hirdetés
1-1.jpg

A Trónok harca sztárja és Joe Jonas titokban összeházasodtak Las Vegasban

Sophie Turner május elsejére virradó éjjel kötötte össze az életét popsztár szerelmével. Előtte a Billboard Awards díjátadóján voltak.
fotók: Instagram - szmo.hu
2019. május 02.


hirdetés

A Mirror osztotta meg az exluzív hírt: Jonas és Turner oltár elé álltak kedd éjjel Vegasban, ráadásul még videó is készült a nagy pillanatról. A felvételen a 23 éves Turner fehér ruhában áll, fején fátyol - a 26 éves Jonas pedig szürke öltönyt visel és ezerrel vigyorog.

A pár egy e célból milliószor használt Las Vegas-i esküvői kápolnában mondta ki a boldogító igent, a szertartást pedig egy Elvis-imitátor vezette. A színésznő bizonyos szavai kivehetőek voltak a videóból: "Feleségül megyek hozzád.... és szeretlek... és köszönöm Istennek, hogy megajándékozott veled."

Ezután a boldog pár egyszerre jelentette ki, hogy "Ígérem, sosem hagylak el. Szeretni foglak és bízni fogok bennede hátralévő életem minden egyes napján." Az Elvis-imitátor ekkor közölte a vőlegénnyel, hogy megcsókolhatja a menyasszonyt, aki így is tett, miközben a jelen lévő vendégek vidáman ujjongtak. A videót DJ Diplo osztotta meg. A vendégek között ott volt Joe két testvére, Nick és Kevin is, valamint Nick felesége, Priyankra Chopra - ő volt Turner tanúja egyébként.

Happy Valentine's Day my love. You make me the happiest.

1.1m Likes, 2,673 Comments - Sophie Turner (@sophiet) on Instagram: "Happy Valentine's Day my love. You make me the happiest."

Néhány napja már elkezdett terjedni a pletyka, hogy a pár júniusban, Franciaországban szeretné kimondani a boldogító igent. Azt egyelőre nem tudni, tervezték-e a vegasi esküvőt, vagy a pillanat hevében döntöttek így - a Billboard Awardst ugyanis pont Las Vegasban rendezték meg.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
xfaktor.jpg

A mikrofondobálós Loca Pantera üzent Gáspár Lacinak az X-Faktoros kudarca után

Azt is elmesélte, hogy korábban volt olyan fellépése, ahol komoly sikere volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 21.A mikrofon idén is repült az X-Faktor színpadán: Loca Pantera szájalt minden mentorral és még a mikrofont is a földhöz vágta dühében. A Fókusz stábja megkereste a botrányos fellépőt, aki azt is elmondta, hogyan értékeli szereplését és Gáspár Lacinak is üzent.

Az elküldött versenyző a stábnak azt mondta, hogy ő egy erős egyéniség, de sosem kelt még ki magából ennyire. Úgy gondolja, hogy ha visszaforgathatná az időt, be sem menne az X-Faktorba.

Úgy véli, hogy az építő kritikát elfogadja, de ez szerinte megalázás volt. Elmondta, hogy ő már szerepelt máshol nagy sikerrel, korábban volt már, hogy kétezer ember őrjöngött érte.

Gáspár Lacit a verseny előtt szerette, és nem szeretne rosszban lenni vele.

Azt üzente neki, hogy szeretne vele személyesen találkozni, hogy megbeszéljék a dolgokat. Sőt, ha úgy hozná a jövő, akkor egy közös dalt is szívesen énekelne vele.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
napoleon.jpg

Összeházasodott Napóleon és az utolsó magyar király leszármazottja

A ceremónia után a pár és a vendégsereg a francia fővárostól 55 kilométerre található fontainebleau-i kastélyban ünnepeltek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 21.Történelmi lagzit tartottak Párizsban a hétvégén, ahol egybekelt Jean-Christophe Napoleon Bonaparte és Olympia von Arco-Zinneberg grófnő, vagyis

I. Napóleon francia császár ük-ük-ük unokaöccse) és IV. Károly utolsó magyar király dédunokája.

A lakodalmat az egyik legnagyobb francia királyi kastélyban tartották - írja a Daily Mail.

A lap hozzáteszi:

tőkebefektetésből élő, 33 éves Jean-Christophe Napoleon Bonaparte és 31 éves felesége az Invalidusok házában tartották esküvőjüket, ami azért bír jelentőséggel, mert a Párizs belvárosában található épület kupolája alatt van Napóleon sírja.

A ceremónia után a pár és a vendégsereg a francia fővárostól 55 kilométerre található fontainebleau-i kastélyban ünnepeltek, ami a kastély egészen addig francia királyok lakhelyéül szolgált.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.jpg

Tóth Gabi újdonsült férje a munkába is elkíséri feleségét

Krausz Gábor odaadásáról a Sztárban sztár leszek! stábja is ódákat zeng.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.Tóth Gabi majd kicsattan a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen karácsonyra várja gyermekét, ráadásul nemrég egy bensőséges ceremónia keretében hozzáment sztárséf párjához, Krausz Gáborhoz.

A gólyahír és a lánykérés híre is áprilisban érkezett, azóta pedig felgyorsultak az események az énekesnő körül, aki állapotosan sem adta fel teljesen a munkát.

A Sztárban Sztár leszek! c. műsor zsűritagjaként továbbra is tevékenykedik, ugyanakkor jobb dolga nem is lehetne.

Párja szó szerint lesi minden kívánságát - ha például megkívánja a rakott krumplit a forgatás alatt, Gábor rövid időn belül elővarázsol egy adaggal. Egyébként pedig amint elindul a reklámszünet, a felesége mellett terem.

"Gábor, amikor csak teheti, itt van Gabival. Minden mozdulatát, kívánságát lesi, látszik, mennyire boldogok, támogatják és szeretik egymást"

- árulta el egy stábtag a Blikknek.

Mivel Gabiék esküvője titokban zajlott le, korábban a zsűritársaknak sem volt alkalmuk gratulálni, ezt a legutóbbi adásban kamatostul - és humorosan - pótolták.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
arnold.jpg

Schwarzenegger majdnem meghalt a szívműtétje közben, de őt csak a Terminátor forgatása aggasztotta

Amikor hazaengedték a kórházból, pár nap múlva már az edzőteremben volt, mert szerinte nem lehet henyélni. Legutóbbi videóiban meg is mutatja, milyen formában van 72 évesen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.Hamarosan a magyar mozikba kerül Arnold Schwarzenegger új filmje, a részben Magyarországon forgatott a Terminátor: Sötét végzet című új filmje. Az új mozi népszerűsítésére interjút adott - többek között - a The Sun-nak is, melyben mesélt a műtétjéről és a forgatásról is.

A testépítő, színész, politikus tavaly egy szívműtéten esett át. Kisebb beavatkozásnak indult, de komolyabb komplikációk léptek fel, és majdnem meghalt. Ám mikor magához tért, nagyon poénosan reagálta lett a nem várt beavatkozást:

A lapnak elmondta, hogy bár komoly veszélyben volt, mégis legjobban azért aggódott, hogy minden rendben legyen a Terminátor forgatásán. Az ikonikus filmszéria első része óta eltelt 35 év, és a most mozikba kerülő hatodik részben sem kímélte magát Schwarzi.

A 72 éves sztár elárulta, hogy a kórházból hazaérve egy héttel később már az edzőteremben volt.

"Ez nekem nem okoz problémát. Kicsit nehezebb lesz, ahogy öregszem. A testem nem bocsát meg nekem olyan könnyen, mint egykor. De egyre többet kell edzeni, egyre többet kell ismételni. Erről szól az egész" – árulta el a fittségének titkát is Arnold Schwarzenegger.

A műtétről elmesélte, hogy egy billentyűcserét terveztek nála, de a komplikációk miatt nagyobb beavatkozásra lett szükség. Ez ugyan meglepte, de nem ijedt meg tőle.

"Egy pillanatra aggódni kezdtem, annyira közelgett a Terminátor 6 forgatása, de aztán egyből rájöttem, hogy ez a film jó indok arra, hogy újra formába lendüljek. Rövid idő alatt hazamehettem a kórházból, és mentem is az edzőterembe.

A legtöbb ember a műtétje után túl sokáig henyél"

– mondta a lapnak.

A videókért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!