hirdetés
alabamaidiak-1000x578.jpg

32 kilométert gyalogolt a 20 éves fiú, hogy időben ott legyen első munkanapján, így fogadták

Csodálatos történet egy fiúról, aki nem ismert lehetetlent, ha a kötelességéről van szó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 18.


hirdetés

Izgalmasan indult egy 20 éves amerikai diák pályafutása új munkahelyén. Walter Carr egy költöztető céghez jelentkezett munkára ám az első napja előtti este tönkrement az autója, amivel dolgozni ment volna. Barátai és barátnője sem tudta elfuvarozni, ezért úgy döntött, gyalog indul munkába.

Csakhogy az alabamai fiú Homewoodban élt, másnap reggel pedig az onnan 20 mérföldre lévő Pelham városában kellett kezdenie. Ez egy 7 órás gyalogutat jelentett,

és mivel Carr szerette volna bizonyítani, hogy mennyire elkötelezett a munka iránt, már éjfélkor elindult, hogy reggel 8 előtt odaérjen.

Hajnali 4-kor már 14 mérföldnél járt, amikor a rendőrök megállították:

"Azt kérdezték: 'te meg hová mész?', mire én mondtam, hogy 'tudom, hogy nehéz elhinni, és nagyon őrülten hangzik, de épp munkába tartok'"

- mesélte Carr.

A rendőrök aztán elvitték reggelizni egy gyorsétterembe és arról is gondoskodtak, hogy legyen ebédje. Ezután templomnál kitették a fiút, aki egy kicsit megpihent, majd folytatta útját. Már csak alig 4 mérföldnyire volt a célponttól, amikor ismét megállította egy rendőr, aki viszont már pontosan tudta, kicsoda Walter Carr, és elvitte ahhoz a házhoz, ahol a diáknak aznap költöztetnie kellett. Az ott lakó Jenny Hayden Lamey és férje ragaszkodtak ahhoz, hogy a srác aludjon valamennyit, mielőtt nekiáll a munkának.

Amikor végeztek a költöztetéssel, a ház asszonya Facebookon osztotta meg Carr történetét, kiemelve, hogy mennyire el van ragadtatva a fiatalember kitartásától.

Miután a posztja nagyon gyorsan elterjedt, a Bellhops költöztető cég vezérigazgatójához is eljutott a hír, aki szintén nem jutott szóhoz a csodálattól. Hálából úgy döntött, Walternek ajándékozza saját autóját, egy Ford Escape-et, hogy megkönnyítse a fiú munkába járását.

"Csodálatos, hogy megismerhettem őt. Walter egy olyan ember, akinek az élete tele volt küzdelmekkel. Szerintem most nagyon boldog. Az elhatározása, hogy leküzd minden akadályt olyasmi, ami igazi hőssé teszi"

- mondta Luke Marklin, a cég vezetője.

Bellhops Moving

We've all seen the amazing story shared by Jenny about one of our bellhops, Walter Carr. Many have asked if we have any video from the moment CEO Luke Marklin thanked Walter for the perseverance he...

A 20 éves fiú aznapi megbízója, Jenny Hayden Lamey is megajándékozta őt azzal, hogy egy gyűjtést indított a GoFundME oldalon, ahol egy nap alatt közel 8500 dollár (2,3 millió forint) gyűlt össze Carr részére.

Az alabamai diák nem győzött hálálkodni mindenkinek.

"Ezt nem tudom elhinni. Nem gondoltam volna, hogy ez a 20 mérföldes séta bármit is jelent majd valakinek. Ez volt a legőrültebb gyalogtúra. A testem azt kérdezte, 'mégis mit gondoltál?', de tudtam, hogy meg kell csinálnom. Nagyon hálás vagyok mindenért"

- mondta Walter Carr.

USA Today


KÖVESS MINKET:
hirdetés
modell-par-meztelen-1000x615.jpg

Meztelenül mutatta meg barátnőjét egy Insta-sztár srác, rajongói kiakadtak rá

A kommentelők szerint a fiú tárgyként kezeli a párját és csak azért posztol róla ilyen képeket, hogy minél több lájkot kapjon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 14.Nem szerzett jó pontot rajongóinál Jay Alvarrez modell azzal, hogy úgy mutatta meg a nagyvilágnak a barátnőjét, ahogy sokak szerint csak neki szabadna látnia: teljesen meztelenül.

A hawaii srác az utóbbi időben több elég intim képet is posztolt magáról és párjáról, Valentina Fradegradáról, a legfrissebb viszont nagyon kiborította.

Alvarrez szombaton osztotta meg a fotót, amin az olasz, szintén modell lány pucéran áll a tükör előtt, egyik kezével a mellbimbóit takarva, a másikkal a telefont tartva, barátja pedig az ő csípőjére és a nemi szerve elé teszi a kezeit. Így gyakorlatilag csak a legintimebb testrészei nem látszanak a hölgynek a képen.

A szexinek szánt fotó ugyan már közelít a 700 ezer kedvelés felé, de a kommentekben sokan kritizálják is a párt, főleg Alvarrezt.

Free spirits ❤️

668.2k Likes, 11.3k Comments - JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) on Instagram: "Free spirits ❤️"

"Ez őszintén szólva gusztustalan, sajnálom a lányt"

- írta a srác egyik követője.

"Szomorú látni, hogy tárgyként kezeled ezt a nőt. Még szomorúbb, hogy ő nem is tudja, mennyit ér"

- véli egy másik kommentelő.

"Haver, hogy tudod így mutogatni a barátnődet a világnak?"

- tette fel a kérdést egy harmadik.

Többen egyetértettek abban, hogy Jay csak mutogatnivaló tárgyként kezeli a barátnőjét, és a lány szépségét kihasználva még több lájkot szerezzen, ezzel a képpel pedig már túl messzire ment.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
medve-kutya-malajziai-popsztar.png

Letartóztatták az énekesnőt, aki egy medvét tartott otthon, mert azt hitte, kutya

Az eset Malajziában történt, egy ismert popsztár bukott le így. A szomszédja videózta le az ablakból kiordító állatot, mutatjuk.
Independent - szmo.hu
2019. június 14.Zarith Sofia Yasin Malajzia egyik legnépszerűbb éneklős reality-show-jában, a Rockanovában robbant be a köztudatba. Hazájában elég ismertnek számít, ám a világhírt most egy igen kétes akciójával érte el.

Kuala Lumpurban lévő lakásában razziát tartott a rendőrség és az állatvédők, ugyanis az egyik szomszéd bejelentette, hogy valami nagyon nincs rendben az énekesnőnél.

A szomszéd, Ida Shareena videóra rögzítette, ahogy a lakás ablakából egy medve-forma állat ordít ki elkeseredetten. A videót a rendőrségnek is bemutatta, és a Facebookra is kitette.

A razzia során kiderült: az ablakban ordítozó állat egy öt-hét hónapos medve. Hazaérkező "gazdáját", az énekesnőt letartóztatták, ő azzal védekezett: a kölyköt éjszaka, az út szélén szedte fel kocsival, hogy megmentse az életét, és meg mert volna esküdni rá, hogy kutya.

Hogy mikor jött rá, hogy medve, azt nem árulta el, mindenesetre azt ő is tudta, hogy ezt a védett állatot házikedvencként tartani szigorúan tilos.

A videóért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
burger-king-1000x693.jpg

Hajtsanak a holttestével a Burger Kingbe, és rendeljenek egy hamburgert – ez volt egy férfi utolsó kívánsága

A gyorsétterem dolgozói teljesen ledöbbentek, amikor megjelent náluk a halottaskocsi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Nagyon furcsa utolsó kívánsága volt egy férfinak, aki azt akarta, hogyha meghal, akkor a holttestével menjenek el Burger Kingbe és a koporsójára tegyenek egy hamburgert. Leonard Durkin ezt már korábban megígértette a fiával, és amikor 71 évesen meghalt eleget is tettek a kérésének.

Egy leedsi Burger Kingben ugyanis egyszer csak megjelent egy halottaskocsi, benne egy koporsóval, a sofőr az autós kiszolgálóhoz hajtott, majd kért egy dupla baconös sajtburgert, és a koporsóra tette.

Durkin fia, Peter az SWNS-nek arról mesélt, hogy az apjának nagyon jó humora volt és odafent biztosan jót nevetett rajtuk. Azt mondta, a gyorsétteremnél szinte mindenki le volt döbbenve, kivéve azt a nőt, aki kiszolgálta őket. A temetési vállalkozó, Adrian Benson ugyanakkor már egy héttel előbb felkereste a Burger Kinget, hogy elmondja a férfi utolsó kívánságát. Szerinte ugyanakkor nem igazán voltak lelkesek az ötletért a gyorsétteremnél.

A történet elsőre nagyon betegesnek tűnik, ugyanakkor valójában megható sztori áll mögötte. Durkin ugyanis az egyik közeli Burger Kingbe ment, és egy dupla baconös hamburgert rendelt minden alkalommal, miután meglátogatta a felesége sírját.

A halottas kocsi egyébként a Burger King után a krematóriumba vitte a koporsót, ahol a barátok és a család végső búcsút vett a férfitől, majd miközben elhamvasztották lejátszották Johnny Cash Ring of Fire című dalát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
zebra-szamar-magyar-nemzeti-cirkusz-1.jpg

Hoppá: újabb zebra-szamár született a Magyar Nemzeti Cirkusznál

A társulat egyik szamara és zebrája már nem először töltött el pásztorórát egymással...
Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala - szmo.hu
2019. június 15.Újabb különleges hibrid állat született a Magyar Nemzeti Cirkusznál. Tavaly augusztusban már beszámoltunk arról, hogy a Levente nevű szamárnak és a Kenya nevű zebrának közös kicsinye lett. A barna-fehér foltos kiscsikó testét és lábait tarka csíkok díszítik. Ifj. Richter József akkor azt mondta, valószínűleg a közös kifutóban történt az eset. Az volt az első alkalom, hogy Magyarországon egy zebra és egy szamár közösült. Az utódjuk a Lelle nevet kapta a társulattól.

Nos, ez a csoda most ismét megtörtént, kevesebb mint egy éven belül. A Magyar Nemzeti Cirkusz most éppen Szegeden állomásozik, ahol megszületett az újabb zebra-szamár. Mint kiderült, Levente és Kenya ismét összemelegedtek, az újabb kicsinyük pedig egy fekete, csíkos lábú hibrid lett.

A hírt a Facebookon jelentették be, ahol már képeken is bemutatták az új "csapattagot".

„Mentünk reggel az újszülött púpos tevéhez, akkor láttuk, hogy egy kis fekete, csíkos zebra-szamár rohangál az állatok között. Nem akartunk hinni a szemünknek! Az apukája most nincs velünk, a téli szálláson állomásozik, de

egészen bizonyos, hogy ismét Levi bűnözött. Úgy néz ki, a természet ezt a kártyát dobta, valamiért ez a szamár fiú jobban vonzódik a zebrákhoz. Tavaly, amikor megtörtént az incidens, külön voltak választva a szamarak és a zebrák. Levi egyszerűen átszökött a zebra lányhoz, így született meg Lelle.

A mostani románc is tavaly eshetett meg a téli szálláson, ahol napközben együtt vannak az állatok egy egy hektáros területen. Lelle kistestvére, fekete, a lábai csíkosak. A fekete szín valószínűleg az apuka valamely felmenőjétől jön" - mondta a cirkusz igazgatója, ifj. Richter József.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x