hirdetés
A kínos starbucksos poháron poénkodott Emilia Clarke is a Trónok harca 4. része után
A sorozat rendezője, Hauke Richte a Varietynek elárulta, hogy sajnos nem ritka, hogy a felvétel helyszínén marad egy-két oda nem illő elem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.


hirdetés

A Trónok harca rajongói már javában élvezik a sorozat 8. évadát, ami egyben az utolsó is, azonban a rajongók különös dologra lettek figyelmesek nemrég. A 4. részben nem végzett elég alapos munkát a stáb, ugyanis a forgatás helyszínén maradt egy Starbucks-pohár.

A bakit követően annyi hozzászólás érkezett, hogy az HBO inkább kivette a jelenetet a részből, de még a Trónok harca szereplői is ezen poénkodtak.

Emilia Clarke, aki saját vallomása szerint rajong a Starbucksért, vicces posztban emlékezett meg a ciki jelenetről.

Lapozz a posztért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Óriási baki a Trónok harcában: egy starbucksos pohár lopta el a show-t
A baki igencsak szúrja a rajongók szemét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.Ugyan a Trónok harca ikonikus sorozatának zöme fantázia és modern technika szüleménye, egy meglehetősen valóságos "vendégszereplő" mégis a díszlet foglya maradt - egy hétköznapi starbucksos pohár.

A nézők a várva várt befejező évad előző részénél még amiatt sopánkodtak, hogy az epizód egyszerűen túl sötétre sikerült.

Azóta napvilágot látott a negyedik rész és most az indokolatlan kávéspohár megjelenése borzolja a kedélyeket.

Az egyik jelenetben ülnek egy asztalnál.

A sasszemű nézők azonban egy pillanat alatt kiszúrták, hogy Daenerys előtt egy starbucksos pohár is helyet kapott, ami el is lopta a show-t.

A Twittert rögvest ellepték a felháborodott posztok, mivel a 15. perc környékén többször is felbukkan a nem túl korhű elem.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Meglepetésszex és végre intrikák minden mennyiségben a Trónok harca új részében
Sokan mondják, hogy ez a rész végre az igazi Trónok harca-hangulatot idézi, és végre megint nem egyértelmű minden.
Orosz Emese cikke - szmo.hu
2019. május 07.A negyedik rész sokkal jobb volt, mint az előző. Olyan igazi “trónokharcás”, sok taktikával, sok CGI-jal, látványos jelenetekkel, érzelmes pillanatokkal, illetve a halál és a szex sem maradt ki az epizódból. Ja és végre Cerseit is többet látjuk.

Vigyázat, SPOILER!

Lehangoló jelenettel indít a negyedik rész is. Bár az Éjkirályt legyőzték, hatalmas veszteségeket szenvedett a Sárkánykirálynő és északi szövetségesei. A halottakat több tucat máglyán égetik el, ahol mi is elbúcsúzunk az előző részben meghalt főbb szereplőktől. (Látványos jelenet, bár józan ésszel belegondolva nem a leggazdaságosabb módja a temetésnek a hosszú télben.)

A halotti tor-hangulatú győzelmi vacsora is elég lehangoló. Sőt, még Ser Jorah halálánál is szomorúbb az a jelenet, amikor Óriásvész Tormundot kikosarazza Brienne.

Az évad legnagyobb bakija!

Mit iszik a Sárkánykirálynő a győzelmi vacsorán? A negyedik részben a szemfüles rajongók egy órási bakit szúrtak ki. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz.

Daenerys a vacsorán (remek taktikai érzékkel) elismeri a hozzá hű Gendryt Robert Baratheon törvényes fiának és Viharvég urának. Mindenki ünnepli, de a srác csak Aryát keresi. Amikor megtalálja, megkéri a kezét, de ő is kosarat kap.

Ezt a szcénát pedig már csak az a jelenet tetézi érzelmességben, amikor a féltékeny Jaime Lannister Brienne után megy. Nekem kimaradt az a rész, amikor Jaime beleszeretett egykori fogvatartójába, és őszintén szólva Tormundnak drukkoltam, de mégis a torkomban dobogott a szívem, amikor Brienne hálószobájában topogtak egymás előtt, mint két 16 éves. Ha voltál kamaszként szerelmes, biztos te is átérzed a jelenetet.

Később látva, hogy Jon Snow-t éltetik az emberei, Daenerys kiborul, és könyörög Jonnak, hogy az ne árulja el senkinek valódi származását, és ne fossza meg őt a tróntól - illetve érzékelteti vele, hogy ők bizony csak ezzel a feltétellel élhetnek boldogan együtt.

Jon viszont úgy érzi, tartozik annyival nővéreinek, hogy felfedje előttük a titkot.

A titok innentől nem is titok többé.

A lányok hiába esküdnek titoktartást, a nyíltan ellenségeskedő Sansától hamarosan Tyrion, majd tőle Varys is megtudja a sorsdöntő infót. Most komolyan, Sansa? Apád 15 évig őrzi a titkot, te meg 2 perc alatt kikotyogod? Volt mit tanulni Kisujjtól.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Poénos magyarázatot adott az HBO: így kerülhetett a papír kávéspohár a Trónok harca legújabb részébe
Daenerys lehet a ludas.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.Hétfő óta a fél világ a Trónok harca utolsó évadának 4. részébe becsúszott bakin röhög. Az egyik jelentben ugyanis egyszer csak feltűnt egy papír kávéspohár a Daeneryst alakító Emilia Clarke előtt az asztalon. Persze azonnal beindultak a mémek és a találgatások, hogy egy dollármilliókból finanszírozott, profi sorozatba mégis hogyan csúszhat ekkora baki.

Sokan pedig még arra is tippeltek, hogy az egész csak a készítők poénja volt és direkt hagyták benne a poharat, amiből egyébként valószínű, hogy valaki a forgatások közötti szünetben kortyolt egy kis frissítőt.

Az HBO poénosan reagált a hírre, azt írták:

"a latte, ami megjelent az epizódban, egy hiba volt. Daenerys gyógyteát kért."

via GIPHY


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Új Star Wars-trilógiát jelentettek be: jön a 10-11-12. rész
Az Avatar folytatása viszont megint csúszik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Rian Johnson, aki a Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot rendezte, új Star Wars-trilógián dolgozik. A filmek 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban debütálnak majd, jelentette be a Disney.

A Star Wars: Skywalker kora című epizódnak idén decemberben lesz premierje a mozikban.

A következő kilenc karácsony tehát, egy kivétellel, egy Star Wars- vagy egy Avatar-film bemutatója miatt is emlékezetes lesz. Kivéve 2020 karácsonyát: ekkor Steven Spielberg West Side Storyját és a 101 kiskutya előzményfilmjeként készülő Cruella (Szörnyella) című családi filmet mutatják be.

James Cameron Avatar-folytatásának bemutatója azonban megint csúszik.

Legutóbb 2020 decemberére ígérték, most már 2021. december 17-re datálja a Disney.

A Disney egyébként márciusban felvásárolta a 20th Century Fox filmstúdiót, ezzel pedig több, bemutatásra váró film premierdátuma is módosult.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x