hirdetés
gyermek-prostitucio-altalanos-iskolas.jpg

Általános iskolás lányt kényszerítettek prostitúcióra Fóton - bevételt elszedték tőle

A gyereknek 2017 júniusától október végéig naponta több férfival kellett lefeküdnie.
Ugyeszseg.hu, Fotó: Illusztráció/Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 13.


hirdetés

Általános iskolás lányt futtatott prostituáltként egy fóti pár. A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat ellenük - írja az ügyről Pest Megyei Főügyészség.

A bűnügy vádlottjai, egy férfi és egy nő élettársak, Fóton élnek.

A nő 2016-tól kezdődően Fóton vagy az interneten férfiakkal ismerkedett, akikkel a házukban pénzért létesített szexuális kapcsolatot.

Mindez az élettársa tudtával történt. A vádlottak főként a nő prostitúciós bevételéből éltek.

Az asszony összebarátkozott a bűnügy kiskorú sértettjével, egy általános iskolás lánnyal.

A lány többször elment a vádlottak lakására.

A vádirat szerint a nő azzal győzte meg a gyereket, hogy milyen jól keresne és mennyi pénzt gyűjthetne össze, ha ő is prostituált lenne. A lány végül beleegyezett abba, hogy a pár hirdetést adjon fel a nevében és hogy megszervezze a találkozókat, amiket a lakásukban bonyolíthat le.

A gyereknek 2017 júniusától október végéig naponta több férfival kellett lefeküdnie. Bevételét mindig elszedték tőle, így a pénzből soha semmit nem kapott. Az összeget a nő és a férfi magára költötte.

Az ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. Börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
rendor-rakospalotai-gyilkossag.jpg

Kiderült, miért szúrta agyon a 21 éves fiú az 51 éves rákospalotai férfit

Az ukrajnai fiatal a tette után a társaival elmenekült, a határnál fogták el őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 13.Mint arról mi is beszámoltunk, vasárnap reggel érkezett a mentőktől bejelentés, hogy

egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerületi Zrínyi utca egyik családi házában.

A férfi halálát több késszúrás okozta. A rendőrök néhány óra múlva már el is fogtak három embert, akit az emberöléssel gyanúsítottak.

Később az MTI közzétette, hogy megtört a kihallgatáson a gyanúsított, aki megszúrta a rákospalotai férfit. Információik szerint beismerte a bűncselekmény elkövetését

"Kiderült: három fiatal ukrán vendégmunkás dorbézolni kezdett szombat éjjel, aminek az 51 éves magyar férfi nagyon nem örült" - írja a Blikk.

A veszekedés hevében a 21 éves fiú kést rántott, amit többször az áldozatába vágott.

"A vérfürdő után a három férfi nem tétovázott sokáig, szinte azonnal menekülőre fogták, meg se álltak az ukrán–magyar határig. Lónyánál azonban fennakadtak a határellenőrzésen: az ukrán rendszámú autót szinte azonnal kiszúrták a határőrök" - írja a lap.


KÖVESS MINKET:hirdetés
eltunt-doktorno-1000x697.jpg

El akart tűnni a világ elől a doktornő, akinek a toxikológiai osztályról veszett nyoma

Erikát a rendőrök és barátai is keresték. Most először állt kamerák elé, és elmesélte, pontosan mi történt vele.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 13.Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy eltűnt egy doktornő augusztus 6-án délután egy VII. kerületi kórházból. Az egészségügyi intézményvezető kisétált egy budapesti kórház toxikológiai osztályáról, rendőrök és a barátai is keresték.

Pető Erika most az RTL Klub Reggeli című műsorában szólalt meg, először mesélt kamerák előtt a történtekről.

"El akartam tűnni a világ elől. Az utóbbi időben nagy volt a nyomás rajtam"

- mondta a doktornő, aki hozzátette, hogy szakemberekkel fogja megbeszélni a történteket.

Pető Erika azt is elmondta, hogy az utóbbi időben nemcsak kialvatlan volt, de nagyon motiválatlan is, ami furcsa volt, hiszen ő nem ilyen. Szerinte ezekből kiindulva voltak jele az idegösszeroppanásnak, csak ő nem figyelt rá.

A doktornő végül beszélt arról is, hogy mi történt vele pontosan.

Azt mondja, hogy egy kórházban ébredt, de azt nem tudta, hogy került oda. Majd saját felelősségre elhagyta az intézményt a kulcsai és a telefonja nélkül. Majd, amikor nem tudott bejutni a lakásába, a kertben várakozott, ahol elaludt.

Pető Erika azt is hozzátette, hogy már jól van, de tudja, hogy sok feladata van még önmagával, mostanában pedig elkezdett jógázni és meditálni is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
sziami-ikrek-friss-2-1000x750.jpeg

Édesanyjuk folyamatosan beszél a szétválasztott sziámi ikerpárhoz

A szakemberek egyelőre várnak és figyelik a kicsiket, akikre még vár többek között egy másodlagos koponyarekonstrukció is.
Címkép: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány - szmo.hu
2019. augusztus 13.Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy sikeresen szétválasztották a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket. A stabil állapotú hároméves kislányok egyike pár nappal a műtét után már magához tért. Rabeya mozgatja a végtagjait, felismeri édesanyját, figyeli a környezetét. A másik kislány, Rukaya változatlanul altatás és légzéstámogatás alatt áll, de már önálló lélegzik.

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány kommunikációs vezetője, Sándor Alexandra Valéria az InfoRádióban elmondta, hogy a mélyaltatásra a regenerálódás miatt van szükség.

A gyerekek édesanyja folyamatosan a kislányok mellett van a magyar orvosok javaslatára, simogatja őket és beszél hozzájuk.

A szakemberek most várnak és figyelik a gyerekeket, a gyorsabban fejlődő kislány rehabilitációja nemsokára megkezdődhet.

"Most még nagyon korai fázisban vagyunk. A szétválasztás augusztus 1-jén és 2-án történt, és még heteknek, hónapoknak kell még eltelnie ahhoz, hogy a kislányok neurológiai státusza értékelhető legyen"

- mondta Sándor Alexandra Valéria, aki hozzátette, hogy a kicsikre még vár egy másodlagos koponyarekonstrukció is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
szomoru.jpg

Partidrog végzett a 13 éves tinilánnyal – édesanyját azóta is önvád marcangolja

Az anya elhatározta, hogy mindenáron felkutatja azt, aki a gyilkos drogot adta a lányának. Közben önmagának sem tud megbocsátani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 12.Az észak-angliai Rainhill-be való Eboney Cheshire mindössze 13 éves volt, amikor az ecstasy végzett vele. Anyja, Kerry, tavaly december 2-án esete fél 8 tájban hazament, és lányát otthon találta, amint a kanapén ült kabátban és sms-eket írt. Egy hosszú, munkás nap állt mögötte, ezért lányának felrótta, hogy milyen állapotban van a lakás. Nem tudta, hogy ezek lesznek az utolsó szavak, amiket neki mondhat – írta a Metro.

Eboney válasz nélkül elhagyta a szobát, anyja pedig nekiállt takarítani. Néhány órával később Kerry-ben egy világ omlott össze.

„Lefeküdtem, majd zajt hallottam. Először azt hittem, hogy Eboney bohóckodik a telefonban. Aztán újra hallottam azt a zajt és valami azt súgta, nézzem meg. Sötétben volt, piros pizsamában feküdt az ágyban. Telefonja a szoba másik sarkában hevert, szeme forgott, teste görcsbe meredt.”

A mentősök megállapították, hogy 40 fokos láza van. Azonnal a kórházba száguldottak vele, és megpróbálták újraéleszteni. Eboney négy órával később halott volt. Szervezetében MDMA-t, ismertebb nevén ecstasy-t találtak, de az mindmáig nem derült ki, hogy honnan szerezte a kábítószert, amelynek nem volt nyoma a kislány szobájában.

„Elbűvölő, vicces volt, mindenki örült, ha vele lehetett. A barátai állandóan bekopogtak, hogy elmehet-e velük. Néha nagyon megfontolt volt, máskor meg sebezhető. Nagy pozőr volt, állandóan a tükör előtt állt és sminkelte magát, de hatalmas szíve volt, senkit sem bántott” – mondja róla az anya.

Eboney orvosnak készült, ezért is tartja Kerry hihetetlennek, hogy droghoz nyúlt. Ugyanakkor egy helyi élelmiszerboltban készült róla egy felvétel fél órával azelőtt, hogy hazament, az anya szerint ott kaphatta meg valakitől a kábítószert. Azt, hogy lánya lefeküdt, csak azzal magyarázza, hogy Eboney rosszul érezte magát a szertől, és abban bízott, hogy kialussza.

Kerry önvádja azonban nem szűnik: vajon miért nem vette észre, hogy valami nagy baj van? Azért is ostorozza magát, mert ő maga is egészségügyi dolgozó, mégsem jutott eszébe, hogy próbálja levinni a lánya lázát, hogy megszűnjön a görcs. És végül: miért nem azt hallotta tőle utoljára Eboney, hogy „szeretlek”?

Ugyanakkor az anya tisztában azzal, hogy valaki tudja, hogy mi történt azon az estén, csak titkolózik. Ő pedig nem akar mást, mint igazságot elvesztett gyermekének, és ezért mindent meg fog tenni.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x