Adj ajándékot a városnak, add ajándékba a várost!
Mert a spontán született üzenetek sokkal nagyobb élményt jelenthetnek, mint a boltban vásárolt holmi. Szól az Imagine Budapest üzenete.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 12.A tíz éve városi programokat szervező ImagineBudapest idén karácsony előtt különleges akcióval köszönti a városlakókat, melynek mottója: Adj ajándékot a városnak, add ajándékba a várost!

Decemberben a tematikus városi sétákon résztvevők, a Bomoart jóvoltából gyönyörű képeslapokra írhatják rá szívből jövő jókívánságaikat ismeretlen városlakóknak, melyeket aztán a programok ideje alatt a felkeresett helyszínek postaládáiba dobhatnak be.

A kezdeményezés célja kettős: egyrészt az adventi készülődést szeretnék meghittebbé, személyesebbé tenni a résztvevők és a képeslapot kézhez kapók számára.

A kézzel írt, spontán született üzenetek mosolyt csalnak mindenki arcára és bizonyítják, hogy a közös élmények, a személyes ajándékok sokszor nagyobb örömet és meglepetést jelenthetnek, mint a boltban vásárolt tárgyak.

Másrészt ezzel a gesztussal szeretnék kifejezni köszönetüket Budapestnek és az itt élőknek, hiszen immár tíz éve szervezik tematikus sétákat, egyedi programokat és csapatépítéseket a várost segítségül hívva, díszletként és témaként is használva.

Az évről évre egyre népszerűbb városi séta bizonyítja, hogy Budapest lenyűgöző szépsége, gazdag múltja és inspiráló jelene nem csak a hazánkba érkező külföldi látogatók számára jelenthet élményt és feltöltődést, hanem az itt élőknek is.

Az akció december 24-ig tart, az addig elérhető sétákra ide kattintva lehet jelentkezni.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x