hirdetés
fradika.jpg

A Fradi Security emberei állták el az MSZP-s politikus útját?

Több hírportál információi szerint ismerik egymást, közös a munkahelyük, a főnökük ráadásul Kubatov Gábor. A klub cáfol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. február 23.


hirdetés

Ma a Nemzeti Választási Irodánál Nyakó István szocialista politikus nem tudta benyújtani a népszavazást kezdeményező kérdését, mert ebben fizikailag akadályozták meg. Egy idős hölgy mellett felbukkant egy csoport kopasz férfi, elállták előle a bejáratot, így az idős nő nyújthatta be elsőként a kérdését.

Miután megjelentek ma a videók és a fotók a Nemzeti Választási Irodában történtekről, a lökdösődésről és a bejáratot elálló férfiakról, egyik olvasónk jelezte, hogy a fotón felismert egy kopasz férfit, aki egészen biztosan a Ferencvárosi Torna Clubhoz köthető.

A 444-nél is jelentkeztek olvasók, azzal, hogy a férfi a Fradi saját biztonsági cégének mellényében látható egy képen.

radikalis2

hirdetés

fradikezilabda

VIDEÓ: A választási irodánál:

VIDEÓ: Ez történt a választási irodánál

"Kiderítettük, hogy a kopasz férfiak egy csoportja a civil életben is barátságban állnak, Facebookon kommentelik egymás fotóit, és többeknek ugyanaz a munkahelye: a Fradi Security" - írja az Index. "Ez a szervezet az FTC rendezvényeinek őrző-védő feladatait látja el, hivatalos a klubhoz tartoznak, a főnökük így Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke. Érdekes, hogy szintén a Fradi Security néhány tagja teljesített civil szolgálatot a Fidesz-székház udvarán, amikor tüntetők próbáltak bejutni az épületbe. Akkor civilben ott volt Sz. Ferenc is, akit korábban gyilkosság miatt elítéltek."

FRISSÍTÉS: Az FTC is közleményt adott ki az ügyben: elhatárolódnak a kopaszoktól

"Az idén 117 éves Ferencvárosi Torna Club több ezer gyermek és felnőtt sportoló otthona. A klub az egyik legrégibb, legnagyobb hagyományokkal bíró magyar sportegyesület, amelynek egy 2015-ös reprezentatív felmérés szerint 1,7 millió szimpatizánsa van. Az FTC a leghatározottabban kijelenti, hogy az egyesület nem kíván politikai kérdésekben állást foglalni.

Természetesen a klub sem most, sem máskor nem kért senkit arra, nem küldött bárkit olyan céllal bárhová, hogy útját állja bárkinek, esetleg bárkit szabad akaratában megakadályozzon. A sajtóban felmerült legfrissebb találgatásokra reagálva az FTC határozottan kijelenti, hogy nem a Fradi Security Kft., nem a klub munkavállalói azok a személyek, akikről ma bizonyos platformok ezt állították a Nemzeti Választási Irodában történtekről beszámolva.

Akik ezt írták, azokat bizonyára megtévesztette az illető(k) Facebook profilja, ha a tisztelt sajtómunkás figyelmesen végignézte volna, akkor a közel 1 milliárd profil között akad még jó pár, ahol a zöld-fehér érzelműek így, munkahelyként az FTC 1899-et beírva nyilvánítják ki ragaszkodásukat a klubhoz" – olvasható a Fencvárosi Torna Club MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Index egyébként egy másik férfit azonosított, mint mi, Cs. Mihályt - a Fradihoz köthető a személye. Mivel sokan a Ferencváros szurkolóinak kemény magjával azonosították a "Fradihoz köthető személyeket", a Fradi-ultrák írásos közleményben határolódtak el. Az ultrák közleményét teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük.

Összemossák az ultrákkal, akik elhatárolódnak...

Kubatov Gábor rendszeresen kijelenti,hogy nincs helye a politikának a lelátón, Közben a klub vezetésébe egyre több fideszes politikus társa kerül.

Két munkatársa, Nyíri Zoltán és Orosz Pál pedig a Fidesz kongresszuson az első sorban tapsoltak. Ide kattintva a kép. (Orosz cége meg véletlenül állami pénzeket kap. Erről ide kattintva.)

Nem is olyan régen a Fradi Securityt is politikai célra használta fel, a gyilkosságért elítélt Szőke Feri és Kubatov titkára Kindlovits Máté vezette security a fidesz székházát védte pár tinitől.(Szőkét azóta már kirúgták.)

Most újra politikai akcióban vesznek részt Kubatov emberei.

Először a legtöbb hírportál arról számolt be, hogy "bőrfejűek egy csoportja" nem engedte be a Nemzeti Választási iroda épületébe Nyakó Istvánt (mszp) képviselőt és társát.

Aztán egyre többen vélték felfedezni, hogy nem bőrfejűekről van szó, hanem olyan személyekről akik a Fradi Security alkalmazásában állnak.

Volt olyan hírportál,ahol már "Fradi Ultráknak" nevezik őket.

Azonban ezek a személyek nem "Fradi Ultrák", hanem a Kubatov féle "Fradi Security" tagjai, akiktől az ultrák elhatárolódnak!

Kéretik a tisztelt média munkatársait,hogy ezt vegyék figyelembe!

Köszönjük!hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
snapshot-1.jpg

Nyomtalanul eltűnt a vuhani doktornő, aki az elsők között figyelmeztetett a koronavírus-fertőzésre

Aj Fen még tavaly december végén értesítette kollégáit, hogy koronavírus-fertőzöttet talált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 01.


hirdetés

A doktornő fotót készített a betegről, és e-mailben elküldte Vuhan többi kórházának is, hogy figyelmeztessen a járványveszélyre. Felettesei azonban, mint arról korábban nyilatkozott, rendkívül súlyos megrovásban részesítették emiatt. E felvétel nyomán riasztotta a világot egy másik vuhani orvos, az azóta a fertőzésben meghalt Li Ven-liang, akit szintén el akartak hallgattatni az illetékesek.

Aj Fen márciusban interjút adott egy kínai lapnak, amelyben keményen bírálta a kórház vezetését, mert nem vették komolyan a figyelmeztetést. Azóta azonban a doktornőt senki sem látta, félő, hogy letartóztatták – írta a Daily Mail.

Peking kezdetben megpróbálta eltitkolni a járványt a figyelmeztető orvosok megbüntetésével, az egészségügyi hatóságok tagadták, hogy a vírus terjedhet emberről emberre, és késlekedtek az érintett körzetek lezárásával. Amikor viszont a vírus már komolyan terjedni kezdett, a hivatalos szervek cenzúrázni kezdték az ezzel kapcsolatos információkat, miközben dezinformációs kampányba kezdtek külföldön. Azt sugallták például, hogy amerikai katonák voltak a kezdeti vírushordozók.

Aj Fen eltűnése egybeesik azoknak a vádaknak az erősödésével, amelyek szerint a kínai kormány hazudott és szándékosan félrevezette a közvéleményt.

A doktornő az említett interjúban közölte: sajnálta, hogy nem állt ki még jobban a nyilvánosság elé, miután négy kollégája, köztük Li belehalt a koronavírusba.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kecskemet_neumann.jpg

Megszüntette volna a város egyetemét a kormány Kecskemét fideszes polgármestere szerint

Szemereyné Pataki Klaudia nagyon örül, hogy kemény munkával sikerült elérni az alapítványi fenntartást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 02.


hirdetés

„Ezúton tájékoztatom Kecskemét lakosságát arról, hogy a Neumann János Egyetemre ősszel még a szegedi felsőoktatásba történő teljes beolvadás várt, ami a Neumann János Egyetem megszűnését jelentette volna!”

- kezdi Facebook-posztját Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere. Mint írja, a kormány által kedden éjjel benyújtott törvényjavaslat értelmében sok más egyetemhez hasonlóan a Neumann is alapítványi fenntartásba kerül, amit a városvezető szerint „mérhetetlen mennyiségű munkával, tárgyalások sokaságával sikerült elérni”. Amint írja, „Az alapítványi működés nem az állami finanszírozás megszűnését jelenti, hanem egy sokkal rugalmasabb, egyszerűbb döntésmechanizmussal működő intézmény lehetőségét”.

Hozzáteszi:

„a Pedagógusképző Kar a tervek szerint átkerül a Károli Gáspár Református Egyetemhez. Ez pedig nem a kar elvesztését jelenti, hanem a Károli Egyetem ismételt megjelenését Kecskeméten.”

Nem volt ilyen ügyes vagy szerencsés a Kaposvári Egyetem: ők a parlament honlapján megjelent törvénytervezetből tudták meg, hogy intézményüket összevonják a Szent István Egyetemmel. Mint írják: „A Kaposvári Egyetem vezetése a tervekről egy, majd a döntésről két alkalommal kapott szóbeli tájékoztatást az ITM Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért felelős államtitkárságától.”

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
mecses.jpg

A születésnapján halt meg a koronavírussal fertőzött szerb államtitkár

Branislav Blazic öt napig volt lélegeztetőgépre kapcsolva, de az orvosok nem tudták megmenteni az életét.
MTI - szmo.hu
2020. április 01.


hirdetés

Belehalt az új típusú koronavírus-fertőzés szövődményeibe a szerb kormány környezetvédelmi államtitkára - közölte az illetékes tárca szerdán.

A 63 éves Branislav Blazicnál március 25-én állapították meg a fertőzést, öt napig volt lélegeztetőgépre kapcsolva, ám az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Branislav Blazic 1957. április 1-jén született, így éppen a születésnapján hunyt el.

A járvány egyik gócának számító Nagykikindáról származó orvos volt a szerb kormány első igazoltan koronavírus-fertőzött, majd beteg tagja.

Szerbiában a legfrissebb jelentések szerint 1060 regisztrált fertőzött van, és 28-an haltak bele a SARS-CoV-2 vírus okozta megbetegedésbe.

hirdetés

Horvátországban és Szlovéniában is tovább emelkedett az új koronavírussal fertőzöttek száma.

Horvátországban egy nap alatt 96-tal, összesen 963-re nőtt a regisztrált fertőzöttek száma, és eddig hat halálos áldozata van a járványnak.

Szlovéniában egy nap alatt 39-cel, összesen 841-re emelkedett a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma, és eddig tizenöten haltak meg a járvány következtében.

Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
telenoros-cimkep.jpg

Egy ezresért 100 giga mobilnetet ad a Telenor

Áprilisban és májusban lehet igényelni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 01.


hirdetés

A koronavírus karanténja idején különösen jó hír, hogy a mobilszolgáltatók plusz ingyenes vagy kedvezményes mobilnettel ajándékozzák meg előfizetőiket.

Most a Telenor dobott egy nagyot: a márciusi ajándék 100 GB adat után április 1-től 1+99GB-ot nyújt kedvezményes áron, 1000 forintért.

Az új Hipernet adatjegy további előnye, hogy egy telefonszámhoz többször is megrendelhető az 1+99 GB opció ugyanezen az áron. Az 100 GB adat április 1. és május 31. között rendelhető meg a MyTelenor applikáción keresztül vagy SMS-ben a 1744-es számra küldött PROMO100 kódszóval. Az 100 GB a megrendeléstől számított 30 napig használható fel, azok számára is, akik igénybe vették a 100 GB ajándék Hipernetet.

A cég külön kéri, hogy az ügyfelek a MyTelenor online felületeit vagy a telefonos ügyfélszolgálatot használják a csomag igénybevételéhez, és lehetőség szerint ne keressék fel személyesen az üzleteket.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!