"A főnököm másnaptól folyamatosan húsos gatyának hívott" - a 8 legcikisebb karácsonyi buli-történet
Ezek még a megszokott céges bulis sztoriknál is jóval kellemetlenebbek...
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2018. december 12.A céges karácsonyi bulik akkor is alkalmasak kínos pillanatokra, ha semmi különös nem történik. Ciki a főnököt látni részegen, egy bunkó kollégának beszólni a koktéloktól felbátorodva, lassúzni valakivel, aki sohasem tetszett, vagy akár csak többet inni a kelleténél.

A Business Insidernek most olyanok nyilatkoztak, akik nem álltak meg a megszokott kellemetlenségeknél, hanem valóban emlékezetes karácsonyi bulikban vettek részt. Olyanokon, amikre valószínűleg örökre emlékezni fognak...

1.

"Egy a csendes, öreg portás dolgozott az irodaházunkban, aki épp karácsonykor ment nyugdíjba, így a karácsonyi bulink búcsúbuli is lett. Ajándékokat adtunk egymásnak, karácsonyfát díszítettünk, süteményeket készítettünk.

A portás egy meglehetősen nagy ajándéktárgyat hagyott a fa alatt, amin meglepődtünk, mert nem sokat kommunikáltunk vele, de a megköszöntük és a legjobbakat kívántuk neki.

Másnap kinyitottuk az ajándékokat, beleértve az övét is.

Kiderült:

a nyugdíjas portás mindenkinek egy kis palack kénsavat ajándékozott. Nyilvánvalóan gyűlölte az egész csapatot."

2.

"Ez volt az első olyan ünnepi alkalom, amikor céges bulin vettem részt és nagyon ügyeltem arra, hogy jó benyomást tegyek másokra.

Hamar felvettem a fonalat, és sok történetet meséltem, hogy jó fejnek tűnjek. Sajnos egy kicsit túlságosan belelendültem és annyira gesztikuláltam a karjaimmal, hogy megütöttem egy kollégám sörösüvegének az alját, amikor éppen inni készült.

Nagyon ciki volt, de elnézést kértem és nem csinált belőle ügyet.

Amikor azt mondta: semmi gond, akkor láttam meg,

hogy a fogából is letört egy darab, így kénytelen voltam valahogy azt is elmondani neki.

Kissé zavarba jött, de ottmaradt a bulin, én pedig szörnyen éreztem magam.

3.

"Az öreg vezérigazgató úgy gondolta, hogy szórakoztató játék lesz, ha mindenkinek kellemetlen gyermekkori történetet mesél. Senki sem tudta, miért gondolta ezt, de megtettük, mert ő a főnök.

Mindenkinek ki kellett nyomatni a sajátját és hangosan felolvasta, hogy a közönség kitalálja, kivel esett meg. Hihetetlenül kínos volt, és azt hiszem, ez a legrosszabb játék a világon."

4.

"Karaoke bárba mentünk, ahol az első 20 perc után a részeg főnököm kikapta a mikrofont a srác kezéből, és freestyle-rappelni kezdett, ráadásul rólunk.

Megpróbálták elvenni tőle a mikrofont, de ő csak szövegelt és nem akarta abbahagyni."

5.

"A főnököm a bulin kihívott egy felesivó-versenyre, amin nagyon kiütöttük magunkat. Másnaptól viszont folyamatosan "húsos gatyának" hívott. Nem emlékszem semmire, de azt hiszem, jobb, ha nem is tudom, hogyan kaptam ezt a becenevet. Tényleg nem akarom tudni."

6.

"Éppen nagyon jól mentek a dolgok, mert 3 hónapja józan és tiszta voltam, egészen addig, amíg a karácsonyi bulin elkezdték adni a tombola ajándékokat...

Kiderült:

25 dolláros alkohol-ajándékutalványt nyertem. Boldog karácsonyt nekem!"

7.

"Néhány évvel ezelőtt volt egy karácsonyi bulink egy helyi szállodában, és valaki azt gondolta, egy hipnotizőr jó fellépő lesz. Önkénteseket kért, és azt mondta nekik, hogy egy nagy halom százdolláros előtt állnak.

Az egyik munkatársunk azonnal felhúzta a ruháját, vetkőzni kezdett, hogy oda dugja el a pénzt. Rém kellemetlen volt, alig lehetett leállítani. Ráadásul 1000 ember nézte csodálkozva."

8.

"A cég, akivel dolgozom, új, év végi ajándékokat adott, amik között az egyik egy római út volt. Mi, a fejlesztői csapat el is nyertük ezt az ajándékot, másnap pedig a Rómába indultunk.

Ám a gépen kezdtünk inni, és annyira berúgtunk, hogy a következő dolog, amit észrevettünk, hogy egy másik repülőgépen voltunk,

ami Isztambulba, Törökországba tartott.

Később kiderült, hogy az átszállás során teljesen részegen meggondoltunk magunkat valahol Londonban, és átírattuk a jegyeket, mert ott melegebb van."


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x