hirdetés
milliardos.jpg

A világ 10 legfiatalabb dollármilliárdosa, akik fürdenek a pénzben

Két olyan milliárdos van köztük, akik self-made módon gazdagodtak meg, tehát nem örökölték a vagyonukat, hanem maguk szerezték azt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 26.


hirdetés

A világon nagyjából 2150 dollármilliárdos van, de közülük alig páran érték el ezt még 30 éves koruk előtt. A világ legfiatalabb ennyire gazdag emberei akár örökölték, akár kapták, akár maguk építették fel vagyonukat, olyan szintre jutottak, amit sokan el se tudunk képzelni - írja a 10 gazdag fiatalt összeválogató Tízes Lista YouTube-oldal.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
balatoni-villa_elhagyatva.jpg

Izgalmas balatoni villát fedezett fel a Szellemvárosok Magyarországon vloggere

A már első látásra is izgalmas épület a bejárás után is számos érdekességet rejtett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 08.


hirdetés

Közvetlenül a Balaton partján talált egy elhagyatott villaépületet az Urbex Gyula néven dolgozó vlogger, a Szellemvárosok Magyarországon vlog legújabb adásában.

A meglehetősen romos állapotú ház annyira közel van a tóhoz, hogy saját partszakasszal rendelkezik.

A villa belsejét filmezve már-már ijesztő helyeket is talált a videós, például egy meghatározhatatlan funkciójú szobát, ahol még bontatlan gyógyszeres dobozokra is ráakadt.

Hogy milyen dokumentumokra bukkant a vlogger, és ebből milyen érdekes dolgokra jött rá az egykor valószínűleg csodaszép villa múltjából, és hogy milyen érdekességeket rejtett az épület külseje, az az alábbi videóból kiderül:

Elhagyatva Magyarországon 169. - Üdülő a Balaton partján

Támogasd a csatornát: https://www.patreon.com/join/szellemvarosok Kövess instagramon: https://www.instagram.com/urbexgyulahajner Legyél tag a csatornán: http...

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Pottyondy-Edina.png

A legnyomasztóbb dolog a földön a balatoni strandolás Pottyondy Edina szerint

A 80-as éveket idéző magyar tenger „bájairól” mesél a politikusból lett magyar youtuber.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 27.


hirdetés

Ahogy Edina összes eddigi videója, „Ba?ódj meg, Balaton! Strandstressz.„ is tele van rengeteg egyedi aranyköpéssel, találó hasonlattal. Ilyen például ez is: „A Balaton egy olyan Váci utca, ahol a magyarokat húzzák le.”

A youtuber sajátos cinikus hangnemében figurázza ki a balatoni strandbelépőjegy árakat, a 40 éves, rozsdás vaslépcsőket, az értékmegőrzők hiányát, és a partszakaszon megvásárolható mindenféle ételt-italt, amit aranyáron mérnek.

„Borzongatóan csodálatos, hogy gyerekkorom óta ugyanaz a street food élmény vár. A legtöbb helyen még a padok és a műanyag terítők is változatlanok. Skanzen.”

- mondja videójában.

Kifejti, hogy véleménye szerint ebben az országban a 80-as években megállt az idő. Hozzáteszi, míg más országokban az építészeti értékeket az örökségvédelem védi, nálunk a "gógyi", vagyis a magyaros furfang, a spórolás és a nosztalgia.

hirdetés

Beszél még a víz felszínén úszó azonosítatlan rétegről, vagyis arról a "bizarr habfürdőzésről, abban a furcsa izében", ami a bóják után megszűnik.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
dancso-puzser.jpg

Kitört a Puzsér Róbert-Dancsó Péter háború – Puzsér kemény kritikával kezdte a harcot

Néhány éve még közös tévéműsorban szerepeltek, most Puzsér nagyon beleszállt Dancsóba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 10.


hirdetés

Egymásnak feszülhet a magyar YouTube-szcéna két megmondóembere, Puzsér Róbert és Dancsó Péter.

„Megnéztem Dancsó Péter nyári stílustippjeit, és most először úgy érzem, gyártanom kell egy videót a Dancsó-jelenségről” - idézi az atv.hu Puzsér Róbert médiaszemélyiséget, aki kritikája célpontjának ezúttal azt az embert szemelte ki, aki saját bevallása szerint annak idején bevezette a vlogolás világába.

Akkor a fiatal vlogger „brilliáns szellemű kölyök volt” - fogalmaz a tavaly a főpolgármesteri székért is megmérkőzött egykori tévés.

Ezután viszont szerinte elkezdődött Dancsó „második korszaka”, amelyben Puzsér szerint a kritikák helyét átvette az „öncélú gúnyolódás és a trash-tartalmakon való röhögés”.

A kritikust Dancsó Péter nyári stílustippekről szóló videója akasztotta ki, ez után érezte úgy, hogy nem maradhat csendben tovább.

hirdetés

Kíváncsian várjuk Dancsó reakcióvideóját a támadásra, könnyen lehet, hogy a nyár legnagyobb vlogger-háborújának vagyunk éppen szemtanúi.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Dancsó Péter átváltozása

Miként vált Dancsó Péterből, a konzumkultúra legértőbb kritikusából a fogyasztás jól öltözött, plázakonform modellje?


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
winkler.jpg

Winkler Róbert: „Én is inkább a csicskasorsot választottam”

A népszerű autós újságíró az Indexről, Bodolai Lászlóról és arról is beszél, hogy miért nem mondott fel a lapnál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 06.


hirdetés

Winkler Róbert, az Index társlapja, a Totalcar szerkesztője ezúttal nem autós vagy sörös kérdésekről, hanem az Index körüli botrányról és a tulajdonos Bodolai László személyéről beszélt YouTube-videójában.

Egy sztorin keresztül elmagyarázta, hogy "Bodit" alapvetően rendes embernek tartja ügyvédként őt is többször képviselte különböző ügyekben. Winkler szerint az ügyvéd továbbra is jó ember, csak ez esetben tévedett, amikor azt gondolta, hogy ha a "másik oldalon" vannak befolyásos és fontos ismerősei, akkor el tud intézni bármilyen dolgot.

A tévés-újságíró megemlíti még Gerényi Gábort, akit "ős-fideszközeli nemtudom micsodának" nevez, és Erdélyi "Superman" Zsoltot, akit gunyorosan "fiatal dinamikus reklámszakembernek" hív, azt állítva, hogy az ő tanácsára rúgták ki a főszerkesztőt, ami az egész indexes stáb felállásához vezetett.

Szerinte azonban hiába próbált "sakkozni" az emberekkel Bodolai,

hirdetés

„ha fentről leszólnak, hogy ennyi volt, akkor ennyi volt. És teljesen mindegy, hogy ki mondott mit, hogy ki adott utasítást kinek. Mindenki tudja, hogy csak egy ember létezik. Minden tőle jön.”

Azt is hozzáteszi, ő azok közé tartozik, akik meg vannak lepve, hogy eddig létezhetett az Index - bár erre is van egyfajta magyarázata.

Winkler arról is beszél, hogy az Indexszel valószínűleg az "elatv-sedés" volt a cél, vagy épp

„az legyen, mint a Klubrádiónál, hogy a nénik hőböröghetnek Bolgár úrnak, de olyan igazán fájdalmas tyúkszemre lépések ne legyenek.”

Winkler végül beszél a Totalcar sorsáról is, ami hosszú évek óta része az Indexnek. Mint mondja,

„Nem tudom, mi lesz a Totalcarral. Szerintem ugyanígy maradunk, csak most már mi is a csicskamédiához tartozunk. További kérdés, hogy nem kellett volna-e nekünk is felmondanunk. De, szerintem fel kellett volna mondani. De én is inkább a csicskasorsot választottam.”

A teljes videó itt tekinthető meg:

Ez a te haverod-Bodi? + mi folyik az indexnél

A távozó indexesek Facebook-oldala, ahonnan majd kiderül, lesz-e másik: https://www.facebook.com/tavozoindexesek Én történetesen elég pesszimista vagyok, túl...


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!