Alig ment le a tévében róluk a riport, már összegyűlt a négy gyermekes özvegy anyának a pénz
Ez az összefogás felér egy karácsonyi csodával!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 15.Négy gyermekét egyedül nevelő édesanyáról készített riportot az RTL Klub. Mint arról mi is beszámoltunk, az asszony férje néhány hónapja halt meg egy autóbalesetben. A tragédia után a családi otthon elvesztése fenyegette őket.

A fiatal özvegyasszony ugyanis most bérli azt házat, amiben laknak. Ám a ház banki tartozás miatt végrehajtás alatt áll. A nő megvette volna a tulajdonostól, de nem volt pénze arra a 900 ezer forintra sem, amennyibe a ház került volna. Pedig még az előző csapást sem heverte ki, a férje elvesztését.

"A mai napig nem tudom felfogni. Várom haza, hogy mégis jön, de sehol senki"

- mondta az édesanya az RTL Klubnak.

A családnak Homonnay Gergely indított gyűjtést a goood.hu oldalon, és az akciót kiposztolta az Erzsi for President Facebook-oldalon is.

Hihetetlen, de pillanatok alatt összegyűlt a pénz az özvegy és az árvái számára.

"Az RTL riportere, Petruskó Norbi azt mondta, hogy nem hitt a szemének, olyan gyorsan jött össze a pénz: még le sem ment szinte az anyag, már megvolt a 900 ezer. No igen, akinek ilyen követői vannak mint nekem... Délig még lehet adakozni. Akkor lezárjuk a gyűjtést. Nem kérek sokat, egy tábla csoki árát. Köszönjük azoknak, akik eddig adakoztak, és azoknak is, akik eddig hozzájárultak a gyűjtéshez. Ennek a családnak egy kicsivel jobb kedvű lesz a karácsony" - áll Erzsi cica Facebook-oldalán az üzenet a gyűjtés sikeréről.

Megnéztük, most 2,7 millió forintnál tart az adakozás. A család megmenekül. Az édesanya az RTL Híradónak azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy ennyien segítenek nekik. A pénzt hamarosan kézhez kapják, amiből azonnal kifizetik a lakás árát, hogy karácsonykor már a sajátjuk lehessen.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x