hirdetés
bmw-vizbe-guritotta-indiai-srac-1000x755.jpg

A folyóba gurította dühében a szülinapjára kapott BMW-t, mert Jaguárt akart

Az autó kimentéséről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 11.


hirdetés

Egy indiai férfi az áradó folyóba lökte a születésnapjára kapott BMW-t -írja a BBC.

A 18 millió forintot érő kocsit azért gurította be,

mert csalódott volt, ő ugyanis Jaguárt akart.

A beszámolók szerint a Harijána államban élő fiatalember közösségi oldalán videót is közzétett arról, ahogy a folyó partjára hajt az autóval, majd hagyja, hogy beleguruljon a vízbe.

"A Facebookra feltöltött videók szerint megpróbálta kihúzni a kocsit a vízből, mikor az a folyóba tolást követően zátonyra futott" - írja a 444.

A hatóságok mentőakciót indítottak, ám amikor odaértek, kiderült, hogy az autóban nincsen senki. A kocsit végül kihúzták a folyóból.

पिता ने नहीं दिलाई जगुआर कार तो बेटे ने नदी में बहाई BMW कार

पिता ने नहीं दिलाई जगुआर कार तो बेटे ने नदी में बहाई BMW कार #Haryana #Yamunanagar #BMW #Car #Video #ViralVideo

Nagarajan K - Angry Haryana youth pushes luxury Bmw in...

Angry Haryana youth pushes luxury Bmw in river after father has denies His New jaguar car request ????? #Yamunanagar #Haryana #Bmw #Jaguar


KÖVESS MINKET:
hirdetés
influenszer-atveres-baki-1000x583.jpg

Csúnyán lebuktatta a „kiránduló” influenszert a testvére, aki megmutatta, hol is pózol valójában a lány

Kínos: amikor a saját testvéred éget le az egész internet előtt. :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Kellemetlen helyzetbe került egy influenszer, akit pont a saját testvére buktatott le, miután megtévesztette egy posztjával a követőit.

Casey Sosnowski egy fiatal lány, aki az Instagramon próbál egyre nagyobb népszerűségre szert tenni azzal, hogy mutatós képeket oszt meg magáról bikiniben, az utazásairól, az egyetemi életéről és úgy általában a mindennapjairól. Bár egyelőre nincs sok posztja az oldalán, már sikerült több mint 5000 követőt gyűjtenie - akiket jól át is vert a legutóbbi képeivel.

A szőke lány ugyanis pár napja olyan képeket töltött fel, amelyeken úgy tűnik, mintha az erdőben kirándulna,

legalábbis ehhez öltözött fel (sportcipő, kényelmes leggings, laza felső, sild, vizes kulacs) és a mögötte látható háttér is erre utal. Ráadásul a fotókhoz fűzött szöveggel is ezt akarta elhitetni:

"A természet a legjobb gyógyszer minden problémánkra"

- írta, plusz még egy #természetimádó hashtaget is hozzátett, biztos, ami biztos.

Did I go hiking? No. Is this my backyard?...... Maybe?

2,779 Likes, 314 Comments - ????? ????????? (@caseyrsos) on Instagram: "Did I go hiking? No. Is this my backyard?...... Maybe?"

Valójában viszont nem is járt olyan messze az otthonától...

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kisbuszos-utazo-lany-1000x583.jpg

Saját lakóbuszával utazgat a 21 éves lány egyetem helyett, hogy teljesítse a bakancslistáját

A kalandok sokkal jobban vonzották a New York-i lányt, mint az iskolapad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Lexis Noelle 21 éves, és míg kortársai nagy része egyetemre jár, szakmát tanul vagy esetleg már dolgozik, ő utazgat a világban, ráadásul nem is akárhogy: saját lakóbuszával.

A fiatal lány akkor szerette meg az utazást, amikor még középiskolás korában édesanyjával bejárták az egész Egyesült Államokat és a Karib-szigeteket. Lenyűgözte, hogy milyen csodálatos helyek vannak Amerikában, és szeretett volna még többet látni a világból.

"A szenvedélyem az utazás és az új helyek felfedezése. Amikor elballagtam a középiskolából, tudtam, hogy nem akarok rögtön egyetemre menni. A könyvek és az, hogy egy teremben üljek és olyasmit tanuljak, ami nem is érdekel, nem nekem való. Élvezni akartam az életemet, és tudtam, hogy az utazás adhatja meg azt, amire szükségem van. Egyetemre később is tudok menni, ha úgy érzem, hogy szeretnék"

- magyarázta Lexis.

Since my feed is 99% my bus , here is a picture of me ???‍♀️

1,348 Likes, 58 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "Since my feed is 99% my bus , here is a picture of me ???‍♀️"

Az álma megvalósítása érdekében pincérnőnek állt, és minden centet, amiért megdolgozott félretette magának a későbbi utazásaira, illetve az ehhez szükséges járgányra. Amikor ugyanis édesanyjával utazgatott, egy 1965-ös, régimódi lakókocsival járták be az Államokat, amit imádott, később pedig egyre több olyan embert látott az Instagramon, akik lakóbusszal vagy kis furgonokkal járkálnak a nagyvilágban. Ezért úgy döntött, hogy ő is vesz magának egy ilyet, ami majd hű társa lesz a kalandjai során.

Végül 2017 februárjában megtalálta az interneten álmai járgányát, egy kisbuszt, amit meg is vett és Lolának nevezett el. Két és fél hónapig tartott, mire sikerült úgy berendeznie, mint egy mozgó otthont, amely ráadásul illik is a stílusához.

A lakóbuszban minden helyiség megtalálható, csak kicsiben: nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, étkező asztal, az áramot pedig részben napenergiából nyeri.

Lola , you have come a long way ?

1,330 Likes, 35 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "Lola , you have come a long way ?"

A lány csak 18 éves volt, amikor már sikerült teljesen felkészítenie Lolát az utazásra, amiben nagy segítséget kapott az ezen a téren rutinos édesanyjától. Azóta Lexis folyamatosan kirándul, kalandjairól pedig egy utazóblogot is vezet az Instagramon.

I live for the moments where I can just stand in my back door and enjoy all the beautiful things around me. This right here is the exact reason why I built my bus ? . . ?: @hat3d.wrx

1,736 Likes, 24 Comments - ? ??? & ???? ? (@adventuringwithlola) on Instagram: "I live for the moments where I can just stand in my back door and enjoy all the beautiful things..."

Még több képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
polip-arcara-tapasztotta-mergezes-1000x631.jpg

Polipot tapasztott az arcára, alig pár nap múlva kórházba került

Poénkodós fotónak indult, de nagyon megszívta a washingtoni nő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.Jamie Bisceglia egy lazachalászati versenyen vett részt, ám amikor látta, hogy nem fogja megnyerni a versenyt, inkább nekiállt szórakozni. A vízből kifogtak egy polipot és a nő az arcára tapasztotta - írja a Huffington Post.

A washingtoni nőről fotók is készültek, amin szélesen vigyorog, arcán a polippal, ugyanakkor korántsem lett ilyen vidám vége a történetnek.

A polip tapadókorongjai ugyanis tele vannak erős méreggel, a rémült állat pedig ezeket az anyagokat gyakorlatilag a nő arcbőrébe fecskendezte.

A nő így súlyos mérgezést kapott az állattól.

Bisceglia viszont nem vette komolyan a jeleket, így csak napokkal később jutott el orvoshoz, amikor az ismerősei szerint már teljesen átalakult az arca. Szerencséjére kórházban viszont hamar ellátták. Bisceglia a polipot pedig később bosszúból megfőzte, majd meggrillezte és salátaként szolgálta fel a barátainak.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
coca-cola-arlington-idos-ferfi.jpg

Elesett a konyhában az idős férfi, 5 napig kólával élte túl, míg rátaláltak

Nem bírt felkelni a padlóról, hát azt fogyasztotta, ami kéznél volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 11.Különös esetről számolt be a Fox News az arlingtoni sajtó nyomán.

Elesett a konyhában egy idős férfi, nem tudott felkelni, és állítása szerint

az öt napot, amíg végre rátaláltak, Coca-Colával élte túl.

A Virginia állambeli Arlingtonban egy levélkézbesítő figyelt fel arra, hogy valami nem stimmel, a postaládában csak gyűlnek a küldemények, az ajtó pedig nyitva.

Szólt a szomszédnak, az pedig hívta a rendőröket. Miután a rendőrök megtalálták az idős férfit és mentőt hívtak hozzá. A férfit kórházba szállították.

Glenn Smith, az idős ember a tőle karnyújtásnyira lévő kólát itta, így maradt életben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x