A szüleim túl hangosan szexelnek, lassan már aludni sem tudok tőlük
Mit tehet a gyerek, ha folyamatosan fültanúja szülei szeretkezésének és már egyre jobban zavarja? Tanácsadó válaszol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 14.


Egy 17 éves fiú levélben kért segítséget a The Sun tanácsadójától, Deidre Sanderstől, mert már nem bírja elviselni szülei hangos éjszakai hancúrozásait. A dolog már annyira elfajult, hogy már nem tud tőlük nyugodtan aludni, és attól fél, hogy a kisöccse is meghallja a hálóból kiszűrődő hangokat.

"A szüleim rendszeresen hangosan szexelnek, és már annyira zavar, hogy már aludni sem tudok tőlük. Füldugót teszek a fülembe és olyan hangosra állítom a tévét, hogy elnyomja a hangokat.

Inkább lemegyek az alsó szinten lévő mosdóba, mert kényelmetlenül érzem magam, ha a fenti vécét kell használnom, ami a szüleim szobájához közel van. A kisöcsém a mellettük lévő szobában alszik, már azon is aggódom, hogy egyszer fel fog ébredni a hangokra.

17 éves fiú vagyok. Édesanyámmal jó a kapcsolatom, de nem tudom, hogy beszéljek-e vele erről.

Kényelmetlenül érzem magam, és legszívesebben elmennék itthonról és egy barátomnál aludnék, de nem akarom zavarba hozni őket vagy magamat."

A tanácsadó ezt válaszolta a bizonytalan fiúnak:

"Általában elég zavarba ejtő, amikor rájövünk, hogy a szüleinknek aktív szexuális élete van - de az valószínűleg még rosszabb, ha nem is szexelnek, mert akkor a kapcsolatuk veszélyben lehet.

Ha jól kijössz édesanyáddal, csak mondd meg neki, hogy "nem bírom hallgatni, ahogy te és apa szexeltek, mert kínosan érzem magam tőle". Biztos vagyok benne, hogy halkabbra veszik ezután."

Te mit gondolsz erről? Mit lehet tenni ilyen helyzetben?


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x