hirdetés
majka.jpg

A nyomorból a sztárságig – Majka életútja egy videóba sűrítve

Hogyan lett Majoros Péter villanyszerelőből Majkává, rap- és médiasztárrá, és közben milyen kanyarokat vett az élete és pályafutása? Többek között erről tudunk meg érdekességeket a THEGG YouTube-csatorna videójából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 03.


hirdetés

Majka 2002-ben az RTL Klub Való Világ című valóságshowjában lett egycsapásra az ország egyik kedvence, később tévés és rádiós műsorvezető, zenész, hivatásos prókerjátékos, nem mellesleg boldog családapa.

A THEGG YouTube-csatorna legutóbbi videójában bemutatta, milyen út vezetett a sztárságig, és mi történt Majkával a Való Világban való befutása óta.

Az ózdi Majoros Péter finoman szólva is balhés gyerek és tinédzser volt: kicsiként folyamatosan kisebb-nagyobb balesetekbe került vakmerősége miatt, míg kamaszként rossz társaságba keveredett, később a cigit, az alkoholt, sőt bizonyos kábítószereket sem vetette meg. Kitörési lehetőségként szakmát tanult, villanyszerelő lett. A Való Világba hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett, oda eredetileg egy barátja akart bekerülni.

A stáb azonban hamar meglátta a lehetőséget a fiatal borsodi srácban, aki végül nem sokkal maradt el a játékot megnyerő szerény figura, Szabi mögött. Ám stílusa miatt ő volt az, aki azonnal lehetőséget kapott, hogy a VV2 kísérőműsorát, majd más produkciókat is vezessen.

Szegény ózdi villanyszerelőből így lett az ország egyik legismertebb arca, akinek tévés fizetése és szponzori szerződései miatt többet nem kellett anyagi gondokkal küszködnie.

hirdetés

Simulékony személyiségnek azonban soha nem lehetett nevezni. Egy idő után összekülönbözött az RTL-lel, és a Viasathoz igazolt, ahonnan azonban hamarosan szintén továbbállt a nagy konkurens TV2-höz. 2010 óta a csatorna különböző produkcióiban látjuk, miközben egy időben a rádiózást is kipróbálta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
top10-mesterlovesz.jpg

A világ 10 leghalálosabb mesterlövésze, akiktől minden ellenség retteghetett

Amerikai, sri lankai, kínai és orosz lövész is szerepel a listán. Mindegyikük fontos szerepet töltött be, ijesztően pontos célzási képességekkel voltak megáldva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 30.


hirdetés

Nevük nem mindig ismerős, a történelemkönyvekben jellemzően nem ők szerepelnek, de nélkülük sokszor máshogy alakultak volna nagy háborúk végkimenetelei is.

A mesterlövészek speciális feladatot látnak el. Különleges kiképzésükkel és fegyvereikkel, halálos pontossággal, nagy távolságokból képesek végezni az ellenséggel.

Egy háborúban feladataik közé tartozik a felderítés, fontos célpontok likvidálása vagy épp végeznek mindenkivel, amikor csak adott a lehetőség. Puszta jelenlétük is félelmet kelthet az ellenség soraiban, főleg ha olyan legendás alakokról van szó, mint a listán szereplő emberek.

A Tízes lista YouTube-csatorna legújabb videójában a világtörténelem 10 legpontosabb és leghalálosabb mesterlövészét szedte össze.

A történelem 10 leghalálosabb mesterlövésze

A mesterlövészek speciális feladatot látnak el. Különleges kiképzésükkel és fegyvereikkel, halálos pontosággal, nagy távolságokból képesek végezni az ellensé...

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
maffiavezerek.jpg

A 10 leghatalmasabb maffiavezér, akik közül néhányan máig szabadlábon vannak

Mindegyikük története megér egy misét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.


hirdetés

Al Capone, Pablo Escobar, El Chapo - csak néhány jól ismert név a maffiavilágból. Ők is a leghatalmasabb vezérek közé tartoznak, akik bűnszervezetek élén építettek ki hatalmat és szereztek hírnevet.

A Tízes lista YouTube-csatorna most a 10 leghatalmasabb maffiavezért mutatja be új videójában.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
micimacko-Copy.jpg

10 rajzfilm, amit betiltottak más országokban

Mi volt a baj Micimackóval? Mi volt a bűne Peppa Malacnak? Néha furcsa politikai ok, néha a gyerekeknek szóló mesében felbukkanó véres jelenetek miatt űzték őket el a képernyőkről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 27.


hirdetés

Ezen a listán olyan sorozatokról lesz szó, amik Észak-Amerikán kívül kevés helyen mennek már a TV-ben. A tiltás nem mindig jelenti ugyanazt. Van, amit teljesen kitiltottak, de párat ezek közül egyszerűen csak nem sugároznak már egyes országokban.

Mi volt a bűne Peppa Malacnak? Mi volt a baj a Tündi Bündi barátokkal? Miért nem volt megfelelő Micimackó? Hogy került le a képernyőről a Lármás család?

VIDEÓ: Top 10 rajzfilm, amit betiltottak más országokban

Milyen trükköt vetettek be a Trónok harca vagy a Harry Potter forgatásán? Kiderül a videóból!

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
hide-the-pain-harold-pamkutya-interju.jpg

Hide The Pain Harold: „Megláttam az első mémeket, és az egy borzasztó, ijesztő élmény volt”

Arató András, a magyar mémhős Pamkutyáéknak mesélt arról, hogyan lett egy csapásra népszerű az egész világban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 30.


hirdetés

A PamKutya YouTube-csatorna új videójában Hide The Pain Harold, azaz Arató András volt a vendégszereplő.

Pista és Béla, vagy igazi nevükön Norbi és Márk a magyar mémhőssel forgattak több karanténos reklámvideót is, amit most a nézőknek is bemutattak.

Ezekben a fiúk különböző módokon segítik a férfit a koronavírus-járvány idején, például bevásárolnak, gyógyszert visznek neki, vagy csak videóhíváson keresztül beszélgetnek vele, hogy ne érezze magát egyedül.

Majd egy hosszabb, a koronavírus miatt csak videóhívásos interjút készítettek Arató Andrással, aki a róla készült stockfotókkal vált világhírű mémmé.

A vloggerek arról faggatták őt, hogyan indult be "netes" karrierje, hogyan fogadta a hirtelen jött ismertséget, és milyen más lehetőségeket kapott ennek köszönhetően.

hirdetés

Találkoztunk Hide the Pain Harolddal ! Pamkutya

Ez a videó a Coca-Cola támogatásával jött létre. Találkoztunk Hide the Pain Harolddal, aki a világ egyik legnépszerűbb mémje! INSTAGRAM: http://www.instagram...


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!