Álommeló: saját fotóst venne fel egy család világ körüli útjuk megörökítésére, cserébe mindent fizetnek neki
A legjobb munka, ami valójában inkább szórakozás?
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2018. december 07.


Nem akármilyen állást kínál egy angol család: saját fotóst akarnak felbérelni világ körüli utazásukhoz. Egy fotósmunkákat kínáló álláshirdető oldalon bukkant fel a család hirdetése, amiben leírják, hogy egy olyan személyt keresnek, aki februártól kezdve 12 hónapon át követi őket mindenhová, amerre járnak, az élményeiket pedig képeken örökíti meg.

Az úticélok között szerepel Európa, Amerika, Dél-Amerika és Ausztrália, a fotós pedig a családdal együtt eljuthat például a Forma-1-es Monacói és Abu Dzabi Nagydíjra, búvárkodhat a Maldív-szigeteken, síelhet egy népszerű francia síközpontban és bulizhat a riói karneválon is. A munkájáért cserébe minden költséget (szállás, étkezés, utazás) a család fizet, sőt a velük tartó fényképész még 80 000 fontos, azaz mintegy 30 millió forintos fizetésért dolgozhat nekik.

De nem akárki kaphatja meg ezt a csábító állást. A família legalább 5 éves munkatapasztalatot követel meg a jelentkezőktől, akik közül a szerencsésebbekkel interjú keretén belül ismerkednek meg jobban. Fontos számukra, hogy a fotósuk jól kijöjjön a család tagjaival, ezért ha nincs meg a kémia köztük, már bukta is az ajánlatot.

A hirdetés azt is kiemeli, hogy aki ezt a munkát elvállalja, számítania kell arra, hogy zsinórban akár három hónapot is távol kell töltenie az otthonától, és olykor csak pár napra mehet haza, hiszen az év nagy részében utazni fog a családdal. Azért ez így sem hangzik rosszul, várhatóan számos kalandvágyó fotós jelentkezik majd az állásra.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x