Egy percről sem maradsz le! – hirdette a YouTube TV, majd összeomlott az angol-horvát meccs alatt
Úgy járt a népszerű on-line tv, mint az elsüllyeszthetetlennek kikiáltott Titanic.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 12.


Alig néhány órával a futball vb-döntőbe jutásért vívott angol-horvát mérkőzés előtt ment adásba a YouTube tv-n az a hirdetés, amely azt erősítgette, hogy a szurkolók a havi 40 dolláros előfizetéssel „egyetlen percről sem maradnak le”.

Aztán a drámai fordulatokkal teli meccs kellős közepén a Fox Sports-tól átvett on-line közvetítés összeomlott.

Ez már nem először fordult elő: májusban az amerikai kosárlabda-bajnokság keleti konferencia-döntője során mondta be a rendszer az unalmast a Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics összecsapása közben. Most az amerikai nézők azon is dühöngtek, hogy lemaradtak a wimbledoni tenisz-bajnokság férfi negyeddöntőinek fontos pillanatairól, amelyet az ESPN csatornán keresztül közvetített felvételről a YouTube Tv - írta a Daily Mail

A csatornán hamar észlelték a technikai malőrt, és közép-európai este 9 óra magasságában „őszinte bocsánatkérést” küldtek az éterbe. „Az időzítés rettenetes, de dolgozunk a hiba kijavításán” – írták a Twitteren, és azt tanácsolták a felhasználóknak, hogy a Fox Sports web-oldalán vagy alkalmazásán kövessék tovább a vb-elődöntőt.

Végül helyreállt a szolgáltatás, de addigra a drukkerek lemaradtak Mario Madzukic mindent eldöntő góljáról. Háromszáz ezer előfizetőnek rontották el az estéjét. Több mint 2000 panasz érkezett a Twitterre, de a kommentekből többnyire csak kulturáltakat idézte a világháló..


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x