hirdetés
A megcsalt menyasszony a vőlegény üzeneteit olvasta fel az esküvői fogadalom helyett
És boldogan, éltek, amíg... ja nem.
Humanity World, fotók: Pixabay - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

A Humanity World számolt be az esetről, amit igyekeztünk lenyomozni, de gyanús, hogy csak újságírói fantázia eredménye. Eszerint ahelyett, hogy elmesélte volna, miért szeretett bele az előtte álló férfiba, a menyasszony az esküvőn hangosan felolvasta azokat a bizonyító sms-eket, melyeket a vőlegénye a szeretőjének írt. A története vírusként terjedt, s ma már ő maga is szívesen elmeséli, miért hozta meg ezt a kíméletlen döntést.

Casey remegve állt az oltárnál élete - elvileg - legszebb perceiben,családja és barátai előtt. Azt senki sem sejtette, hogy épp előttük fog vége szakadni a hat éve tartó kapcsolat. A Whimn nevű oldalnak a lány elmesélte, hogy előző este a barátnőivel lazult egy hotelszobában, amikor a telefonja rezegni kezdett, jelezve, hogy kapott egy csomó üzenetet.

Amikor ránézett a mobiljára, azt látta, hogy egy sor képernyőfotót küldött neki valaki egy ismeretlen számról. Mindegyiken beszélgetést olvashatott a vőlegénye és egy nő között. "Én nem mennék hozzá - írta az ismeretlen. - Hát te?" Az üzenetek mellett közös szelfiket is küldött az idegen a pasiról és a szeretőjéről.

Casey először nem tudta, mit csináljon. "Minden szó egy késszúrás volt a szívembe, az esküvőm pedig pár órányira volt. Hogyan mondhatnám le, amikor már mindenki odautazott a helyszínre és mindent kifizettünk?" Másnapra a jövendőbeli feleség meghozta a döntést: nagy változtatások nélkül le fog menni az esküvő.

Ha kíváncsi vagy, mi történt ezután, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Annyira kicsi lett a netről rendelt ruha, hogy a modell bugyija is kilátszott belőle
A nő le is fotózta magát a már túlságosan is kihívó ruhában, így kérte számon a webshopot, ahonnan rendelte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 10.Aki rendelt már az internetről bármilyen ruhaneműt, pontosan tudja, hogy ez milyen rizikós tud lenni. Az már alapból nagy kockázat, hogy nem tudjuk felpróbálni, megnézni magunkat benne, meggyőződni róla, hogy jól áll-e, mielőtt megrendeljük, de leginkább a méret miatt kell aggódnia, ugyanis azok sokszor teljesen mások, mint amit megszoktunk. Ami például a hazai plázák butikjaiban M-es méretnek számít, az mondjuk egy külföldi webshopban már XL-es nagyságú. Vagy éppen az a probléma, hogy a szokásos méretünkben rendeljük meg a ruhát, aztán amikor megjön, azzal szembesülünk, hogy a fejünkön sem tudjuk áthúzni.

Hasonló eset történt most egy modellel, aki a netről rendelt magának egy ruhát. Egy fényes, aranyszínű dresszt választott, aminek a dekoltázsa is igencsak kivágott, és alul is sokat mutat a lábakból. Persze Rhian Sugdennek nem kellett amiatt aggódnia, hogy nem fog jól állni rajta, hiszen fehérneműmodellként fantasztikus alakja van, mégis alaposan meglepődött, amikor felhúzta a várva várt ruhadarabot.

A termék ugyanis enyhén szólva kicsi volt rá. Olyannyira, hogy még a bugyija is kilátszott belőle a has alatti szexi kivágásnál.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szenvedélyesen csókolózott saját húgával egy youtuber – kiverte a biztosítékot követőinél
Chris Monroe eddig is feszegette a határokat csínytevéseivel, ezúttal azonban túllőtt a célon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 10.A PrankInvasion nevű YouTube-csatornán egyébként hemzsegnek a csókolózós csínyekre épített videók.

Chris Monroe hol idegen párok egyik tagját kapja le, hol testvére barátnőjével csókolózik, a tárház szinte végtelen. Még egy oktatóvideót is összeállítótt a témáról.

Hogy a viccesnek szánt felvételek mennyire vannak előre megrendezve, az más kérdés, ám az biztos, hogy a legutolsó példány mély felháborodást keltett a komment szekcióban.

Chris legutóbbi videóját az otthonában vette fel, ahol a felvételek tanúsága szerint megkérte féltestvérét, Kaitlyn O'Connort, hogy játszzon vele egy játékot, és ha veszít, csókolózniuk kell.

Az akció előtt családi képeket is mutat, hogy demonstrálja a közös vérvonalat, illetve arról is beszél, hogy ez a tett valójában még őt is zavarba hozza.

Mindenesetre a húg beleegyezik a játékba és a csók ideje is eljön - egészen pontosan háromszor kezdenek csókcsatába.

A felvételt két és fél hét alatt több mint 2,5 millióan tekintették meg és sokaknál kiborult a bili.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz a következő oldalra!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
A 39 éves édesanya fia legjobb barátjához megy feleségül, aki 20 évvel fiatalabb nála
A háromgyermekes nő akkor ismerte meg jövendőbelijét, amikor a fiú még csak 11 éves volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 10.Több mint 20 évvel fiatalabb vőlegénye van a 39 éves Jaimee Brownnak, aki ráadásul fia legjobb barátja.

A Kentucky államban élő amerikai nőnek három gyermeke van, köztük a 16 éves Jaice, aki révén megismerkedett jövendőbelijével. Chase Gabbard még csak 11 éves volt, amikor Jaice-szel szoros barátságot kötöttek, így ismerték meg egymást a fiú anyjával. Hat évvel ezelőtt kerültek közelebb egymáshoz, amikor a kamaszfiú elkezdett futni Jaimee-vel, hogy segítsen neki lefogyni. Amikor rájött, hogy vonzódik hozzá, egyszer megcsókolta a nőt, és mivel érzései viszonzára találtak, járni kezdtek.

"Fogalmam sem volt, hogy Chase érez valamit irántam és az én érzéseimről sem, amíg meg nem csókolt. Nagy sokk volt, de azóta elválaszthatatlanok vagyunk"

- mondta Jaimee.

Mivel három gyermeke van, az volt számára az első, hogy ők elfogadják a kapcsolatukat. Legnagyobb örömére egyiküknek sem volt problémája vele, még fia is örült anyja és legjobb barátja szerelmének.

A kapcsolat már olyannyira komoly a 39 éves anya és a 18 éves fiú között, hogy alig két hónap járás után már az eljegyzés is megtörtént, a házasságra pedig csak azért nem került még sor, mert Jaimee papíron még házas, és előbb hivatalosan is el kell válnia volt férjétől. Az esküvőt azonban ennek ellenére már szervezik, már a fogadalmukat is megírták.

A nő azt is elárulta, hogy Chase az első, igazi eljegyzés után még több mint 300 alkalommal megkérte a kezét, nagyjából minden nap. Volt amikor csak úgy előállt a kérdéssel, de olyan is, hogy ketchuppal "írta le" a tányérra, hogy szeretné elvenni a szerelmét.

"Szeretem Jaimee személyiségét. Rögtön tudtam, hogy feleségül akarom venni. Sok mindent szeretek benne, például a jó humorát, azt, hogy nem hagy ellustulni és még sok mindent mást" - mondta a 18 éves Chase.

Fabulous on Twitter

Married mum-of-three reveals she's engaged to her son's teenage best friend https://t.co/Zr4X7XkxwF

Ha kíváncsi vagy, mit gondol a pár a nagy korkülönbségről, és hogyan reagálnak az emberek a kapcsolatukra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Menyasszonyi ruhában könyörgött a vőlegény exe az esküvőn, hogy fogadja vissza a férfi
A kínos jelenetet ráadásul le is videózták, már szinte az egész világ láthatta a kétségbeesett volt barátnő siránkozását.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 10.Egészen elképesztő jelenet zajlott le egy esküvőn Kínában. A vőlegény éppen meg akarta csókolni a menyasszonyt, amikor megjelent mellettük a férfi volt barátnője, aki teljesen tönkretette a meghitt pillanatot.

A nő ugyanis fehér esküvői ruhában jelent meg a ceremónián, ráadásul egyáltalán nem zavarta, hogy exe éppen most vesz el egy másik nőt, sírva könyörgött neki, hogy fogadja őt vissza. Térdre ereszkedve kiabálta, hogy "az én hibám volt, ne vedd feleségül őt", majd újra és újra kért egy második esélyt.

A nő kétségbeesetten kapálózva próbálta karon fogni volt szerelmét, aki mindannyiszor dühösen lerázta magáról, és inkább újdonsült feleségét próbálta nyugtatni. Az ifjú ara ugyanis láthatóan lesokkolódott férje volt párja láttán, pláne amit művelt a szeme láttára, a saját esküvőjén. Végül annyira bedühödött, hogy még a férfi kezét is lerázva megfogta a ruháját és lelépett. A vőlegény utánaindult, maga után hagyva a földön ücsörgő, zokogó exét, aki a tenyerébe temette az arcát a sikertelen akció után, amit pechjére videóra is vettek.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x