hirdetés
ambrus-attila.jpg

Ambrus Attila akár munkát is adna a 18 év után szabadult Kaiser Edének

A Viszkisként híressé vált egykori bankrabló tanácsokkal látta el sorstársát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 03.


hirdetés

Ambrus Attila egykori elítélt bankrabló azt tanácsolja a szintén fegyveres rablásért elítélt, és a börtönből 18 év után a napokban szabadult Kaiser Edének, hogy ne hagyja magát provokálni - írja a Bors.

„Tapasztalatból tudom, hogy az egyik legnehezebb feladat a társadalomba való beilleszkedés. Bár engem sokan kedveltek és támogattak, így is megesett, hogy az utcán összesúgtak mögöttem. [...] Kiemelten fontos, hogy Ede is képes legyen ezeket a nem túl kedves megjegyzéseket elengedni a füle mellett”

- tanácsolja Ambrus. Ők ketten egyébként a sátoraljaújhelyi börtönben néha összefutottak, de nem alakult ki szoros kapcsolat köztük. Ennek ellenére Ambrus Attila azt is ígéri:

ha szükség lesz rá, segít volt rabtársának, akár a munkakeresésben is. Nem tudja, mennyire tud rajzolni, mennyire ért a kerámiához, de ha hozzá fordul, nem küldi el. Neki is jól jön a segítő kéz.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
sokan-kertetek-insta-oldal-influenszerek.jpg

„Sok mindennel helyettesítem a húst, például virslivel” - itt az Insta-oldal, ami a magyar influenszerek aranyköpéseit gyűjti össze

Hiánypótló gyűjtemény!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Nemrég csináltak egy oldalt az Instagramon, ahol a magyar influenszerek, celebek, youtuberek vicces bakizásait, nyelvbotlásait, furcsa vagy éppen ciki megszólalásait gyűjti egy helyre.

A Sokan kértétek oldal

úgy mutat görbe tükröt az influenszerekről, hogy nem figurázza ki őket közvetlenül, csupán posztolja azokat a vicces pillanatokat megörökítő videórészleteket vagy képeket, amelyeket maguk az érintettek osztottak meg. Már olyan ismert influenszerek is kikerültek az oldalra, mint Vajna Tímea, Zimány Linda, Viszkok Fruzsi, Gelencsér Tímea, Erdélyi Mónika vagy Sydney van den Bosch.

A fiók célja a humorizálás és a szórakoztatás, csupán egy-egy szót fűznek hozzá a posztokhoz, amelyek jellemzik az adott tartalmat. Minden bejegyzésnél arra kérik a kommentelőket, hogy ne írjanak rosszindulatú, személyeskedő hozzászólásokat.

A szerkesztők nem titkolt célja az is, hogy ráébresszék az influenszereket és azok követőit is, hogy sok ismert ember nem valós képet mutat magáról a közösségi médiában: photoshoppolják a képeiket, önmagukkal ellentmondásos üzenetet közvetítenek a hirdetett posztokban, kihasználják a követőik jóhiszeműségét és támogatását, stb.

hirdetés

Az oldal alig két hete indult, de már több mint 20 ezren követik, és rengetegen kommentelnek is a posztok alatt.

Mutatunk néhány gyöngyszemet a kínálatból:

Gelencsér Timi 4 tojásból csinált vegán madártejet (erről egyébként mi is írtunk, ide kattintva olvashatsz róla bővebben:

vegán madártej négy tojással ❤️ (Mindenkit megkérünk, hogy ne írjon rosszindulatú, személyeskedő kommentet, nem ez az oldal célja.)

null

"Nagyon sok mindennel helyettesítem a húst, például virslivel."

például (Mindenkit megkérünk, hogy ne írjon rosszindulatú, személyeskedő kommentet, nem ez az oldal célja.)

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Lapozz még több videóért!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kiss-virag2.jpg

Friss képen mutatta meg babapocakját a várandós Kiss Virág, aki már a 9. hónapban jár

Gyönyörű kismama a fitneszmodell, hamarosan pedig már édesanya lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Hamarosan szülni fog Kiss Virág, aki már a terhessége kilencedik hónapjában jár. A népszerű fitneszmodell februárban jelentette be, hogy vőlegényével első gyermeküket várják.

Eleinte sokan kritizálták Virágot, amiért nem igazán látszott rajta, hogy terhes. A fitneszladynek ugyanis természetesen nagyon sportos, vékony alakja van, és kismamaként is ügyel arra, mit eszik.

Amikor azonban már túl volt a 30. héten, egy előtte-utána képpel mutatta meg, mennyit nőtt a pocakja a 20. hét óta.

Most pedig már a finisben van, hamarosan jön a baba, és már igencsak gömbölyű a csinos kismama pocakja, ahogy azt az új Instagram-képén is láthatjuk.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
radics-puzser.jpg

Radics Peti Puzsér Róberttel készül valamire, együtt fotózkodtak

Nagyon titkolóznak a vloggerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Puzsér Róberttel közös fotót osztott meg követőivel Radics Peti az Instagram-oldalán. A népszerű youtuber képén összesen négyen vannak, és a képhez fűzött szöveg alapján együtt készülnek valamire.

"Összejöttünk pár löttyre, mert készülünk valamire. Robi ennek k.rvára örül"

- írta Radics Peti.

A négyes fotón szerepel egy másik youtuber, a Fókuszcsoport és a 6lépés YouTube-csatorna vloggere is, ezért lehetséges, hogy egy közös videó lesz a titokzatos projekt.

Ti mire tippeltek?

hirdetés

Összejöttünk pár löttyre, mert készülünk valamire. Robi ennek kurvára örül ?

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
snapshot-2.jpg

Kettős életet élt Dan Brown a volt felesége szerint, ezért most perre mennek

Nemcsak a Da Vinci-kód, vagy az Angyalok és démonok hőseinek van rejtegetni valójuk, hanem úgy tűnik, írójuknak, Dan Brown-nak is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

Legalábbis ezt állítja volt felesége, Blythe Brown, aki most, válásuk után fél évvel bíróság elé citálta az összeesküvésekre és titkos társaságok üzelmeire szakosodott best-seller szerzőt.

Az asszony, aki 12 évvel idősebb exénél, azzal vádolja Brownt, hogy elherdálta pénzüket szeretőinek vásárolt luxusajándékokra – írta a Daily Mail. 

Blythe a legfőbb bűnösnek egy holland lovasedzőnőt bélyegzett meg, akinek csak a monogramja – JP – vált ismertté. Az író a feleség szerint 345 ezer dollárért vett neki egy lovat, egy autót, egy lószállítót, sőt, még szerelme otthonának felújítási költségeit is állta. Pedig a feleség hívta őt Amerikába még 2013-ban azért, hogy az ő lovukat eddze. A férjével való szerelmi affér a következő évben kezdődött, amikor a nő egy ideig a házukban lakott vállsérülését követően. Ezután – mondja Blythe – Dan elkezdett távolodni tőle, másképpen kezdett öltözni, és állandóan vitákat provokált közöttük.

Ennél is nagyobb bűne Brownnak, állítja a festő-művészettörténész asszony, hogy az író elrejtett előle egy sor jövőbeli, milliókat érő tervet, köztük egy tv-sorozatot és egy gyermekkönyvet, amelynek megjelenése szeptemberre várható.

hirdetés

Blythe ugyanis azt vallja, hogy férje művei többségének ő volt az ihletője, mi több, a világhírt hozó Da Vinci-kód egyenesen az ő ötlete volt. Maga Brown is elismerte egy 2017-ben adott interjúban, hogy a regény Mária Magdolna-szálát párja sugallta neki.

A könyv, amelynek kéretlen reklámot csinált a katolikus egyház tiltakozása, óriási siker lett, nemcsak egy regény-, hanem egy filmfolyamot is elindítva, amelyben Tom Hanks alakította Robert Langdon szimbólumkutatót.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!