hirdetés
nemeth-sandor.jpg

A jógázás nem más, mint démonidézés – üzeni a Hit Gyülekezete vezetője

Németh Sándor szerint „a legprimitívebb, barbárabb törzseknél is látni, hogy a démonok megidézése mozgás által történik.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 20.


hirdetés

A Hit Gyülekezetének YouTube-csatornáján szerdán jelent meg egy videó, amiben a gyülekezet vezetője, Németh Sándor a jógázásról beszél, nem éppen pozitív kontextusban.

Szerinte ugyanis ez a testmozgás egyáltalán nem egészséges dolog, sokkal inkább a keleti okkult világnézet része, ami eredendően a démonok tiszteletére volt szánva, és ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Még akkor sem, ha valaki nem akarja tudomásul venni a természetfölötti tartalmát a jógának: a mozgásokkal ugyanis akkor is démonokat energizál, illetve idéz meg – fogalmazott Németh.

hirdetés

Ezután kitér arra, „világosan lehet látni, hogy a jógaszalonokba járó hölgyek, kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni, nagyon figyelnek külsejükre, hatalmas pénzeket költenek el. Nem véletlenül, hogy Budapest legdrágább negyedeiben a legnépszerűbb a jógázás.”

Németh arról is beszél a videón, hogy a legprimitívebb, barbárabb törzseknél is látni, hogy a démonok megidézése mozgás által történik, és a mozgáskultúra sosem független a természetfölötti tartalomtól.

Európában több ezer éve tisztul a mozgáskultúra, már a görögök testmozgásai is természetes erőkhöz voltak kapcsolva, ennek nem volt démonikus forrása.

Szerinte hiába igaz, hogy olimpiáikon idegen isteneknek áldoztak, ennek ellenére nyilvánvaló, hogy ez a mozgáskultúra az ember természetes életrendjéből származik.

Ma azonban azt lehet látni, hogy sokan bemennek ezekbe a jógaszalonokba, és nem tudnak hinni, mivel a démonoknak az egyik legfontosabb feladatuk, hogy az ember szívét rombolják le.

A videó végén pedig a démonok természetét fejtegeti hosszasan.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kola-udito-pxhere-1000x666.jpg

Kólával, gyömbérsörrel ölik meg kisbabáikat a kenyai anyák, akik számára tiltott az abortusz

Az már mindennapos, hogy a nem kívánt újszülötteket a szemétbe vagy folyókba dobják, de újabban már szénsavas üdítőkkel is itatják őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 26.


hirdetés

Szándékosan itatják szénsavas üdítőitalokkal az anyák kisbabájukat Kenyában, hogy így szabaduljanak meg tőlük. Sokan ugyanis nem tervezték a gyereket, de mivel az országban illegális az abortusz, kénytelenek megszülni. Csak abban az esetben engedélyezik a magzat elvetetését, ha az anya egészsége veszélyben van.

Emberjogi aktivisták világítottak rá arra, mi mindenre képesek a nők azért, hogy megszabaduljanak a babájuktól - erről a Telegraph készített egy beszámolót.

Rengeteg nő fordul olyanokhoz, akik illegálisan hajtanak végre abortuszt azért, hogy idő előtt világra segítsék a magzatot, majd megöljék őket.

Azokat az orvosokat, akik törvénytelenül végeznek el abortuszt, 14 évre börtönbe zárhatják, ezért a valóban profi doktorok nem is vállalják be ezt. A kismamák emiatt kénytelenek kevésbé képzett, vagy teljesen képzetlen, hozzá nem értő álorvosokkal elvetetni a babájukat. Ez hatalmas kockázat, ugyanis akár az édesanya is sérülhet az illegális és veszélyes beavatkozás során. A Marie Stopes International női egészségügyi szervezet szerint

hirdetés

naponta 7 nő hal meg emiatt. Ennek ellenére évente 350 ezer várandós nő vállalja be a nem biztonságos abortuszt, közülük pedig évente 21 ezren kórházba is kerülnek.

Vannak azonban olyanok is, akik bár megszülik a gyereküket, de utána igyekeznek minél hamarabb megszabadulni tőlük.

Sok nő egyszerűen kukába vagy folyóba dobja a babáját - ez már-már mindennaposnak számít Kenyában.

Egy szemétválogató azt mondta, évente 15 babaholttestet talál a hulladéklerakóknál. Idén májusban pedig alig egy hét alatt nyolc gyerek került elő a Nairobi-folyó szeméttel teli vizéből.

A cikk szerint ráadásul az is egyre népszerűbb, hogy bár az anyák nem dobják ki a gyereküket, de szép lassan szándékosan megölik őket.

Nem is akárhogy: anyatej helyett kólát, gyömbér sört vagy más szénsavas italokat adnak a gyermeküknek, akik így napokon belül meghalnak.

Vincent Odhiambo kenyai emberjogi aktivista februárban értesült egy olyan esetről, amikor egy anya az újszülött lányát szó szerint halálra itatta kólával. Egy Florence nevű szülésznő képeket is mutatott szemétbe kidobott gyerekholttestekről, amelyek közül az egyik szintén a sok kóla miatt halhatott meg a helyiek szerint.

Az abortusz engedélyezése napjainkban is az egyik legégetőbb kérdés a világban. Jelenleg hat országban (El Salvador, Málta, Vatikán, Chile, a Dominikai Köztársaság és Nicaragua) teljesen tiltott a magzat elvetetése, még akkor is, ha az anya életét kockáztatja. Vannak olyan országok, ahol a terhesség bizonyos szakaszáig (az Egyesült Királyságban a 24. hétig, több európai országban a 12. hétig) engedélyezett a megszakítás, míg a legtöbb európai országban - Magyarországon is - csak valamilyen okból lehet abortuszt elvégezni, például egészségügyi, súlyos lelki okok, vagy ha bűncselekmény során fogant meg a magzat. Az Amerikai Egyesült Államokban idén nagy vitát váltott ki az, hogy Alabama államban egy új törvénnyel megtiltották a nőknek, hogy elvetessék gyermeküket.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
usanka.jpg

Megszólalt Kolodko Mihály, akinek az usánkát ábrázoló szobrát a Dunába dobták

Szerinte félreértették az üzenetét, és bár számított hevesebb reakciókra, erre azért ő sem gondolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 26.


hirdetés

Mint az megírtuk, a Dunába dobta az usánkát ábrázoló Kolodko-szobrot a Mi Hazánk politikusa. A kis szobrocska a Szabadság téren bukkant fel.

Kolodko Mihály, a mini alkotásairól ismert művész legújabb alkotása pénteken bukkant fel, és egy ötágú csillaggal díszített usánka volt, ami a szovjet hadsereg egyik jelképe. A helyszín sem véletlen volt, ugyanis a fülvédős szőrmesapkát a második világháború idején kezdte használni a Vörös Hadsereg, és később nem csak a szovjet csapatok, hanem a Szovjetunió jelképévé is vált.

A szobrocskát a Mi Hazánk egyik tagja, dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő fejszével verte le, majd a Dunába dobta. A párt a közleményben azt írta, hogy "helyére került" az usánka, miután az egyik politikusuk a Dunába dobta az alkotást.

hirdetés

A művész az RTL Híradónak azt mondta, nem akar nyilatkozni, mert nem szeretne vitázni senkivel. A kis szobrot két éve készítette, és mostanáig várt rá, hogy a térre kihelyezze.

Az alkotás szerinte a jelent ábrázolja, azt, hogy a múlt még mindig velünk van. Szerinte a most történtek is ezt igazolják. A szobor leverése miatt nem haragszik, de nem szeretné pótolni - mondta a szobrász.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

A szobrász az ATV megkeresésére azt mondta:

"Gondoltam, hogy heves reakciókat fog kiváltani a szobor, de erre azért nem számítottam. Mégsem vagyok szomorú, mert pont az a műalkotások lényege, hogy érzelmeket váltsanak ki, ebben az esetben ez meg is történt. A szobor létrejött, hamar be is fejezte az életét, de ez így van jól”.

Sajnálja, hogy félreértették a szobor jelentését. Ő csak azt szerette volna vele sugallni, hogy - bár már nincsenek orosz katonák Magyarországon - az orosz befolyás még mindig jelen van. „Az ország hivatalosan felszabadult, de azért mégsem teljesen” - mondta.

Azt tervezte, hogy a Szabadság tér másik oldalán egy másik szobrocskát helyez el. Ott a díszpárnán egy amerikai futball játékos sisakja lett volna. „Ez esetben is azt akartam láttatni, hogy az amerikai befolyás is jelen van Magyarországon” – mondta a szobrász.

Arról is beszélt, hogy egy hasonló minialkotása látható Ungváron, csak ott a díszpárnán egy Szent Korona van.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
unokazos-csalok-liverpool.jpg

Angliából irányította az unokázós csalókat egy magyar pár, milliókat kaszáltak

A szigetországból telefonáltak időseknek, azt hazudva, hogy az unokáikat baleset érte. A bűnszervezetet egy Liverpoolban élő 34 éves férfi és egy 30 éves nő irányította.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 27.


hirdetés

Tíz elfogatóparancs van érvényben – többek között bűnszervezetben részvétel, csalás és erőszakos bűncselekmények miatt – az ellen a férfi ellen, akit a Budakörnyéki Járásbíróság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság is keresett.

A 34 éves férfi a 30 éves nővel közösen a szigetországból irányított egy olyan bűnözői csoportot, amely az unokázós csalásokra specializálódott, írja a Police.hu.

Az elkövetők

Angliából telefonáltak időseknek, azt színlelve, hogy az unokáikat baleset érte. A sértettek több százezer vagy akár milliós nagyságrendű összegeket adtak át azoknak a futároknak, akiket a bűnszervezet vezetői irányítottak a becsapott emberek magyarországi lakcíméhez.

hirdetés

Az európai elfogatóparanccsal is körözött személyek felkutatását a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztálya kezdte meg a Pest megyei rendőrökkel együttműködve. A gyanú szerint a bűnözői páros Angliában rejtőzött, ezért a magyar fejvadászok a Célkörözési Egységek Európai Hálózatán keresztül felvették a kapcsolatot a brit Nemzeti Bűnügyi Ügynökség Célkörözési Egységével. A közös együttműködésnek köszönhetően sikerült megállapítani, hogy a keresett személyek Liverpoolban tartózkodnak.

Az angol társzervnek a férfit és a nőt 2019. november 22-én összehangolt rendőri akció keretében sikerült kétséget kizáróan beazonosítania, majd a helyi rendőrökkel együttműködve liverpooli lakásukban elfognia és őrizetbe vennie.

A férfi és a nő Magyarországnak történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

A rendőrség korábban már többször is felhívta a figyelmet az unokázós csalókra, legutóbb például a Szomszédok egykori karaktereinek közreműködésével:

De Fodor Zsóka, vagyis a Barátok köztből ismert Magdi anyus is adta már az arcát hasonló kisfilmhez:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
aknaveto-granat-felcsuti-ovoda-1000x672.jpg

Aknavetőgránátot találtak egy felcsúti óvoda udvarán

Az óvoda újonnan épülő játszóterén bukkantak a munkások a lövedékre, ami helyiek szerint a homokozó feltöltéséhez hozott földdel kerülhetett az intézmény udvarára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 26.


hirdetés

Aknavető gránátot találtak egy felcsúti óvoda udvarán kedden reggel - számolt be az RTL Híradó.

A nevelők reggel 9-kor telefonáltak be először a tűzoltóságra, majd a rendőrségre, hogy valószínűleg bombát találtak az udvaron. Az RTL Híradó információi szerint

a lövedéket az udvar hátuljában épülő játszótéren találták a munkások, azt feltételezik, hogy azzal a földdel kerülhetett oda, amit a homokozó feltöltéséhez hoztak.

A játszóteret a gyerekek még nem használhatták, mert az még nincs kész, így a kicsik nem voltak veszélyben. A nevelők viszont azonnal kiürítették a játszószobákat, a gyerekeket pedig a faluházba vitték, ott játszhattak, amíg a tűzszerészek átvizsgálták az óvodában a terepet. Először az új játékok környékét, majd a távolabb lévő földkupacokat és a homokot is átvizsgálták egy fémdetektorral, de nem találtak újabb lövedéket.

hirdetés

A nevelők és a gyerekek kora délután már visszamehettek az intézménybe.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!