hirdetés
super-mairo-lanykeres-1000x583.jpg

A Super Mario játékban kérte meg barátnője kezét a kreatív vőlegény

Volt nagy meglepetés, amikor a leendő menyasszony teljesítette a pályát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 14.


hirdetés

Sok kreatív lánykérésről írtunk már, de szerencsére mindig vannak újabb megmosolyogtató és szívet melengető példák arra, hogy hogyan lehet feldobni ezt a meghitt és emlékezetes pillanatot.

Például amikor egy teljesen váratlan helyzetben kérik meg a szerencsés menyasszony kezét:

Vagy amikor a pár számára legfontosabb emberek körében, egy romantikus ajándék részeként történik az eljegyzés:

hirdetés

De olyan vőlegények is vannak, akik úgy akarják emlékezetessé tenni, hogy heteken át megviccelik a barátnőjüket, mielőtt felteszik a nagy kérdést.

Most a Daily Mail osztott meg egy videót egy igen kreatív lánykérésről. A Jae nevű fiú leültette a barátnőjét, és arra kérte, hogy menjen végig egy pályán a SUper Mario nevű játékban, mert a végén elrejtett számára egy meglepetést. A Maleea nevű lány teljesítette is a feladatot, a pálya végén pedig játékelemek formájában meg is jelent a meglepetés.

Maleea először csak a nevét látta, amin igencsak meglepődött, de még nem sejtette, mi jön ezután. Aztán jött a következő felirat: "szeretlek". Ettől már a körülöttük lévők is elolvadtak. Végül pedig kirajzolódott a nagy kérdés is, vagyis hogy feleségül menne-e a barátjához.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
par_agy_szerelem.jpg

Leendő anyósától tudta meg, hogy egy éve csalja a barátnője

A felszarvazott férfi azonnal kitette a házából a 27 éves nőt és 6 éves gyerekét.
képünk illusztráció, fotó: Unsplash - szmo.hu
2019. november 12.


hirdetés

A Redditten kért néhány napja segítséget egy elkeseredett anya, aki hosszas tépelődés után elmondta a lánya barátjának, hogy a 27 éves nő legalább egy éve folyamatosan csalja. A lánynál jóval idősebb férfi a hír hallatán azonnal szakított a nővel, és kitette a szűrét a lakásából, 6 éves gyerekével együtt. Az eset után a tépelődő anya a beszédes nevű AITA (AmITheAsshole, magyarul: Én vagyok a seggfej?) nevű fórumban kért tanácsot a közösségi oldal felhasználóitól, írja a Daily Mail.

"A lányom mindig is egy ravasz, hidegszívű ember volt, aki folyton kihasználta az embereket, egy fikarcnyit sem törődve az érzéseikkel" - írta azóta már törölt posztjában a confused123456 (összezavarodott123456) néven regisztrált asszony.

hirdetés

A nő szerint ebben az esetben is csak kihasználta a lánya a nála egyébként jóval idősebb férfit, leginkább a pénze miatt.

A tanácstalan anya kezdetben befogadta a lányát és az unokáját. Négy évig éltek nála, mivel a kisfiú apjával soha nem költöztek össze. Csak annyit kért cserébe a lányától, hogy próbáljon kezdeni valamit az életével, és nevelje becsülettel az akkor még kisbabát.

De a lány valójában soha nem is akart munkát keríteni magának, hogy végre a saját lábára állhasson. Ehelyett inkább beleugrott egy kapcsolatba a nála 15 évvel idősebb férfival, aki viszont halálosan szerelmes lett a számító nőbe.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
vladislav-muslakov-CwIU33KGToc-unsplash.jpg

Majdnem belehalt allergiás reakcióiba, miután szexelt a férjével

A 46 éves nő anafilaxiás sokkot kapott. DE inkább az az érdekes, hogy hogyan.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 09.


hirdetés

Egy nő halálközeli állapotba került allergiás reakciói miatt, amit a férjével való szeretkezés után tapasztalt.

A 46 éves nő anafilaxiás sokkot kapott a gyógyszertől, ami férje spermáján keresztül jutott a szervezetébe. Majdnem a szerelem áldozatává vált – írja az American Journal of Medicine.

A nő hasmenéssel, szédüléssel, viszkető kar- és láb-, továbbá súlyos verejtékezési panaszokkal fordult orvoshoz.

hirdetés

Először azt hitték, hogy alacsony vérnyomása miatt vérmérgezésben szenved, ezért infúziót kötöttek be, és különböző antibiotikumokat adtak neki. Azonban a további vizsgálatok kimutatták, hogy allergiás reakció megy végbe szervezetében.

Az orvosok rájöttek, hogy a férjét penicillint tartalmazó antibiotikummal kezelték, amire a nő gyerekkora óta kimutatottan érzékeny volt. Így koncentrálódva pedig még inkább ki volt téve a gyógyszer hatóanyagának.

A nőt a tünetei enyhülései után hazaengedték a kórházból azzal az utasítással, hogy a férje antibiotikum-kúrája lejártával még egy hétig ne éljenek aktív szexuális életet.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
par-kezek-szerelmes-pxhere-1000x667.jpg

„A férjemből nő lett, de így sem hagytam el - ezért tartottam ki mellette”

Már 8 éve voltak házasok, amikor a férfi bevallotta, hogy transznemű és nőként akar élni. Felesége elmesélte, hogy tudta ezt elfogadni, és milyen a kapcsolatuk azóta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 14.


hirdetés

Sok házasságban előbb-utóbb eljön egy fordulópont, ami után másképp működnek a dolgok a felek között, és ami akár egy olyan mélypont is lehet, ahonnan már nincs visszaút.

Egy brit párnál ez a fordulópont azt jelentette, hogy már semmi sem lehet ugyanolyan, mint régen, de mégsem végződött válással a házasságuk. Barbara Hamlin maga mesélte el történetüket a Daily Mail oldalán, amelyből sokan tanulhatnak.

A most 72 éves asszony 49, férje pedig 48 éves volt akkor, amikor kiderült a mindent megváltoztató titok. Akkor már 8 éve házasok voltak Johnnal, akivel az általános iskolában ismerkedett meg, mivel mindketten tanárként dolgoztak ott. Miután a kétgyermekes férfi elvált a feleségétől, összejöttek Barbarával, aki már hamarabb véget vetett korábbi házasságának.

A házaspár évekig boldogan élt együtt, John azonban egy idő után elkezdett gyanús lenni a nő számára.

hirdetés

A szekrényük hátuljában gyakran talált női ruhákat, például miniszoknyát vagy nagyon rövid nadrágot, de arra is volt példa, hogy egy komplett szexi fehérneműkollekció és egy pár fekete tűsarkú cipő került a kezébe. Persze rögtön arra gondolt, hogy a férje megcsalja.

Éppen Kanadában nyaraltak, amikor egyik este, az ágyban fekve Barbara rákérdezett a ruhákra, a férje pedig félénken bevallotta, hogy azok az övéi. Ekkor a feleség legnagyobb döbbenetére kiderült, hogy "a másik nő" valójában maga a férje.

"Sosem gondoltam volna, hogy John nőként akar öltözködni. Annyira féltem attól, hogy megcsal, hogy amikor kiderült az igazság, megkönnyebbültem. De akkor még nem gondoltam arra, hogy ez egy nemátalakító műtéthez fog vezetni"

- emlékezett vissza az asszony.

Elmondta, hogy visszagondolva feltűnt neki néhány nőiesebb tulajdonság Johnnál. Például mindig nagyon szép és ápolt körmei voltak, és szeretett shoppingolni a feleségével. Bár fizikai vonzódás is volt köztük mindig, szellemileg is erősen kapcsolódtak egymáshoz, hasonlóan gondolkodtak. Amikor a férfi bevallotta a titkát, a nő nem érezte úgy, hogy megcsalták volna, csak ledöbbent.

John később elmesélte neki, hogy először 6 éves korában érezte úgy, hogy megnyugtatja, ha női ruhákat visel. Ahogy az érzéseiről beszélt, Barbara rájött, hogy valószínűleg a férje azért nem vallotta be ezeket korábban, mert félt attól, hogy akkor a nő nem akar vele kapcsolatot.

Viszont maga is meglepődött azon, hogy amikor ez az egész kiderült, milyen nyitottan fogadta.

"A szerelmünk mélyebbre nyúlik, mint a nemünk. Lehet, hogy hülyén hangzik, de bizonyos szempontból izgalmas volt, hogy együtt vásároltunk női ruhákat. (...). Meglepetésemre egészen vonzó nőnek öltözve is. Szerintem azért láttam őt így, mert annyira boldognak tűnt, és legbelül még mindig az az férfi volt, akit szeretek. John volt az, akibe szerelmes vagyok, annak ellenére, hogy már máshogy nézett ki"

- írta Barbara.

Az asszonynál nem is volt kérdés, hogy kitart a férje mellett, hiába lett Johnból később Jane. Sőt, mindenben támogatta, hogy szerelme végre az lehessen, aki mindig is szeretett volna. Pedig az nem volt könnyű, amikor a férfi bejelentette, hogy nem csak nőként szeretne öltözködni, hanem hormonterápia és nemátalakító műtét segítségével nővé is akar válni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


hirdetés
baby-holding-human-finger-225744-1000x665.jpg

Hasonmását küldte be az apasági tesztre, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetnie

Hihetetlen trükkhöz folyamodott egy brit tűzoltó csak azért, hogy elbliccelhesse a tartásdíjat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 11.


hirdetés

Nagyon nem fűlött a foga a 33 éves Simon Jordannak ahhoz, hogy tartásdíjat fizessen gyermeke anyjának, így meglehetősen aljas trükkhöz folyamodott: megpróbálta meghamisítani az apasági teszt eredményét. Mindezt úgy, hogy

egyik legjobb barátját. Jason Lee Colest küldte be maga helyett, mivel korban és külsőleg is nagyon hasonlítanak egymásra.

A hasonmás a tűzoltó személyi igazolványával ment be, leadta a mintát, amelyről természetesen megállapították, hogy negatív. Az anya azonban hajthatatlanul bizonygatta, hogy Jordan a gyermek apja, ekkor derült fény az aljas tervre. A két férfi lebukott, és most csalásért állhattak bíróság elé - írja a Sun.

A férfit azután kötelezte DNS-tesztre egy tartásdíj-behajtó cég, hogy nem ismerte el 2016-ban született gyermekét, és édesanyjának egy cent tartásdíjat sem fizetett.

hirdetés

Az anya feljelentette exbarátját, aki jelenleg 16 ezer fontnyi (nagyjából 6 millió forint) támogatással tartozik a nőnek.

A lebukás után mindketten beismerték a csalást. A tűzoltót 12 hónap börtönre ítélték, a büntetés végrehajtását azonban 18 hónapra felfüggesztették. Emellett 200 óra fizetetlen közösségi munkát is el kell végeznie, és természetesen az elmaradott tartásdíjat is rendeznie kell gyermeke anyjával. Tettestársa, Coles hat hónap börtönt és ugyancsak 200 órányi fizetetlen közmunkát kapott.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!