hirdetés
baleset-m3-gazolas-visszapillanto.jpg

A baleset előtt pár perccel még sms-t írt a Tankcsapda gitárosának az M3-ason elgázolt lány

Évek óta ismerték egymást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 05.


hirdetés

Amint korábban írtuk, szerda hajnalban az M3-as autópályán halálra gázoltak egy 26 éves nőt, aki egy Tankcsapda koncertről hazafelé menet egy veszekedést követően kipattant az autóból, otthagyta a parkolóban a barátját, és gyalog indult neki a sztrádának. Ekkor ütötte el egy 20 éves autós és a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gázoló segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről, de még aznap elfogták a rendőrök.

Az áldozat édesanyja a Tényeknek elmondta, hogy a koncertre a banda gitárosa, Sidlovics Gábor hívta meg a lányát - pár órával később pedig a zenész volt az, aki rátalált az autópályán az úttesten fekvő nőre és addig szorította a lány kezét, amíg a mentők kiérkeztek.

"A családban a Tankcsapda szeretete generációkon átívelő, Kata édesapjával mi kezdtük a sort, a gyerekek pedig ebbe nőttek bele. A lányom imádta a csillogást, szeretett szerepelni. Kedd este Kata nagyon boldog volt, a koncert végén még szelfizett egyet a tesójával, aztán ő beült a barátja autójába, mi pedig taxival mentünk el. Valamelyest megnyugtat, hogy a lányomat utoljára boldognak láttam, ezt a képet őrzöm róla"

– árulta el a Blikknek a gyászoló anya, és a Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor is megszólalt a szívszorító eset kapcsán.

"Kata törzsrajongónk volt a családjával együtt, évek óta ismerjük egymást. Amikor mentünk haza az M3-ason kifelé, észrevettem egy autót, ami kettős indexszel állt az úton. A sofőr nem szállt ki, épp telefonált. Aztán oldalra néztem, és láttam, hogy ott fekszik egy test. Megálltunk, és visszaszaladtam az egyik biztonsági emberünkkel. Miközben próbáltam pulzust keresni, ránéztem az arcára – akkor ismertem meg Katát"

– nyilatkozta megrendülten a zenész.

"Láttuk, hogy nagyon súlyos sérülései vannak. Pár percig még bíztam benne, hogy Kata él, megérkeztek a rendőrök és a mentő, de igazából már nem nagyon volt mit tenni. Sokkoló volt, senkinek nem kívánom, hogy ilyesmit éljen át. Az volt a megdöbbentő az egészben, hogy Kata a baleset előtt pár perccel írt rám, hogy köszöni a jegyeket. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez hogyan lehetséges"

– emlékezett vissza Sidlovics.

Kata és a Tankcsapda - balra a banda gitárosa, Sidlovics Gábor

Forrás: Blikk


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
komarom-Copy.jpg

Orális szexre akartak kényszeríteni egy 14 éves fiút a komáromi vasútállomásnál

A 34 éves férfi előbb pénzt ajánlott, de miután a fiatal ellenkezett, elkezdett erőszakoskodni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 20.A szemtanúk szerint egy 34 éves férfi szexuálisan zaklatott egy 14 éves fiút - írta meg a Brutal.parameter.sk.

A szlovákiai, vágsellyei járásbeli elkövető ellen eljárást indított a rendőrség, mert a gyanú szerint a komáromi vasútállomás előtt arra akarta kényszeríteni a fiatalt, hogy orálisan elégítse ki.

A szemtanúk azt mondták, hogy 20 eurót ajánlott a fiúnak, de miután az ellenkezett, megpróbálta kényszeríteni.

A fiúnak végül sikerült elszaladnia, a zaklató pedig szintén elmenekült a helyszínről. Ám a városi rendőröket már riasztották, ők adták át az ügyet az állami rendőröknek. A noviny.sk információja szerint a férfit elfogták, kihallgatták, de továbbiakat a nyomozásra való hivatkozással nem mondott a rendőrség.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
tuz.jpg

Zárlatos töltő miatt égett le egy hétgyerekes család háza, a környékbeliek gyűjtést szerveztek

A festő édesapa munkái, az egyik - sportoló - kislány serlegei, érmei és zongorája is elégett. A család most ismerősöknél lakik, amíg a házukat nem tudják rendbe hozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 20.A konnektorban hagyott telefontöltő miatt éghetett le egy hétgyerekes család háza Pilisvörösváron, néhány hete.

A 17 éves fiuk megsérült, miközben próbálta oltani a lángokat, mert a födém beszakadt alatta, több métert zuhant és a sérülések miatt napokig kórházban volt.

A tűzben mindenük odaveszett, most ismerősöknél húzzák meg magukat. A környéken élők gyűjtést indítottak, hogy a család még a téli mínuszok beállta előtt felújíthassa a leégett házat.

Az egyik kislány, Vanda a stábnak elmondta, hogy az RSG bajnoki érmei és serlegei is odavesztek, és a zongorája is a tűz áldozata lett. A tűzben a festőművész apa munkái is megsemmisültek. Várkonyi Balázs azt mondta, hogy egy új alkotást tervez, ami kapcsolódni fog a családot ért veszteséghez, a tűzhöz.

A tűzoltók megállapították, hogy a gyerekszobában a konnektorba bedugott töltő zárlata okozta a tüzet. A tűzoltók azt mondják, hogy a nem használt töltőt ki kell húzni.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

A családdal készült hosszabb interjú:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kutyus.jpg

Bőröndbe zárva dobták ki a beteg kutyakölyköt Kiskundorozsmán

Frici életéért még most is küzdenek a Tappancs Tanyán.
Címkép: Tappancs Állatvédő Alapítvány - szmo.hu
2019. október 20.Nagyon szomorú esetről számolt be a Délmagyar.

Egy kutyáját sétáltató férfi

bőröndbe zárt kölyökkutyára talált Kiskundorozsmán.

"A kidobott állatot egy állatvédő alapítvány vette gondozásba,

és azonnal kiderült, súlyos betegséggel küzd"

- írja a lap.

A kutya szervezetét a Parvo nevű vírus támadta meg.

A Parvo vírusos bélgyulladás rendszerint a kölyökkutyákat támadja meg. A korai vakcinázással a legtöbb esetben el lehet kerülni a megbetegedést, ám sok gazdi nem költ ilyesmire.

Ennek a súlyos betegségnek a tünetei közé tartozik a hányás, a véres hasmenés, a súlycsökkenés. "A fertőzés beteg kutyákkal, vagy azok bélsarával történő érintkezés útján terjed (ez utóbbit cipőnkkel is bevihetjük a lakásba). Lappangási ideje rövid, 2-4 nap. Az elhullást a kiszáradás vagy szívelégtelenség okozhatja. Ha időben elkezdődik a kezelés és nem fertőződik felül a kutya más kórokozóval, megelőzhető a kiszáradás, a betegség túlélhető" - írják a Felelős Állattartás oldalon.

Frici, a bőröndben talált kutya jelenleg a Tappancs Tanyán van, ahol kezelik és az életéért küzdenek. Egyelőre rosszul van. Az állatmenhelyen úgy vélik, a kutyust a betegsége miatt dobhatták utcára.

Ha Frici túléli a betegséget és felépül, befogadó családot keresnek neki.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!