hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
A híres műsorvezető azt állítja, hogy már 10 éve nem mosott kezet
Pete Hegseth a baktériumok létezését is kétségbe vonja. Nem látta soha őket, tehát nem léteznek. Egészségére!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Két társműsorvezetőjének megdöbbenésére a televíziós híresség vasárnap reggel közölte a show közönségével, hogy immár egy évtizede nem mosta meg a kezét. Hogy vajon csak egy furcsa módját választotta a nagyot mondásnak, vagy tényleg így történt-e, azt nem tudhatjuk.

A kinyilatkoztatás azután csusszant ki Pete szájából, miután a másik két házigazda, Ed Henry és Jedediah Bila adáson kívül megkérdőjelezték pizza-fogyasztási szokásainak higiénikusságát.

"Az én 2019-es fogadalmam az, hogy mindent kimondok adásban is, amit a kamerákon kívül kimondtam. Nem hiszem, hogy az elmúlt 10 évben megmostam volna a kezem. Komolyan, nem igazán szoktam kezet mosni, szinte soha."

- mondta a műsorvezető szemérmetlenül, mire társai megrökönyödött nevetésben törtek ki.

"Így is biztonságban vagyok. Baktériumok nem léteznek. Nem látom őket, tehát nem is létezhetnek."

- tette hozzá.

"Szóval immunis leszel az összes baktériumra?" - válaszolta Bila szemforgatva. "Az apámnak is ez az elmélete."

Hegseth később megosztott egy olyan bejegyzést Twitteren, ami az ő egészséggel és higiéniával kapcsolatos szokatlan elképzelését támogatja és mellé biggyesztette a "DontWash" vagyis, "NeMosd" hashtaget is.

"Egyetértek veled a kézmosással kapcsolatban. Majdnem 70 éves vagyok és évek óta nem volt megfázásom vagy influenzám. A testünknek szüksége van néhány baktériumra, hogy megtanuljon védekezni ellenük. Túl sok itt a germofób ember."

- szólt a Pete teóriájában osztozó Twitter-felhasználó kijelentése.

A szakértők azonban azt állítják, hogy a kézmosás létfontosságú módja annak, hogy megelőzzük a betegségek átvitelét, mivel - különösen a fürdőszoba használatát követően - megakadályozza a káros baktériumok, mint például a szalmonella és az E. coli terjedését, amelyek az emberi ürülék apró, láthatatlan részecskéiben is fellelhetőek.

Az is fontos, hogy ha nyers hússal foglalkozunk, utána kezet mossunk, így elkerülhetjük az állatok ürülékéből maradt baktériumokat.

„Egyetlen gramm emberi ürülék - ami körülbelül egy gémkapocs súlyával egyenlő - tartalmazhat egy billió baktériumot”

- figyelmeztet a CDC

A kézmosással kapcsolatos nézetek oktatásának mérhető szerepe van a betegségek tekintetében. Különösen komoly hatással bír a gyermekek megfázásos és hasmenéses betegségeinek gyakoriságára.

"A rendszeres kézmosás, különösen bizonyos tevékenységek előtt és után, az egyik legjobb módja a baktériumok eltávolításának, a betegség elkerülésének és a baktériumok terjesztésének. Gyors és egyszerű tevékenység, ami mindannyiunkat véd a betegségektől."

- hangsúlyozzák. Ha egy mód van rá, a műsorvezető nézetei helyett osztozzunk inkább ezzel az állásfoglalással.

Forrás: foxnews.com


KÖVESS MINKET:
Lebénult és megsérültek a szemei - így él most a nő, aki túlélte az abortuszt
Carrie annak ellenére sem haragszik az édesanyjára, hogy még a születése előtt súlyos kárt tett benne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Carrie édesanyjának reménytelen volt az élete annak idején: társ nélkül nevelte két gyermekét, ám sajnos mégis teherbe esett Carrie-vel. Az abortusz mellett döntött, mert úgy érezte, nem tud már felnevelni egy harmadik csöppséget. A beavatkozás nem sikerült, és egy hónap múlva kiderült, még mindig várandós - írja a Life.hu.

A kislány sérült szemekkel, féloldali bénultsággal született.

Carrie anyja az SBSK kisfilmjében arról beszélt, hogy reménytelennek tűnt akkoriban az élete, ezért döntött az abortusz mellett, ám az nem sikerült.

Az abortuszt túlélő Carrie elmondta, nem haragszik az édesanyjára, és jó a kapcsolatuk

annak ellenére is, hogy a beavatkozás nyomait kénytelen örökre magán viselni. A nőre 42 évesen a szerelem is rátalált, azóta pedig férjhez is ment.


KÖVESS MINKET:
A megcsalt menyasszony a vőlegény üzeneteit olvasta fel az esküvői fogadalom helyett
És boldogan, éltek, amíg... ja nem.
Humanity World, fotók: Pixabay - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

A Humanity World számolt be az esetről, amit igyekeztünk lenyomozni, de gyanús, hogy csak újságírói fantázia eredménye. Eszerint ahelyett, hogy elmesélte volna, miért szeretett bele az előtte álló férfiba, a menyasszony az esküvőn hangosan felolvasta azokat a bizonyító sms-eket, melyeket a vőlegénye a szeretőjének írt. A története vírusként terjedt, s ma már ő maga is szívesen elmeséli, miért hozta meg ezt a kíméletlen döntést.

Casey remegve állt az oltárnál élete - elvileg - legszebb perceiben,családja és barátai előtt. Azt senki sem sejtette, hogy épp előttük fog vége szakadni a hat éve tartó kapcsolat. A Whimn nevű oldalnak a lány elmesélte, hogy előző este a barátnőivel lazult egy hotelszobában, amikor a telefonja rezegni kezdett, jelezve, hogy kapott egy csomó üzenetet.

Amikor ránézett a mobiljára, azt látta, hogy egy sor képernyőfotót küldött neki valaki egy ismeretlen számról. Mindegyiken beszélgetést olvashatott a vőlegénye és egy nő között. "Én nem mennék hozzá - írta az ismeretlen. - Hát te?" Az üzenetek mellett közös szelfiket is küldött az idegen a pasiról és a szeretőjéről.

Casey először nem tudta, mit csináljon. "Minden szó egy késszúrás volt a szívembe, az esküvőm pedig pár órányira volt. Hogyan mondhatnám le, amikor már mindenki odautazott a helyszínre és mindent kifizettünk?" Másnapra a jövendőbeli feleség meghozta a döntést: nagy változtatások nélkül le fog menni az esküvő.

"A lábaim ólomnehezek voltak, ahogy az oltár felé haladtam az esküvői ruhámban, ami már csak egy jelmez volt. Amikor az exvőlegényem rámnézett, láthatta, hogy ez nem egy boldogságtól ragyogó nő, de fogalma sem volt, mi következik." - mesélte.

"Az esküvő elmarad - jelentette be. - Úgy tűnik, Alex nem az, akinek gondoltam." (Casey a történetben megmásította a vőlegénye nevét). Előhúzta a telefonját a csokra alól és hangosan olvasni kezdett.

"Ezen a hétvégén. te és én. Forróságra számíts és készülj a legjobb formáddal" - hangzott az üzenet, és jött utána a többi. - "A tested kib...tt elképesztő. És a fenébe is, tudod, hogyan kell használni. Bárcsak a csajomnak lenne fele ennyi képessége." "Annyira hiányzol. Csak arra tudok gondolni... - és itt nyomdafestéket nem tűrő szavakkal fejezte ki a férfi, mi mindent csinálna a szeretőjével. "Még sosem volt ilyen kapcsolatom." A lány ezután a vendégek felé fordult és közölte, hogy a mai napon az őszinteséget fogják ünnepelni, s azt, hogy mindenki találja meg a számára igazit.

Casey azóta továbblépett, amiben biztosan segítségére volt a sok támogató komment, amit a története kapott.


KÖVESS MINKET:
Így még nem vette át lottónyertes a nyereményét
Nem akarta, hogy felismerjék a szerencsés jamaicai férfi, amikor elment begyűjteni a nyereményt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Névtelen akart maradni a nyilvánosság előtt egy jamaicai lottónyertes, ezért valami egészen új megoldást talált, hogy elérje célját - írja a 24.hu a Daily Mail nyomán.

A magát csak A. Campbellként megnevező jamaicai férfi ugyanis nem mindennapi módon ment el a nemzeti Super Lotto irodájába, hogy felmarkolja az 1,17 millió dolláros (328,5 millió forint) nyereményét – egy Sikoly maszk mögé rejtőzött.

A karibi országokban nem ritka, hogy a nagyobb összeget nyerő játékosok anonimak maradnak, köszönhetően a térségben megfigyelhető alacsony közbiztonságnak és a magas bűnözési rátának. Campbell azonban teljesen más megfontolásból rejtette el az arcát, egész egyszerűen

nem akarja megosztani a nyereményt a pénzéhes rokonaival.

A férfi még novemberben nyert a lottón, 54 napba telt, mire kellően összeszedte magát ahhoz, hogy begyűjtse a nyereményt. Szeretne egy szép házat venni a nyereményéből, de nem akar adni belőle senkinek és kölcsönözni sem akar. Campbell az életét megváltoztató fordulat előtt egy vállalkozást vitt, a jövőben ezt fejlesztené, és egyéb helyekre is befektetné még a nyereményt. A férfi így nyilatkozott:

"Imádom, hogy ennyi pénzem van!"


KÖVESS MINKET:
"A nagynéném valójában a nővérem" – 8 bizarr családi titok, amitől le fog esni az állad
'A nagynéném megmérgezte a nagymamámat, hogy hozzájusson a biztosításához.'
Buzzfeed, fotók: Pixabay, Giphy - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Az emberi természet sötét oldalát akkor ismerhetjük meg a leginkább, ha behatolunk a családi otthonok négy fala közé. Erre példa ez a pár sztori, melyeket a Buzzfeed gyűjtött össze.

1. Ördögi terv

"Miután meghalt a nagybátyám, felfedeztük, hogy volt egy másik felesége, akivel élete legnagyobb részét töltötte. Szó szerint egyik oldal sem tudott a másikról 25 évig. Ugyanolyan típusú házat vett, ugyanolyan bútorral és mindennel, így a két háza tök ugyanolyan volt (ez valószínűleg abban segített neki, hogy ne bukjon le)."

2. Hátborzongató vallomás

"A férjem nagyanyja zsidó, és a második világháború alatt volt tinédzser, amikor is koncentrációs táborba került. Itt beleszeretett egy náci őr, aki ételt és ruhákat vitt neki,s gondoskodott róla, hogy életben maradjon. Amikor vége lett a háborúnak, a nagyi kivándorolt Amerikába és új életet kezdett. Csak pár nappal a halála előtt mondta el nekünk a titkát."

3. Nagyon beteg történet

"A nagynéném megmérgezte a nagymamámat a biztosítása miatt. Mindenki tud róla a családban, csak nem beszélnek róla."

4. Krézi mese

"A nagypapám fivére vonatszerencsétlenségben hunyt el a hatvanas években. Nemrég tudtam meg, hogy akkoriban viszonya volt, s azért halt meg, mert épp egy vonatsínen állt az autója, amiben a szeretőjével szórakozott. A vonat egyenesen beléjük hajtott. Senki sem beszél igazán erről a családomban."

5. Féltékenység

"A nagymamámnak viszonya volt, amiből teherbe esett, ezért a nagypapám úgy vágott vissza, hogy lefeküdt a másik pasi feleségével. Így a nagybátyám csak a mostohanagybátyám."

6. Bizarr eset

"A nagynéném valójában a nővérem. Anyám akkor szülte, amikor még csak 16 éves volt, így a nagymamám a sajátjaként nevelte fel."

7. Micsoda kaland

"A nagybátyámnak viszonya volt a legidősebb fia feleségével. A mai napig nem tudjuk, hogy a két gyerek, akit a nő szült, az unokatestvérem, vagy a nagybátyám gyerekei-e."

8. Bizalmas információ

"A nagymamámat 12 éves korában rabolták el. Végül két nap múlva elengedték, de mindenki úgy tett, mintha semmi sem történt volna, beleértve a saját anyját is. A mai napig nem hajlandók beszélni róla..."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x