hirdetés
milliardos.jpg

A világ 10 legfiatalabb dollármilliárdosa, akik fürdenek a pénzben

Két olyan milliárdos van köztük, akik self-made módon gazdagodtak meg, tehát nem örökölték a vagyonukat, hanem maguk szerezték azt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 26.


hirdetés

A világon nagyjából 2150 dollármilliárdos van, de közülük alig páran érték el ezt még 30 éves koruk előtt. A világ legfiatalabb ennyire gazdag emberei akár örökölték, akár kapták, akár maguk építették fel vagyonukat, olyan szintre jutottak, amit sokan el se tudunk képzelni - írja a 10 gazdag fiatalt összeválogató Tízes Lista YouTube-oldal.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
utazas_business_classban_youtube-1.jpg

Úgy kiosztotta a fiatalokat két magyar lány a YouTube-on, hogy azt Dancsó Péter és Puzsér Róbert se hagyta szó nélkül

A kommentelők és több youtuber is kiakadt a Máltán élő lányokra, akik előbb jól beszóltak a kortársaiknak, majd egy videóban megmagyarázták, miért is tették ezt úgy, ahogy.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 20.


hirdetés

Sajátos motivációs videókkal hergeli nézőit egy magyar Youtube-csatorna. A két huszonéves, Máltára költözött lány előbb alaposan kiosztja a fiatalokat, majd életvezetési és szakmai tanácsokkal látja el őket.

"Négy dolgot ki nem állhatok: az életképteleneket, az egyetemistákat, a céltalanokat és a elkényeztetett kölyköket"

- így kezdődik az Utazás BUSINESS CLASSban nevű YouTube-csatorna "Miért vagytok életképtelenek?" című videója, amit ide kattintva tudtok megnézni.

A lányok saját kortársaikat, a magyar fiatalokat osztják ki elég szókimondó, sokak számára bicskanyitogató stílusban. Nem tetszik nekik, hogy sokan a szüleik pénzéből tengetik az idejüket az egyetemen olyan szakokon, ahol semmi érdemlegeset nem tanulnak, és nincsenek céljaik az életben.

"Ha nem találjátok meg az életcélotokat, és azt, amit csináltok, akkor miért éltek egyáltalán?! Miért vagytok?!"

hirdetés

- teszi fel a kérdést egyikük.

Ezután pedig több olyan videót is csináltak, amelyekben tanácsokat adnak a kortársaiknak abban, hogyan tudnak már fiatalon a saját lábukra állni, pénzt keresni és munkát találni. Például ebben a videóban.

Anna és Médea csatornáját már az első, bemutatkozó videójuk után valósággal elárasztották a kommentelők, akik könyörtelenül kiosztják a két lányt. De nemcsak ők találták meg a kinyilatkoztató videókat, hanem rátalált az egyik legnépszerűbb magyar youtuber, Dancsó Péter is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
magyarosi-csaba-horvatorszag-nyaralas-vlog.jpg

Nincs tömeg, sehol nem kell várni - ilyen most Horvátországban nyaralni és hazajönni onnan

A népszerű magyar vlogger, Magyarósi Csaba elmesélte, ők mit tapasztaltak Horvátországban a családi nyaralásukon, és milyen volt a hazautazás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Drasztikusan kevesebb a turista, nem kell sorban állni, sokkal több mindent meg lehet nézni várakozás nélkül, és a népszerű éttermekben is könnyen lehet asztalt kapni - ezt tapasztalta Magyarósi Csaba a horvátországi nyaralásukon.

A vlogger videóban mutatta be, milyen helyeken jártak a családjával, és elmesélte, mennyivel másabb most Horvátországban turistáskodni, mint máskor, amikor nincs vírusveszély.

A vlog végén az is kiderült, milyen volt a hazautazás Magyarországra, és mennyit kellett várniuk a határon.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
puzser.jpg

Puzsér a Kaleta-ügyről: Ha ez nem ég rá a NER-re, akkor ugyan mi?

A szókimondó publicista nem csak a 19 ezer pedofil kép tárolása miatt enyhe ítéletet kapott volt nagykövet miatt akadt ki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés


hirdetés
dancso-peter-vlog.jpg

Dancsó Péter újabb videóban szól be a máltai lányoknak, akik kíméletlenül kiosztották a fiatalokat

A népszerű youtuber szerint nem jó taktika az, ahogy a szókimondó lányok követőket akarnak gyűjteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 25.


hirdetés

Nemrég megírtuk, hogy hatalmas felháborodást keltett a YouTube-on két Máltára költözött magyar lány, akik saját kortársaikat kritizálták több videójukban.

A fiatal lányok előbb alaposan kiosztja a fiatalokat elég szókimondó, sokak számára bicskanyitogató stílusban, majd életvezetési és szakmai tanácsokkal látja el őket. Leginkább az nem tetszik nekik, hogy sokan a szüleik pénzéből tengetik az idejüket az egyetemen olyan szakokon, ahol semmi érdemlegeset nem tanulnak, és nincsenek céljaik az életben.

"Ha nem találjátok meg az életcélotokat, és azt, amit csináltok, akkor miért éltek egyáltalán?! Miért vagytok?!"

- teszi fel a kérdést egyikük.

Itt olvashattok erről bővebben:

hirdetés

Anna és Médea csatornáját már az első, bemutatkozó videójuk után valósággal elárasztották a felháborodott kommentelők, de több ismert youtuber sem ment el szó nélkül mellettük.

Például az 1,1 milliós követőtáborral rendelkező Dancsó Péter sem, aki egy tőle megszokott stílusú videóban reagált a lányok "bemutatkozására". Most pedig újabb videóban kritizálta őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!