hirdetés
 
 
A lépcső alján fekve fotózták le Görög Zitát a Story Gálán
Egyedül érkezett a nagyszabású eseményre, öt hónapos babájára a párja vigyázott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

A látszat csal, Görög Zitát nem érte baleset. Csak éppen nagyon különleges beállítást választottak, amikor a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén fotózták le a Story Gálán. Remek kép lett!

Az is kiderült, miért érkezett egyedül. "A párom vigyáz az öt hónapos babánkra. Szerettem volna kimozdulni, azt gondolom, hogy megérdemelten és Zsolt mondta, hogy menjek nyugodtan" – mesélte a csinos műsorvezetőnő nevetve a Blikknek.


KÖVESS MINKET:
Balázsék vakrandit szerveztek egyik hallgatójuknak – meglepő végeredménnyel
A Rádió 1 reggeli műsorában egy szingli kiválasztott számára kerestek párt a Cupidót játszó rádiósok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Gyulának öt lány közül kellett kiszemelnie szíve választottját, akivel szívesen romantikázna egy kicsit Valentin-nap alkalmából - hogy ennyire ne legyen egyszerű a képlet, összebilincselve.

A sokszínű hölgykoszorúban azért volt egy kis turpisság, hogy pontosan mi, azt döntse el mindenki maga. A lényeg, hogy Gyulának sikerült választania és már meg is kezdték közös hétvégéjüket a kijelölt hölggyel, Alexával...

A döntés meghozatalát videóval is dokumentálták:

Miss Csütörtökkel Balázs sem hagyhatta ki a pózolást:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss Csütörtök!?#valentineday #radio1 #gyulaválasztott #ikozosseg

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk


KÖVESS MINKET:Gáspár Evelin leszámolt a férfiakkal: "Én nem leszek többé senki babája!"
Elege lett, nem akar többet státuszszimbólum lenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Csalódott a szerelemben, ezért úgy döntött, hogy most magára koncentrál - mondta Gáspár Evelin. A 24 éves lány nem akar státuszszimbólum lenni.

Éveken keresztül élt kapcsolatban, de elege lett:

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem, és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek nem kell pasi. Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok.

Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státuszszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni! Én nem leszek többé senki babája!" - mondta a Ripostnak.

?

2,548 Likes, 32 Comments - ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on Instagram: "?"


KÖVESS MINKET:
Lady Gaga is elbénázta új tetoválását, de rendbehozta - azt mondja, részeg volt
Sokkal jobban jött ki a tetkó-bakiból, mint Ariana Grande.
Harpers Bazaar - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Néhány új tetoválással lepte meg rajongóit Lady Gaga, de az egyikkel alaposan befürdött. A karjára a saját nevének betűit (G A G A) varratta rá lekottázva, ami önmagában óriási ötlet, ha nem bénázta volna el. A kotta öt vonala helyett ugyanis csak négyet tetováltatott fel - az ötödik lemaradt.

A zeneértő rajongók persze rögtön kiszúrták a bakit, és figyelmeztették az énekesnőt, aki elképesztően jól reagált: azonnal javíttatta a dolgot, és bátran kiposztolta, hogy bizony be volt rúgva, azért rontotta el ezt a zenészként elég kínos hibát.

Még egy videót is kirakott az Instagramra, ahol mutatja az új, immár jó tetkót, és nevetve azt mondja: "A zenei vészhelyzetet elhárítottuk. Már ott van az a szerencsétlen ötödik vonal, amit a kicsit sok tequila miatt lefelejtettem."

Tény, hogy Lady Gaga jobban kezelte a helyzetet, mint nemrég Ariana Grande, aki japánul véletlenül azt varratta magára, hogy "kis faszéngrill", az új számának a címe (7 Rings) helyett. Ő a kritikus kommentekre azzal vágott vissza, hogy miért is kellene tudnia japánul.


KÖVESS MINKET:
Tücsi és párja elárulták, mi lesz a kislányuk neve
Különleges keresztneveket választottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Komoly fejtörést okozott a párnak, hogy mi legyen születendő kislányuk neve. Hosszas mérlegelést követően döntöttek amellett, hogy két keresztnevet kap majd a kicsi.

"Sokkal nehezebben is sikerült, mint ahogy azt elképzeltük, de annál nagyobb boldogság volt, amikor megtaláltuk azt, ami mindkettőnknek tetszik. Most Nektek is eláruljuk..." - írta Tücsi a vlogjához.

Végül a Sofron Nara Sophie név mellett döntöttek.

VIDEÓ: Elárulják, hogy mi lesz a kislányuk neve


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x