A feleség elmesélte, hogyan jött rá, hogy férje pornófüggő
Liz és Jason 15 éve voltak házasok, amikor a nő véletlenül lebuktatta a férfit.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2018. december 13.Egy ausztrál nő a Kidspot nevű családi portálon számolt be arról, hogyan jött rá, hogy férje pornófüggő.

Jason és Liz 15 éve házasok, a feleség szerint nem volt gond a szexuális életükkel. Lizben azonban egy ideje gyakran felmerült, hogy a férje félreléphet, ám erre utaló jeleket sohasem talált. Végül kiderült, hogy valami egészen más áll a dolgok mögött.

Az asszony egy nap éppen focimeccsre vitte a gyerekeket, ahová a férje nem kísérte el őket, mondván, egy nagyon fontos hívást vár munkaügyben. Liz épphogy elindult, amikor eszébe jutott, hogy otthon maradt a gyerekek sípcsontvédője, így visszafordult.

Amikor belépett az ajtón, olyan látvány fogadta, amire soha nem is számított volna. A férfi a "moziszobának" nevezett helyiségben volt. Liz furcsa zajokra lett figyelmes, mivel a szoba ajtaja résnyire nyitva volt.

A férj meztelenül ült a kanapén, pornófilmet nézett és maszturbál.

Liz teljesen kiborult, sikítozni kezdett és undorító disznónak hívta a férfit, majd elszaladt. A családapa már nem velük éjszakázott, aztán telefonon beszélt feleségével és bevallotta neki, hogy pornófüggő, naponta több órán át szokott felnőttfilmeket nézni.

A házaspár abban maradt, hogy Jason kezelteti a függőségét. A férfi hazajött, de Liz a testvérénél töltötte az éjszakát.

Mikor aztán később hazament újból rajta kapta a férfit, ám ekkor már úgy nézett pornót, hogy a gyerekek is otthon voltak és a saját szobájukban játszottak.

A házaspár elvált, de Jasonnek azóta új párja van. Liz ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy kíváncsi, az új barátnő vajon tud-e a férfi függőségéről.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x