hirdetés
megcsalas1.jpg

A megcsalt félnek is döntést kell hoznia – hogyan tovább a hűtlenség után?

A hűtlenség egy döntés, amit csak az egyik fél hoz meg, azonban az odavezető út lerakásában, és az azon történő dagonyázásban mindkét fél felelős.
Laskai Nelli cikke a Boldognak lenni blogon, Fotók: pixabay, pexels - szmo.hu
2019. augusztus 03.


hirdetés

Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből.

A kérdést megvizsgálhatjuk a hűtlen és a megcsalt fél nézőpontjából, és persze a szerető oldaláról is, de arra ebben az írásban most nem térek ki. A hűtlen fél valószínű, hogy egy ideje már hiányban él, de vagy nem tudja, vagy nem meri kommunikálni a vágyait a társának.

Az is lehet, hogy kommunikálja, azonban nem úgy, amiből a társa megérti őt, de az is lehet, hogy olyan stádiumban van a kapcsolatuk, hogy az egyik fél igénye semmilyen módon nem érdekli a másikat.

Mit tehet a hűtlen fél, ha válni nem akar, de nem szeretne a régi szokások szerint benne maradni a kapcsolatban?

A hűtlenség tényéről vagy tud a társ, vagy nem, de a hűtlen félnek döntést kell hoznia, ha nem akarja a kettős életet tovább élni, és szeretne tiszta viszonyokat maga körül.

Dönteni arról, hogy valóban a házastársát akarja, és elengedi a szeretői viszonyt annak érdekében, hogy helyrehozza, illetve átprogramozzák a társával a házasságukat és új fejezetet nyithassanak a saját kapcsolatukban.

Ez sokszor fájdalmas időszak, lemondásként élheti meg. Lemondani arról, ami jelenleg az egyetlen erőt adó terület az életében.

Viszont, ha nem a hiányra koncentrál valaki, hanem a nyereségre, akkor láthatja, hogy még csak nem is a házastárs miatt kell lemondania a szeretőről, hanem saját maga miatt: a célja, hogy nyugodtabban, tiszta lelkiismerettel, hazugságok nélküli, megbecsült kapcsolatban éljen, és ne csapjon be senkit: se önmagát, se a szeretőjét, se a társát. Ha a döntés megszületik, utána melót kell tenni abba, hogy megtanuljanak a társával azonos nyelven beszélni s érdeklődéssel fordulni egymás felé, hogy kielégítő legyen a kapcsolatuk – minden szempontból, és mindkettejük számára.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
84b47ca54796337231ff834e72f8-1590149.jpgd_.jpg

A nászútjukon egy sms-ből tudta meg a feleség, hogy újdonsült férje szeretőt tartott

Évekkel ezelőtt történt a viszony, amire a lehető legrosszabbkor derült fény.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 29.A pár alig három napja volt nászúton Olaszországban. A menyasszony elárulta a Mirrornak, hogy hónapokon át tervezte a „tökéletes” utazást, miután kimondták a boldogító igent. A lány elismerte ugyan, hogy az eljegyzés után volt egy kemény összezördülésük, de aztán „visszajöttek a szakadék széléről”, és már azt hitte, minden szép és jó. Így aztán nagy volt a meglepetése, amikor meglátta az ominózus üzenetet.

Az üzenet egy számára teljesen ismeretlen nőtől származott. Először azt hitte, hogy szemét, éppen törölni akarta, amikor rápillantott az első mondatra: „Három hónapig együtt aludtam Harry-vel”.

Ahogy jobban megnézte, rájött, hogy az üzenetet két évvel korábban küldték, csak ő nem vette észre. Az üzenet küldője azt állította, hogy egy bárban találkozott a férfival, és mivel azt hitte, hogy szingli, randevúzni kezdett vele.

Az idegen nő szerint a férfi csak néhány találka után vallotta be az igazságot, de ennek ellenére folytatták viszonyukat és csak akkor szakított vele, amikor a férfi és kedvese eljegyezték egymást.

A feleség ezután szembesítette férjét kellemetlen múltjával, aki könyörgött: adjon neki még egy lehetőséget, mert csupán eltévelyedett, és rájött, hogy ami kettejük között van, az az igazi. Felesége végül nehéz szívvel, de megbocsátott neki.


KÖVESS MINKET:hirdetés
lace-768476_1920.jpg

Óriási vitát kavart az örömanya, aki merészen kivágott ruhát venne fel a lánya esküvőjére

Miután a nő felfedte, milyen szettben szeretne tündökölni lánya nagy napján, a kommentelők alaposan rászálltak.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. július 27.Az a pillanat, amikor egy pár hivatalosan is összeköti életét, nemcsak az ifjú házasoknak "nagy nap".

Hanem legalább annyira az őket felnevelő szülőknek - az örömapáknak és örömanyáknak.

Ilyenkor nem igazán jutna eszünkbe, hogy az anyuka el akarná lopni a show-t és azt szeretné elérni, hogy öltözetével minden szempárt magára csábítson.

Egy névtelen szülőt azonban mégis ez a vád érte: a nő valószínűleg hamar megbánta, hogy megosztotta a nagyvilággal, milyen ruhát szeretne felvenni lánya menyegzőjén.

Nos, ha örömanya-szettekre gondolunk, általában pasztell vagy krémszínű, elegánsan visszafogott ruhát jelennek meg lelki szemeink előtt. Ezé a hölgyé nem pont ilyen, ezért kapott is hideget, meleget.

Márpedig az is teljességgel elképzelhető, hogy az anya valóban csupán csinos szeretett volna lenni, ezzel is megadva a tiszteletet szeretett gyermeke örömének.

"Ez a ruha tökéletes!!! Alig várom, hogy viselhessem a lányom esküvője napján"

- írta a rendelős oldal profilján közzétett posztjában, melyben mutatott egy fotót is a ruhakölteményről.

Az 5 csillagos értékelés képernyőképe és a ruha képe is egy "weddig shaming" - vagyis az esküvők piszkos kis háttértitkait is kitárgyaló és örömmel kritizáló - csoportban landolt, ahol nem fogadták túl jól.

Közel 200 ember kommentelt és a vélemények zöme azt hangoztatta, hogy a ruha illetlen választás erre az alkalomra.

Ha kíváncsi vagy a ruhára és a kommentekre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
megcsal-tinder-hazaspar.jpg

Összefutott egy házaspár a Tinderen - csakhogy egyikük se tudta, hogy a másik fent van

Hát...legalább a Tinder is észrevette, hogy összeillenek.
Independent. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 26.Egy 32 éves, alig több, mint egy éve házas férfi osztotta meg az egyszerre vicces és kínos sztorit a Reddit nevű közösségi oldalon, ahol bárki névtelenül kérhet tanácsot a többi felhasználótól.

"A feleségem 29 éves, én 32 vagyok. Három éve épp a Tinderen jöttünk össze, nagy szerelem volt, hamar összeköltöztünk, 14 hónapja vagyunk házasok. Monogám a kapcsolatunk, természetesen. És szerintem boldogok is vagyunk."

Igen ám, de a feleség gyakran utazik üzleti utakra, hétvégékre, 2-3 napokra. Az unatkozó férj - legalábbis azt állítja, unalomból tette - pedig otthoni magányában úgy döntött: újra letölti a Tindert, hogy szórakozzon egy kicsit, és emlékezzen a régi, szép, kalandos időkre - persze csak online.

"Nézegettem a lányok fotóit, egyszer csak hoppá...meglátom a feleségemét. Nem hittem a szememnek. Valaki ellopta a fotóját? Rámegyek az adatlapjára - nem, ez ő. Akkor egy barátnője használja a profilját helyette? Kíváncsiságból jobbra húztam, erre ő is engem. Szóval a Tinder kidobta, hogy összeillünk. De innentől megmerevedtek az álláspontok, egyikünk se írt rá a másikra."

A fiatal férj kétségbeesetten kérdezte a Reddit többi felhasználóját: most mit csináljon? Hogyan vonja kérdőre a feleségét, úgy, hogy közben ő maga is nyakig sáros?

A válaszokért, kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
par-szerelem-csok-napsutes-pxhere-1000x627.jpg

7 tipp, hogyan szeretkezzetek a pároddal nyáron a fullasztó kánikulában

Nem kell lemondani a szexről, csak azért, mert a hőség miatt nincs erőtök és kedvetek együtt izzadni. Sőt, még élvezetesebbé is tehetitek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 24.Tombol a nyár és a kánikula, ilyenkor pedig sokszor még az olyan mindennapos tevékenységek is nehezebben mennek, mint az alvás, a bevásárlás, a munkahelyre vagy onnan hazautazás, de még a szex is. Természetes, hogy ilyenkor elmegy a kedved attól, hogy összeragadj a pároddal, mivel amúgy is izzadtok a nagy melegben, hát még ha az ágyban mozogtok is...

De a vágy attól még nem tűnik el, ezért nem lemondani kell a szeretkezésről, csak máshogy kell csinálni, amikor ilyen fullasztó hőség van.

A Metro szakértők tanácsait gyűjtötte össze ezekre az időkre:

1. A jégkocka a barátotok

Remekül tudjátok magatok hűsíteni a forró pillanatokban, ha jégkockával "kenegetitek" egymást és magatokat. Ez nemcsak kellemesebbé teszi a belső hőérzeteket, de izgató is lehet, ha például a szátokba teszitek a jégkockákat. Csak ne felejtsétek el újratölteni a jégkockatartót, ha végeztetek.

2. Szabaduljatok ki a hálóból!

A hálószoba a legmelegebb helyiség a házban a kánikulában, főleg ha az emeleten helyezkedik el. A szakértők ehelyett inkább a konyhát javasolják, ami rendszerint hűvösebb, de a fürdőszoba is jó hely lehet egy izgalmas hancúrozáshoz.

3. Menjetek szabadtérre!

Nem kell a négy fal közt maradnotok, ha kicsit bevállalósabbak vagytok, menjetek ki a szabadba! De ha nem akartok megsülni, valami hűs helyet keressetek, ahol lehetőleg nincs sok ember. Elég akár az udvarig mennetek, ha a szomszédok nem látnak be hozzátok.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x