A legmenőbb fesztiválok közé választották a PanyolaFesztet
A PanyolaFeszt különleges kínálata, családias vendégfogadása, a kiváló programok és finom pálinkák hamar népszerűvé tették a rendezvényt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 22.A Magyar Fesztivál Szövetség, hazánk egyik legnagyobb szakmai szervezete november 19-én, Budapesten, őszi évadzáró konferenciáján hirdette ki a minősített fesztiválok listáját. Az idén 20 fesztivál kapta meg a tanúsítványt, a virtuális pecsétet.

A szövetség fesztiválminősítési rendszere szigorú szakmai szempontrendszer alapján működik.

A hazai szakemberek mellett nemzetközileg ismert és elismert munkatársak is részt vesznek ebben a munkában.

Az idei minősítések tanúsítványát Márta István, a szövetség elnöke adta át a Benczúr Hotelben. Többek között Veszprém, Budapest, Pécs, Kapolcs, Békéscsaba, Nagykanizsa, Csongrád és mellettük Panyola is megkapta már a rangos elismerést.

A fesztiválok életében meghatározó, hogy évről évre egyedi kulturális élményt kínáljanak a vendégeknek.

A PanyolaFeszt idén tizenharmadik alkalommal teljesítette kultúrmisszióját. "Küldetésünknek tekintjük, hogy a művészetek minél több ágát, a zenei élet sokszínűségét mutassuk meg vendégeinknek" - hangsúlyozta Muhari Zoltán, Panyola polgármestere.

"A babona szerint a tizenhármas egy misztikus szám, balszerencsét jelent, nekünk azonban szerencsét hozott.

Az idei fesztiválnak a három nap alatt közel nyolcezer látogatója volt. A kezdeti lelkesedés, a hosszú évek kitartó munkája csöppet sem gyengült az évek során. A 600 fős falu fáradhatatlan összefogása hihetetlen tömegeket mozgat meg" - mondta a polgármester.

Egyedi portaprogramjainkkal igyekszünk a helyi különlegességeket megmutatni, a megye értékeit megőrizni, a helyben készített gasztronómiai különlegességeket kínálni, sport, szórakozás, gyermek- és családi programokat adni.

A visszajáró vendégek mondják, olyan, „mintha hazajönnél.” A magyar művészvilág sok-sok előadója és a közel tízezer látogató országos ismertséget adott településünknek.

A PanyolaFeszt 2019. augusztus 1-3. időpontja már biztos, a fellépők listája már összeállt, és továbbra is számos újdonsággal várjuk Panyola szerelmeseit."

További információ LINK


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x