Agyonlőtte a kiságyban féléves kisfiát, mert a felesége nem akart szexelni vele
A 25 éves apa be volt rúgva és füvet is szívott, amikor le akart feküdni az asszonnyal. Nem kapta meg, amit akart, ekkor szabadult el a pokol.
The Sun. Fotó: Twitter - szmo.hu
2018. szeptember 13.


A 25 éves férj, Maycon Salustiano Silva Brazíliában, egy Luziania nevű településen követte el szörnyű tettét. A rendőrség szerint részegen és teljesen befüvezve állított haza, felébresztette 20 éves feleségét, Jeniffert, és szexet követelt tőle. Az asszony fáradt volt, és nem is volt kedve a szétcsúszott férjéhez, ezért nemet mondott. A férj erre először az asszonyt ütötte meg, majd kirohant a házból, és egy pisztollyal tért vissza.

A feleség elmondása szerint odament féléves kisbabájuk, Michel kiságyához, és a pisztolyt egyenesen a kisfiú melléhez szegezte. "Ugye elhiszed, hogy le tudom lőni?" - kérdezte halálra rémült feleségét. Az asszony igyekezett megnyugtatni, de sajnos már semmit nem tehetett. A férfi meghúzta a ravaszt, és az anya orra előtt agyonlőtte a kisbabát.

A szomszédok szerint az anya olyan sikoltozásba kezdett, hogy beleremegett a környék. Kihívták a rendőröket és a mentőket, de ők már csak a baba halálát tudták megállapítani.

A férfit azonnal letartóztatták gyilkosságért. A házaspár négy éve volt együtt, barátaik szerint mindig kedvesnek, boldognak tűntek. A gyilkos apa állítólag nem emlékszik semmire.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x