A „Tavaszi szél” az év klubslágere, és klip is készült hozzá
Zareh Kan, hazánk egyik legnépszerűbb DJ-producere az X-Faktorban megismert Ham Ko Ham közreműködésével feldolgozta az egyik legszebb népdalunkat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 12.Zareh Kan többek között a Minimal Madness bulik rezidense, de fiatal kora ellenére jelentős külföldi karriert is maga mögött tudhat. Bejárta fél Europát, és mérföldkő volt számára a mexikói Dream Festival-on való szereplés, ahol közel tízezer ember előtt olyan ikonikus DJ-k mellett lépett fel, mint Umek, Carlo Lio, vagy Mark Fanciulli… Rövid idő alatt bejárta Magyarország legnívósabb klubjait és fesztiváljait is, több jelentős hazai brand rezidense (INSOMNIA – TRIPPY CAT – MNML CLASSIC).

2017-ben jelölést kapott a Ballantine's Music Awards év felfedezettje és producere kategóriákban.

Dinamikus szettjeivel és hatalmas “oroszlán szívével” hamar belopta magát a közönség kegyeibe, mára hazánk egyik első számú újgenerációs minimal és club house DJ-producere, aki szerint saját zenék nélkül nem lehet igazán közel kerülni a közönséghez.

VIDEÓ: ZAREH KAN – Tavaszi szél (feat. Ham Ko Ham)

„A dal koncepcióját közösen a Gold Record kiadóval találtuk ki. Bár volt már rá példa, hogy két ilyen műfajt, mint a népzene és az elektronikus zene vegyítenek, továbbra is egy izgalmas fúzió. A „Tavaszi Szél” egy mindenki által jól ismert dal, és mindenképpen szerettük volna olyasvalakivel felénekeltetni, aki közel áll ehhez a zenei világhoz és hiteles.

A Ham Ko Ham egyértelmű választásnak bizonyult. Már előtte is volt hasonló koncepciójú számom, a „Bánat Utca”, részben ennek a sikerén felbuzdulva nyúltunk vissza most is a népzenéhez.

Mindemellett reménykedünk abban, hogy az elkészült dal hozzájárul ahhoz, hogy elérhetőbbé tegye az új generáció számára is a magyar zenei kultúrát nem csak itthon, hanem külföldön is” – meséli Zareh Kan.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x