hirdetés
1-36.jpg

A nő, aki szerelmes a szerelembe – Jennifer Lopez 50 éves

Ő az, aki mindig meglep minket, és akiből talán nem néztük volna ki, milyen komoly drámákkal kellett megküzdenie a fél évszázad alatt.
Kép forrása: Instagram - szmo.hu
2019. július 24.


hirdetés

Na és persze azt sem néztük volna ki belőle, hogy 50, JLo ugyanis az utóbbi években igazi vizuális megújuláson esett át, köszönhetően kitartásának (na meg feltehetően a személyi trénerének és dietetikusának). De azért híres hátsóján, helyes arcán és millió dolláros mosolyán kívül mást is letett az asztalra, sőt, az élete is meglehetősen fordulatos. Ő maga inkább sajnálja, hogy túl sok mindent tud róla a nyilvánosság. Élete egy-egy periódusában akkor is a címlapokon szerepelt, amikor legszívesebben egy barlang mélyére bújt volna. Összegyűjtöttük a vele kapcsolatos legérdekesebb tényeket.

Előszeretettel hívja vissza az exeit

Lopez egy 2015-ös show-műsorban arra a kérdésre, hogy összejött-e már valaha egy exével azután, hogy nyilvánosan szakítottak, igennel válaszolt, ám amikor a műsorvezető megkérdezte, Ben Affleckről van-e szó, azt felelte: "Nem, erre nem szeretnék válaszolni.", ami a figyelmes szem számára inkább tűnt igennek. Casper Smarttal például 2011-től 2016-ig volt együtt sok megszakítással, egészen addig, amíg jelenlegi szerelme, Alex Rodriguez be nem lépett a képbe.

Szerelmes a szerelembe

Az énekes-színésznő híres arról, hogy nem húzza az időt, ha egy párkapcsolatról van szó. Puff Daddy-vel, azaz Diddy-vel járt például 1999-től 2001-ig, de második férjét, Chris Juddot már 2000-ben megismerte a "Love Don't Cost a Thing" forgatásán. 2001-ben már össze is házasodtak, nem sokkal a rapperrel való szakítása után. Ben Affleck összetörte a szívét 2004-ben (a színész nem sokkal az esküvő előtt bontotta fel az eljegyzést, állítólag ő volt a legnagyobb szerelme), de hat hónappal ezután JLo már Marc Anthonyval állt az oltár előtt. Olyannyira fontos számára a szenvedély, hogy alig van olyan dala, ami ne a szerelemről szólna.

hirdetés

Édesanyja kaszinózik

Manapság már viccet csinál belőle, hogy anyja, Guadalupe Lopez imád kaszinózni, de egy időben igyekezett ezt titkolni a nyilvánosság elől. Lopez-mama egy alkalommal például 2.4 millió dolláros jackpot tulajdonosa lett egy szerencsekerék játékgépen. A dolog iróniája, hogy anno Lopez és Affleck szakításának egyik oka állítólag az volt, hogy a színész szerencsejáték-függő.

Az apja szcientológus volt

Ráadásul nem olyan szerencsés, mint az édesanyja, mert a kétes hírű egyház dollármilliókat húzott ki a zsebéből. Jelenleg már nem tag, öt éve a színét sem látták a szcientológusok, de nem tudni, talpra állt-e anyagilag, és hogy a sztár támogatja-e őt (a szülők elváltak).

Nem mindig volt ilyen karcsú

Pályája elején Lopez táncosnőként dolgozott és bizony jóval kerekdedebb volt, mint manapság. A körülötte dolgozó szakmai team több tagja is azt tanácsolta neki, hogy fogyjon, de ő nem volt hajlandó, mert elmondása szerint az már nem önmaga lett volna. Ráadásul még a menedzserét is kirúgta, aki szintén fogyásra biztatta. Az utóbbi időben mégis a karcsúság mellett tette le a voksát.

Sosem iszik alkoholt

Noha az énekesnő igazi partiarcnak tűnik, csakis alkoholmentes italokat fogyaszt, mert az alkohol szerinte nem tesz jót a bőrnek. Csakis jeles eseményeken emel italt a szájához, bevallása szerint akkor is csak a koccintás miatt.

Komoly szorongásai voltak a Marc Anthony-tól való válása után

Igaz szeretet című könyvében leírja Lopez, hogy egy forgatáson előjött pánikroham ébresztette rá, nem bír tovább együtt lenni harmadik férjével. Nagy döntés volt, mert hét éve voltak együtt és egy ikerpárt neveltek, mégis meglépte. Az utána következő hónapokban mély hullámvölgybe került, önbizalomproblémákkal is szorongásrohamokkal küzdött. Louise L. Hayt, az Éld az életed! című önsegítő bestseller szerzőjét is felkereste segítséget kérve.

Golden Globe-ra is jelölték

A Dalok szárnyán című, 1997-es életrajzi film főszerepéért Golden Globe-ra jelölték Lopezt, akinek egyébként színészi képességeit is dicséri a szakma, bár nyilván zenei teljesítményét ismerik el jobban. Filmográfiája elég izgalmas: dolgozott Steven Soderberggel (Mint a kámfor), Matthew MacConaughey-vel (Szeretném, ha szeretnél), Kevin Smith-szel (Apja lánya), Jane Fondával (Anyád napja), valamint Robert Redforddal és Morgan Freemannel is Lasse Hallström filmjében (Befejezetlen élet). Legközelebb Owen Wilson oldalán láthatjuk majd a Marry Me! című romantikus komédiában.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
szaboistvan2.jpg

Szabó István nem veszi át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját

Az Oscar- és Kossuth-díjas rendező kitüntetését többen kritizálták ügynökmúltja miatt.
MTI - szmo.hu
2020. február 26.


hirdetés

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját - derül ki az egyesület elnökségének szerdai közleményéből.

A Magyar Filmakadémia Egyesület tiszteletben tartja és tudomásul veszi

Szabó István filmrendező döntését, hogy nem veszi át az életműdíjat

- olvasható a közleményben.

Döntéséről Szabó István szóban tájékoztatta a Magyar Filmakadémia Egyesületet.

hirdetés

Szabó István kitüntetését a közelmúltban többen kritizálták az Oscar- és Kossuth-díjas rendező ügynökmúltja miatt.

A Magyar Filmakadémia január végén hozta nyilvánosságra, hogy Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly, Pécsi Ildikó színészek és Szabó István rendező pályáját életműdíjjal jutalmazza; az ünnepélyes díjátadó a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlén pénteken lesz a Pesti Vigadóban.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
dalfutar-Copy.jpg

Puskás Petiék dala, az „Érted” lett a 2020-as Sziget himnusza

A dalt Hajós András Dalfutár című műsorában készítették.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 26.


hirdetés

Puskás Petiék dala, az "Érted" nyerte el a Sziget tetszését, így ez lehet az idei fesztivál hivatalos himnusza.

A dalt Hajós András Dalfutár című műsorában készítették, és a Sziget döntött.

"A döntés megszületett, a #Sziget2020 himnusz megérkezett! Hatalmas köszönet az alkotóknak és Dalfutár csapatának!"

- írták a Facebook-oldalukra.

Zeneszerző: Puskás Peti

hirdetés

Szövegíró: Süveg Márk Saiid

Producer: The Qualitons

Énekes: Papp Szabi

Hajós András a Facebook-oldalán örült a hírnek: "Megszületett a döntés, ezzel a Dalfutár3 egyik célja teljesült: megvan a 2020-as Sziget Himnusz. Köszönjük a bizalmat, izgalmas feladat volt szerzőinknek és a műsor készítőinek is!"

Puskás Peti a a 24.hu-nak azt mondta:

"Megtudtam, hogy az “Érted” lett az idei év Sziget himnusza, amit a Dalfutárban írtunk Saiid-dal, a Qualitons-szal és Papp Szabival, úgyhogy nagy boldogság van!!!!"

VIDEÓ: A Dalfutárban készült "Érted" című dal

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
1-20.jpg

A szürke ötven árnyalata írójának új regényéből is film készül

A mamipornó filmváltozatának hatalmas rajongótábora volt - vajon ennek is az lesz? A sztori megint romantikus.
fotó: - szmo.hu
2020. február 27.


hirdetés

E. L. James tavaly áprilisban megjelent, Mister című könyvét ugyanaz a stúdió tervezi megfilmesíteni, amely A szürke ötven árnyalatának három részét vitte vászonra. Újra összeáll a nyertes csapat, hiszen a három film együtt több, mint 1,3 milliárd dollár bevételt csinált a stúdiónak, amiből persze az írónő is bőven részesült, hiszen ő maga is producere volt a filmeknek.

A hírek szerint James az új alkotásnak is producere lesz, és ma jelentették be, hogy aláírták a szerződést a könyv jogainak megvételéről. A Mister kilenc hétig volt a New York Times bestseller listáján, és eddig 33 nyelven jelent meg. Mindenképp sikernek minősül a könyv, még ha nem is szólt akkorát, mint elődjei. És persze az írónőnek valószínűleg élete végéig nem kell kiadóknál kilincselni, ha meg akarja jelentetni valamelyik új könyvét.

A főszereplőkről még nem tudni semmit, de biztosak lehetünk benne, hogy ismét különleges karizmájú sztárokkal élvezhetjük a szintén romantikus történetet. A sztori szerint Maxim egy gazdag arisztokrata család sarja, aki csak élvezi az életét, amíg egy tragédia folytán meg nem örököli a nemesi címet - és minden nehézséget, ami ezzel jár. Egy új bejárónőt fogad magához, amivel el is indul a romantikus sztori, a többit pedig el is tudjuk képzelni.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
kiralylinda.jpg

Klippremier: Lángra gyúl – Király Linda és DR BRS új dalától garantáltan romantikus lüktetésbe kerülsz

A különleges hangú énekesnő és szerelemdoktor zenész egy igazi klasszikust öltöztettek modern ruhába.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 26.


hirdetés

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője és a szerelemdoktor egy igazi klasszikust öltöztetettek modern ruhába. Király Linda és Béres Atka Minnie Riperton „Loving You”-ját értelmezte újra „Lángra gyúl” címmel.

Az ötlet a slágergyáros DR BRS fejéből pattant ki, Linda pedig azonnal igent mondott a kollabra, hiszen az énekesnő mindig is imádta Minnie Riperton klasszikusát. Sőt, egy fontos emléke is társul hozzá: amikor gyerekkorában ezt a számot énekelte, akkor tudatosult benne, hogy magabiztosan szól a fejhangja, sőt, az üveghang sem okoz neki problémát.

„A „Lángra gyúl” mindenkihez szól, aki valaha volt már szerelmes, és érezte, milyen, amikor egy kis szikrából nagy románc születik. Szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon – ez a felvétel erről szól, de persze táncolható, feel-good hangulatban.

– mondta a két előadó.

DR BRS neve mára összefonódott a régóta jól ismert dallamok feldolgozásával: a „Hol van az a lány” felújított változatát már 35 milliószor játszották le a YouTube-on, a Király Viktorral közös „Tűzvarázsló” újrahangolása pedig azonnal rádiós kedvenccé vált, és azóta szintén sokmillióan kattintottak rá a videómegosztón.

hirdetés

Király Linda az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, 2003-ban szerzett ismertsége óta világszínvonalú projektekben jelenik meg szerzőként és előadóként is. Olyan neves producerekkel dolgozott együtt, mint Mousse T., Rodney Jerkins, Diane Warren, Denzel Foster, Bob Sinclair vagy Presser Gábor, akivel első magyar felvételét, a „Szerelem utolsó vérig” című slágert készítette.

Béres Atka nem csak a dalok leporolásában nagy mester, de fontos alakja a budapesti belvárosi éjszakának is. Rapper karrierje mellett dj és producer is, sőt, alapítóatyja a népszerű Rock The City bulisorozatnak, ami évek óta táncoltat meg hetente többezer embert a klubokban.

A kollaborációhoz egy imádnivaló, retró hangulatú videóklipet is forgattak, amit Závodi Marcel rendezett. Van benne minden, ami egy bulizós kisfilmhez kell: tánc, fiatalság és nosztalgikus diszkó-görkori!

A „Lángra gyúl” lehet a következő nagy durranás, amit minden korosztály fújni fog.

VIDEÓ: DR BRS x Király Linda - Lángra gyúl

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!