolja a határt. Sokakat csábít andalgásra, fotózásra, a virágok közé heveredésre.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szeged_nyito-Copy.jpg

Virágba borult Szeged: rózsaszín, aranyló sárga, cirmos, élénk piros színekben pompázik a város

#virtuális utazás - Nézz szét a Napfény városában, ahol a tavasz tobzódó színpompába öltöztette a Tisza-parti települést.
Fotók: Papdi Balázs - szmo.hu
2020. április 21.


hirdetés

Szeged megint bebizonyította, hogy számtalan arca van. A tavasz ezernyi színben tündöklő virágai mindent beborítanak. A parkokat, az utcákat, a járdák mentét, még a villamos síneket is. Valóban pazar látványt nyújt - és most virtuálisan te is élvezheted ezt a csodát.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szeged-ahogy-meg-nem-lattad-ezelott-2020.jpg

Szeged, ahogyan még soha nem láthattuk ezelőtt

Ezeken a fotókon egészen más a hangulata, mint ahogyan azt megszokhattuk.
Szegedi Éva - szmo.hu
2020. március 25.


hirdetés

Soron kívül utaztam nemrég Szegedre. A város örök szerelmem marad. Itt váltam felnőtté, itt találtam meg az utamat (többféle értelemben is), itt kötöttem életre szóló barátságokat.

Mielőtt önként vállalt elzárkózásba vonultam, utoljára tettem egy nagy sétát a városban, és próbáltam olyan részleteket felfedezni, amelyektől egészen más hangulatúvá válik Szeged, mint amilyennek megismertem.

Tudom, hogy egyhamar nem térek vissza - most jó sokáig otthon maradok. Ezzel a sorozattal búcsúztam el imádott szerelmemtől.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!