hirdetés
eszenyi.jpg

Álarcos énekes: Lelepleződött a Tigris, Eszenyi Enikő volt a maszk mögött

A nyomozóknak leesett az álla, mikor meglátták, kit rejt az álarc. Eszenyi elárulta azt is, hogy nagyon nehéz volt a jelmeze, alig bírt menni benne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 20.


hirdetés

Újabb versenyző búcsúzott az Álarcos énekes produkciójából. A nyomozók közül többen is Ónodi Eszterre tippeltek, de volt egy szavazat Trokán Nórára is.

Ám a maszk mögül végül Eszenyi Enikő bukkant elő.

Nagyon tévúton voltak - vallották be a nyomozók is, akik még előzőleg azon is vitáztak, hogy férfi vagy nő bújik meg az álarc mögött. Sebestyén Balázs többször is elmondta, hogy nem hiszi el, hogy Eszenyi volt a Tigris.

VIDEÓ: A leleplezés

Ilyen rejtélyes nyomokat adott magáról a Tigris:

hirdetés

És a produkciója:

A szombati adásban Nagy Ervin vette át Gáspár Laci helyét, amíg az énekes felépül a koronavírus-fertőzéséből.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
cimlap.jpeg

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyerték a Nyerő Párost, Dér Heniék egy szavazatot sem kaptak

Rácz Jenőék és Járai Mátéék elképesztő küzdelmével és egy meglepő szavazással ért véget a show.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 16.


hirdetés

Soha nem volt még ennyire kemény feladat műsorban - mondta Balázs, és valószínűleg igaza volt. A döntőbe jutásért ugyanis majdnem két órát álltak Rácz Jenőék és Járai Mátéék a zuhogó, jéghideg esőben, miközben egy szélgép kavart körülöttük hatalmas szélvihart.

Itt már teljesen egyértelmű volt, hogy bármelyik páros is nyeri meg ezt a fordulót, az megérdemli a teljes győzelmet is.

VIDEÓ: a nagy küzdelem

Járai Máté énekléssel próbálta Kírában tartani a lelket, miközben Jenő és Dóri inkább azt mondogatták egymásnak, mennyire kemények. Közben mindkét lány remegett a fogvacogtató esőben. Az utolsó pillanatig nyitott kérdés volt, melyik pár adja fel.

Végül Máté volt az, aki azt mondta, hagyják abba. Utána mindannyian összeborultak.

hirdetés

Ehhez képest maga a döntő már jóval kevesebb izgalmat tartogatott, bár az azért eléggé meglepte még Balázst is, hogy

a végig taktikázó Dér Heniék egyetlen szavazatot sem kaptak.

VIDEÓ: a szavazás

Mind a hat pár Jenőékre adta a voksát, még Máté és Kíra is. A séf mindenáron győzni akarása, és az, ahogy időnként Dórival bánt, sokakat irritált a versenyzők közül, de azt mindenki elismerte, hogy óriásit küzdöttek, és végül meghajoltak a közös teljesítményük előtt.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
bika.jpg

Álarcos énekes: A Bika lepleződött le

A nyomozók megint tévúton jártak, egyikük tippje sem volt jó, sőt korábban sem merült fel az álarc mögött megbújó énekes neve.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 18.


hirdetés

Nagy Zsolt, Kovács Koko Istán, Növényi Norbert, Mészáros Árpád Zsolt neve is felmerült a Bikával kapcsolatban. Ám a végén

Kozsó bújt ki az álarc alól.

VIDEÓ: A Bika produkciója

VIDEÓ: Leleplezve! Ő volt a Bika álarc alatt


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
apatigris.jpg

Visszatér az Apatigris sorozat, amiből eddig csak egy részt adtak le a tévében

A mi kis falunk szünetre megy, helyette Scherer Péter vígjátéksorozatát láthatjuk szombat esténként az RTL Klubon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Október 17-től ismét képernyőre kerül az Apatigris című sorozat az RTL Klubon, amely először áprilisban debütált a csatornán. Akkor azonban csak az első részt adták le a tévében, a többi epizódot az RTL Most+-on lehetett megnézni.

Az RTL szerint azonban most eljött az idő, hogy a tévé képernyőjén is taroljon a teljes egészében saját fejlesztésű heti vígjátéksorozat.

Most szombaton A mi kis falunk című sorozat után, este 9-kor kerül adásba az Apatigris első része, jövő héttől pedig már a sikeres falus széria helyett, este 8 órakor kezdődik majd minden szombaton.

A mi kis falunk ugyanis most egy ideig szünetelni fog. A most futó ötödik évadból eddig négy rész ment le a tévében, ma lesz az ötödik, a többi epizódot pedig várhatóan majd a jövő év első felében láthatják a rajongók, ahogy eddig is.

Scherer Péter a Válótársak után az Apatigrisben is megnevetteti a nézőket:

hirdetés

Az Apatigris főszereplője Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Íme egy kis ízelőt az Apatigris első részéből:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
carsoncoma1.jpg

Carson Coma: „Csak a munkában komolyodtunk, egymás között sokkal jobban elengedjük már magunkat”

Alig múltak húszévesek, de máris több ezren rajonganak értük, majdnem minden koncertjük teltházas, sőt Fonogram-díjat is nyertek. Második lemezük megjelenése alkalmából beszélgettünk a zenekar három tagjával.
Láng Dávid - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Kevés fiatal együttes népszerűsége ível fel olyan gyors tempóban, mint a Carson Comáé: első koncertjük alig két éve volt, tavaly viszont már az Akvárium teltházas kistermében ünnepelték a születésnapjukat, idén pedig szinte az összes nagy fesztiválon felléptek volna, ha a járvány nem szól közbe. Mindemellett Fonogram-díjasok lettek az Év Felfedezettje kategóriában.

Lesz, Ami Lesz című második lemezük a napokban jelent meg, ennek apropóján ültünk le beszélgetni Fekete Giorgióval (gitár, ének), Héra Barnabással (dob, ének) és Jónás Attilával (basszusgitár).

– Hogyan élitek meg, hogy ennyire fiatalon máris szinte mindenhol teltház előtt játszotok, a fanatikus rajongótábor mellett pedig komoly menedzsmentetek és lemezkiadótok is van?

Giorgio: Az elején mi is csak haverokként, önmagunk szórakoztatására kezdtünk el együtt zenélni, mint sokan mások. Elég király, hogy ehhez képest ilyen hamar kiderült, hogy ennyi embert érdekel még rajtunk kívül, amit csinálunk. Ez egy nagyon szerencsés hozadéka az egésznek.

Attila: Arra egyikünk sem számított, hogy olyan szintre jut a dolog, amikor már egy egész csapat dolgozik a zenekar mögött, kvázi a hátországunkként. De mindannyian nagyon jó fejek, rengeteget segítenek nekünk.

hirdetés

Barni: Rengeteg fiatal zenekar kezdi hasonló lelkesedéssel és tesz fel mindent egy lapra, de mi különösen szerencsések vagyunk, amiért már az elején csupa pozitív visszajelzésben lehetett részünk – vegyük akár a teltházas koncerteket, vagy éppen azt, hogy te most itt ülsz és interjút készítesz velünk. Ezek mind megerősítenek abban, hogy jó úton járunk.

– Mikor éreztétek először, hogy ez tényleg ilyen nagyon szólhat?

Attila: Szerintem már az első koncertünkön (a Kikeltető tehetségkutatón a Dürer Kertben – a szerk.), amikor felmentünk a színpadra és láttuk, milyen elképesztő hangulat van a nézőtéren és mennyire imádják, amit csinálunk.

Giorgio: Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de azok gyakorlatilag mind a barátaink voltak… (nevet)

Barni: Én inkább azt mondanám, hogy az első koncert végén.

Akkor már éreztem, hogy valóban érdemes volt azt a rengeteg energiát beletenni, aminek köszönhetően összeállt a produkció. Ezután is több mérföldkő volt még, például a teltházas első születésnapunk az Akváriumban, vagy amikor a Parkban a 30Y előtt játszhattunk.

Giorgio: Persze most sem mondhatjuk azt, hogy „megérkeztünk” és már benne vagyunk a tutiban, ez inkább egy reményeink szerint nagyon hosszú út első állomása.

– A hozzáállásotok változott a népszerűség hatására?

Attila: Sokat tágult a látókörünk azzal kapcsolatban, pusztán a zene szeretetén kívül mennyi minden szükséges még ahhoz, hogy hosszú távon is ezzel tudjunk foglalkozni.

Giorgio: Csomó fontos dolgot tanulunk más zenészektől és szakmabeliektől, a legutóbbi klipforgatásunk is nagyon érdekes tapasztalatokat adott.

A hozzáállásunk is komolyodott, de nem feltétlenül amiatt, mert többeket érdekel a zenénk, egyszerűen csak nem vagyunk már 17 évesek.

Barni: Azt tegyük hozzá, hogy csak a munkában komolyodtunk, az egymáshoz való hozzáállásunk olyan, mintha folyamatosan csúsznánk le egy lejtőn… (nevet) Sokkal jobban elengedjük már magunkat és felszabadultabbak vagyunk, mint az első együtt töltött próbák idején.

– A kiadótok mennyire erőskezű? Ők szabják meg a zenekari stratégiát, vagy rátok hagyják, hogyan és milyen tempóban haladtok?

Barni: Egyáltalán nem arról van szó, hogy egy szigorú, öltönyös csapat pontról pontról kitalálja, majd közli velünk a frankót. Az alapvető irányt mi szabjuk meg azzal kapcsolatban, hogyan jussunk el A-ból B-be, ezért leginkább Giorgio felel.

Elég szar lenne, ha egy olyan menedzsment állna mögöttünk, aki meg se kérdez minket a stratégiáról, csak hagyja, hogy zenéljünk és ennyi. Nyilván nekik is vannak tök jó ötleteik, de a saját elképzeléseinket is maximálisan támogatják és segítenek a megvalósításban. Nem diktálják a tempót, számunkra ez a legfontosabb.

Giorgio: A dupla A38-as koncertünkre készülve például Barni kitalálta, hogy legyen a színpadon két zsiráf. Szóltunk is róla a kiadónak, akik azt mondták, tök jó ötlet, viszont logisztikailag nem lehet megoldani, mivel túl alacsony a mennyezet a hajón, ezért nem férnek be. Úgyhogy végül szamarak lesznek.

– Azzal mennyire vagytok rendben, hogy a rajongóitok nagy része a saját generációtokból kerül ki? Megfelel így, vagy hosszabb távon célotok nyitni idősebbek felé is?

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!