hirdetés
skot-gyerekbantalmazas-katolikus-iskola-gyilkossag-1000x583.jpg

Agyonvertek egy 7 éves kisfiút egy katolikus iskolában, mert túl sokáig volt a vécén – 40 éves sötét titkokra derült fény

A fiú egyik volt iskolatársa tálalt ki a pedofil gyilkosról, aki a skóciai intézményben dolgozott, és őt is sokszor zaklatta szexuálisan.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 09.


hirdetés

Évekig eltussolt, brutális gyerekgyilkosságra derült fény Skóciában: egy 7 éves kisfiút brutálisan megvertek az iskolájában, mintegy büntetésképpen. Az eset még 1980-ban történt, de csak néhány éve indult vizsgálat az iskola ellen, ahol több gyermekbántalmazásos eset is történt éveken keresztül.

A keddi, Edinburgh-ben tartott tárgyaláson elmondták, hogy az Aldo Moroni nevű kisfiút egy nagynevű katolikus iskolában, a Largs városában lévő St. Columba’s College falain belül ölték meg. Minderről az intézmény egykori tanulója, egy Edward nevű férfi számolt be.

A most 64 éves férfi még az 1960-as években járt a bentlakásos iskolába, ahol egy pedofil férfi is dolgozott. Őt mindenki Germanus testvérnek hívta, de az igazi neve David McKell volt.

Edward elmondta, hogy 7-8 éves lehetett, amikor McKell kiszúrta magának. Számtalanszor bántalmazta őt szexuálisan, miután rávette, hogy bizarr dolgokat csináljon.

Például az éjszaka közepén felébresztette a kisfiút, hogy hozzon le a padlásról egy fekete bőrtáskát, majd amikor a gyerek megtette ezt, a férfi azt mondta rá, hogy koszos, ezért le kell vennie a pizsamáját és megfürdenie. Ezután szexuálisan bántalmazta, ha pedig Edward sírni kezdett, meg is ütötte.

A kisfiú akkor annyira meg volt félemlítve, hogy senkinek nem mert szólni erről a sötét titokról.

"Úgy írnám le, mintha zombivá váltam volna. Képtelen voltam beszélni"

- mondta.

Edward elmondása szerint az iskolában dolgozó testvérek olyanok voltak számukra, mintha istenek lennének, a gyerekek tisztelték őket és féltek tőlük. A kisfiúnak McKell mondta el, hogy 1965-ben meghalt a fivére, ezután pedig még meg is fenyegette Edwardot.

"A testvéred a mennyországba ment. Ha egy szót is szólsz a mi kis titkunkról, soha többé nem fogod látni őt"

- mondta állítólag a férfi.

Edward unokaöccse szintén a St. Columba's-ba járt, ő mesélte el neki, mi történt Aldo Moronival. Az iskola tanulóinak azt mondták, a kisfiú szívrohamban halt meg, valójában azonban gyilkosság áldozata lett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kamille-mckinney-gyerekrablas-gyilkossag-1000x583.jpg

Kukában találták meg a 3 éves kislány holttestét, akit egy szülinapi partiról raboltak el

Az amerikai Kamille McKinney 10 napja tűnt el egy parkból, és már csak holtan került elő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.Holtan, egy kukában találták meg azt az amerikai kislányt, aki 10 napja tűnt el egy szülinapi buliról Alabamában.

Kedden este a rendőrség jelentette be, hogy Kamille McKinney maradványaira egy szemeteskukában bukkantak rá egy hulladéklerakóban az amerikai Birmingham városában.

A 3 éves kislány október 12-én egy szülinapi bulin vett részt egy park játszóterén, amikor este fél 9 körül eltűnt. A rendőrség múlt pénteken közzétette egy közeli térfigyelő kamera felvételét, amin az látszik, hogy

Kamille egy másik gyerekkel játszik, amikor egy férfi megjelenik és elkezd beszélgetni velük, majd kisétál velük együtt a képből.

Előtte egy másik férfi is elment mellettük, ő a rendőrök szerint szemtanú lehet, ezért azt kérik, hogy álljon elő, mert fontos információkat mondhat az üggyel kapcsolatban.

A rendőrség 24 órán belül két gyanúsítottat is megnevezett, akiket őrizetbe is vettek. Egyikük a 39 éves Patrick Devone Stallworth, a másik pedig a barátnője, a 29 éves Derick Irisha Brown.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
kyle-alwood-gyujtogato-kisfiu-csalad-1000x563.jpg

Szándékosan gyújthatta családjára a házukat a 9 éves kisfiú – öt rokona halt meg a tűzben

Egyedül az amerikai fiú és édesanyja élte túl a halálos tüzet, amelyben három kisgyerek is életét vesztette. A mentális betegségekkel küzdő gyereket fél évvel a tragédia után bíróság elé állították.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.Egy 9 éves fiút állítottak bíróság elé Amerikában öt családtagja szándékos megöléséért.

A tragédia még április elején történt Illinois állam Peoria városában, egy mobilházas lakóparkban, ahol a fiú családja élt. Az otthonukban késő este tűz ütött ki, és hiába érkeztek ki hat perc alatt a tűzoltók, a lángok addigra már felemésztették a mobilépületet. Egy szomszéd szerint hallani lehetett a házban rekedt emberek sikoltását, de a tűz olyan intenzív volt, hogy nem tudták kimenteni őket.

Öt családtag halt meg, mindannyian már a házban terjengő, nagy mennyiségű füst belélegzésétől életét vesztette. Köztük volt az említett kisfiú 34 éves mostohaapja, a 69 éves nagymamája, és három kisgyerek, az 1 éves és a 2 éves féltestvérei, valamint a szintén 2 éves unokatestvére.

A Kyle Alwood nevű fiút és édesanyját, Katrina Alwoodot kórházba szállították az eset után, de ők nem szenvedtek komolyabb sérülést a tűzesetben, mivel csak nekik sikerült kimenekülniük az otthonukból.

A családi tragédia kapcsán a 9 éves kisfiút vádolták meg a tűz okozásával. A vád szerint ugyanis szándékosan csinált tüzet, amely végül öt családtagját megölte.

A megyei államügyész azt mondta, nehéz döntés volt egy 9 éves gyereket megvádolni az egyik legsúlyosabb bűncselekménnyel, de az igazságszolgáltatás érdekében meg kellett tenni.

Kyle most először állt bíróság elé, ahová apai nagyszülei kísérték el, mivel jelenleg ők a hivatalos gondviselői. A CBS helyszínről tudósító riportere szerint a kisfiú alig volt magasabb, mint az a szék, amin ült, a lábai pedig épphogy leértek a padlóra. Ügyvédjének el kellett neki magyaráznia néhány olyan kifejezést, amit a bíró mondott. Ilyenek voltak például az "állítólagos", a "gyújtogatás" és a "lakók" szavak. A meghallgatás végén a beszámolók szerint sírva hagyta el a bíróság épületét.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Kyle miért akarta rágyújtani családtagjaira az otthonukat.

Édesanyja, Katrina szerint a gyerek mentális betegségekben szenved: nemrég skizofréniát, bipoláris személyiségzavart és figyelemhiányos hiperaktivitási zavart (ADHD) állapítottak meg nála.

Azt is elárulta, hogy fia korábban érdeklődést mutatott a fények és a tűz iránt. Abban viszont biztos, hogy Kyle nem egy gonosz gyerek.

"Mindenki úgy néz rá, mintha valami szörnyeteg lenne, de ő nem az. Az emberek hibáznak, ez is ilyen eset. Igen, ez egy borzalmas tragédia, de akkor sem olyasmi, ami miatt el kell venni az életét"

- mondta a CBS-nek Katrina Alwood.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
72531583_601796160564630_1588485206224928768_n-1000x667.jpg

Évek óta halott nőt találtak egy családi házban Pápán

A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy 61 éves nő ellen.
Forrás: police.hu - szmo.hu
2019. október 23.A rendőrségre 2019. október 21–én érkezett bejelentés arról, hogy egy pápai családi házban egy női holttestet találtak. A helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy

az idős asszony közel két évvel ezelőtt hunyt el.

A halálesettel kapcsolatban a Pápai Rendőrkapitányság gondozási kötelezettség elmulasztása miatt indított büntetőeljárást, melynek során a nyomozók egy 61 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozásról egyelőre további részleteket nem árultak el.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mariekevervoort.png

Az eutanáziát választotta elviselhetetlen fájdalmai miatt a belgák paralimpiai bajnoka

Marieke Vervoort 40 éves volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.Negyvenéves korában szülővárosában, a belgiumi Dienst-ben eutanázia által meghalt Marieke Vervoort, paralimpiai bajnok, aki két paralimpián is aranyérmet szerzett - írja a BBC.

A belga színekben induló sportoló a 2012-es londoni paralimpián egy aranyat és egy ezüstöt, a 2016-os riói játékokon pedig egy ezüstöt és egy bronzot nyert kerekesszékes távversenyzőként.

View this post on Instagram

Can’t forget the good memories!

A post shared by Marieke Vervoort (@wielemie.marieke.vervoort) on

Vervoort degeneratív gerincbetegségben szenvedett, amely miatt kerekesszékbe kényszerült, ám az erős fájdalomcsillapító gyógyszerek ellenére is elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, gyakran kapott epilepsziás rohamot.

A sportoló sosem titkolta, hogy tervei között szerepel az eutanázia, már 2008-ban beszerezte az ehhez szükséges engedélyeket Belgiumban, ahol az eutanázia legális. A riói olimpia előtt már azt nyilatkozta, hogy a verseny után a kegyes halált választja, utána azonban megmásította szándékát: akkor dönti majd az élete befejezése mellett, ha több rossz napja lesz, mint jó.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!