A legjobbak közé került Magyarország Szépe a Miss World világversenyen
Szarvas Andit több kategóriában is a legesélyesebb versenyzők közé választották a szépségversenyen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 01.


Szarvas Andrea lett idén a Miss World Hungary győztese, így ő kapta meg a lehetőséget, hogy a Miss World döntőjében képviselhesse Magyarországot. A világverseny jelenleg is Kínában zajlik, az országok legszebbjeinek különböző kategóriákban kell bizonyítaniuk, hogy ők érdemesek leginkább a Miss World címre. A döntőt december 8-án tartják, előtte viszont számos alversenyt rendeznek, ahol már kiderül, kik lehetnek a fő esélyesek a végső győzelemre.

Mint kiderült, erre Szarvas Andinak is jó esélye van, hiszen több kategóriában is legjobbak közé került.

"Még mindig alig hiszem el, hogy Vésztőről indulva a világ másik végén Magyarországot képviselhetem. A 119 lányt csapatokra osztották, én a „Yellow team”-be kerültem, ami állítólag a legerősebb. Büszke vagyok rá, hogy a nemzeti tánc és a talent produkciókban is a legjobbak közé kerültem"

- árulta el a Borsnak.

A szépségkirálynő azt is elmondta, hogy nagyon hiányoznak a szerettei, hiszen korábban még soha nem volt ennyit távol a családjától. A fiatal lány nagyon családcentrikus, így ez most nehéz neki, de folyamatosan beszél az otthoniakkal, így könnyebben viseli a hiányukat.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x