rantott
A világ egyik legfinomabb rántott husija
Előre szólunk: képtelen leszel abbahagyni az evést. Mutatjuk a brutálisan jó rántott hús receptjét.
Forrás: Reviczky blog - szmo.hu
2016. március 08.



Egyszerű elkészíteni, mégis olyan finom, hogy besírsz tőle. Hogy mi a titka? Kettő is: egyrészt házi hizlalású disznókarajból készült, másrészt a panírjába kerültek különösen finom összetevők.

Hozzávalók

8 szelet karaj, csont nélkül

50 gr fenyőmag

50 gr parmezán

4 szelet fehér kenyér

2 ág rozmaring

1 citrom reszelt héja

2 tojás

20 dkg liszt

kókuszzsír

rantotthusi2

A húst kissé kiklopfolom, sózom, borsozom. A lisztet tányérba öntöm. A tojást egy másik tányérba ütöm, sózom, kevés ásványvizet teszek hozzá, villával felverem.

A fenyőmagot, a parmezánt, a 4 szelet kenyeret, a rozmaring leveleit, a citrom reszelt héját késes robotgépben összedarálom. Tányérba teszem. A szokásos módon- liszt, tojás, morzsa- bepanírozom a szeleteket, majd kókuszzsírban aranybarnára sütöm mindkét oldalukat, közepes lángon.

rantotthusi1
KÖVESS MINKET:





Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x